
Ce ati gatit astazi?
#1725
Postat 20 October 2010 - 10:59 AM
Nico, la 20 October 2010 - 10:43 AM, a spus:

Gata, aici
http://artaculinara....aine-cu-branza/

#1726
Postat 20 October 2010 - 11:41 AM
De gnochi de dovleac a lui Eataly nici vorba , ca descoperii ca sfertul ala de curcubata era de vreun secol prin frigi....asa ca: Penne cu scoici si vinete !!!( ciudata combinatzie, asa-i?

Imagini atasate
#1727
Postat 20 October 2010 - 12:26 PM

Ciorbita de perisoare,acrita cu bors de putina(ceapa,morcov,pastarnac,telina,leustean,patrunjel cimbru uscat si marar uscat,tin mult la astea )cu smantana si ardei iuti,ceapa rosie,paine neagra coapta pe vatra....

In afara de leustean,cimbru uscat si marar uscat mai am un secret,un os de vita cu maduva,spart si sa fiarba la fundul oalei...

Iaca maduva curgatoare...

Altele de prin bucataria Geany:
Snitele cu pastai prashite'',mujdei de usturoi(violet si romanesc,cum altfel?!!),muraturi(castraveciori tari si picanti si gogonele parguite,usturoiate si parfumate de numa')

Tocanita de cartofi cu carnaciori afumati si semiafumati,kaiser,sunculite...dar cel mai important cu gogosari copti(sosul meu preferat,cu ulei de masline,otet de la ardei iuti,balsamico,un strop de miere,sare, piper si cilli,si mai ales zeama lor bestiala)dupa cum vedeti sos la gogosari nu prea mai e ca m-am infipt in el cu paine neagra


Gata v-am plictisit destul...

#1728
Postat 20 October 2010 - 09:22 PM

pulpe de pui si cartofi la cuptor

si a mai fost o ciorbita de fasole verde,pastai,dar nu mai gasesc poza
#1729
Postat 21 October 2010 - 01:55 PM


Si una gen pizza,va rog sa observati forma rustica,fuarte rustica


Sexiuni''..

#1732
Postat 21 October 2010 - 05:00 PM


-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#1733
Postat 22 October 2010 - 03:30 AM

#1735
Postat 22 October 2010 - 10:10 AM
Geany, la 22 October 2010 - 06:39 AM, a spus:
n-a ajuns al tau la mine, am si eu teroristele mele

si fasolea verde mi-o fura, conopida, broccoli...le mananca fara sa fie gatite


pretenu e la furat de trandafiri cred

si ca sa nu fim total off, lunch azi, slabut da bun tare

rice crackers cu danish feta si castraveti

#1736
Postat 22 October 2010 - 11:53 AM
dark angel, la 22 October 2010 - 10:10 AM, a spus:
n-a ajuns al tau la mine, am si eu teroristele mele

si fasolea verde mi-o fura, conopida, broccoli...le mananca fara sa fie gatite


pretenu e la furat de trandafiri cred

si ca sa nu fim total off, lunch azi, slabut da bun tare

Las' ca-i bine ca manaca cruditati.De pranzul tau ce sa zic, ma alatur.Pana fierbe supa mea de coada de bou Maya's style....

#1737
Postat 22 October 2010 - 12:00 PM
Eataly, la 22 October 2010 - 11:53 AM, a spus:
dark angel, la 22 October 2010 - 10:10 AM, a spus:
n-a ajuns al tau la mine, am si eu teroristele mele

si fasolea verde mi-o fura, conopida, broccoli...le mananca fara sa fie gatite


pretenu e la furat de trandafiri cred

si ca sa nu fim total off, lunch azi, slabut da bun tare

Las' ca-i bine ca manaca cruditati.De pranzul tau ce sa zic, ma alatur.Pana fierbe supa mea de coada de bou Maya's style....

ce te complici, hai la cina



#1739
Postat 22 October 2010 - 12:12 PM
Eataly, la 22 October 2010 - 12:10 PM, a spus:
cu placere...mielul e in slowcooker, asteapta musterii iar cartoafele sant tot la cald in cuptor, trag o poza sa-i vezi ce rumeniti sant


uite ca am editat


#1740
Postat 22 October 2010 - 01:00 PM
