Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

• 793 Pagini +
  • « Prima
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#2461 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 February 2011 - 08:06 PM

Vezi postareastella, la 28 February 2011 - 08:02 PM, a spus:

Petunella , eu fac simplu smantana/ crüme fraîche pusa la fiert, amestecat cu 2-3 linguri de mustar plus sare si piper.

si eu la fel :floare:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2462 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 28 February 2011 - 08:10 PM

Mersi Stella,Daniella :pupic: :hug:

Pt maine fac conopida in cuptor,poimaine chiftele de linte,joi-vineri fac ceva plin de calorii,ca nu merge in fiecare zi numai mancare de dieta.sotul a strambat astazi deja din nas la supica de piept de pui =)) ,abia asteapta o zi "plina",dar il mai tin in pofte cateva zile :floare:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#2463 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 March 2011 - 01:36 PM

Tocanita de cartofi cu costita afumata si carnati,muraturi diverse.

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-405-12989793887955.jpg

Varza murata ,castraveciori murati,conopida ,gogosari si pastai subtirele la otet cu ardei iuti...

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-405-12989823607415.jpg

#2464 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2011 - 07:47 PM

Strachinuta de lut a sotului,serviti cat vreti dar sa nu o spargeti sau ceva... :lol:

Pui fript stropit cu vin,cu mujdei de usturoi si branza cas de oi framantat de la borcan si mamaliguta calda!...

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-405-12990015567645.jpg

Haiii!! La maassaa!!! :lol: Puiut cu miiliinngaa!!(striga bubuletul fericit) :)

#2465 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 March 2011 - 07:50 PM

Geaninooooooo, te bat. :lol: pune-ntr-o strachina oleac de maliga si cas ca vinnnnnnnnnnnnnn

#2466 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2011 - 08:05 PM

Vezi postareastella, la 01 March 2011 - 07:50 PM, a spus:

Geaninooooooo, te bat. :lol: pune-ntr-o strachina oleac de maliga si cas ca vinnnnnnnnnnnnnn

Vaii Steluta draga oricat ,pt. mneatali' va saluta Zozo' ca m-a sunat ii e dor de voi... :lol:

#2467 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2011 - 10:28 PM

Vezi postareaGeany, la 01 March 2011 - 07:47 PM, a spus:

Haiii!! La maassaa!!! :lol: Puiut cu miiliinngaa!!(striga bubuletul fericit) :)

vreau si eu! :lol:

#2468 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2011 - 10:33 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 March 2011 - 10:28 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 01 March 2011 - 07:47 PM, a spus:

Haiii!! La maassaa!!! :) Puiut cu miiliinngaa!!(striga bubuletul fericit) :)

vreau si eu! :lol:

Haii!!... :lol:

#2469 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 02 March 2011 - 12:48 PM

La cererea generala ... a Danielei :pupic: Pun orezotto-ul meu netraditional (nu am curaj sa-l postez la Adriana)
E inspirat din vinetele picante in sos asiatic.
.
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-168-12990625866595.jpg
.
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-168-12990625667969.jpg
.

In unt + undelemn de masline am calit fasiute subtiri de ardei iute uscat afumat in flacara aragazului, am calit o jumatate de ceapa, ciupercile, am pus orazul cand s-a evaporat apa din ciuperci, l-am calit si am stins cu vin si doua linguri de sos de soya. Apoi ca la risotto i-am tot dat sa bea cate un polonic de apa clocotita. Cand am stins focul am adaugat trei catei de usturoi tocati micrometric, am pus deasupra cateva aschii de unt si am acoperit cu un stergar de bucatarie, sa nu se produca sub capac condens si sa ma trezesc peste orez cu o baltoaca "de-la-vecinul-de-sus".
L-am servit dupa zece minute cu feii de ciuperci crude, peste care am picurat un sos facut din shoyu (sosul de soi :beer2: ), miere si balsamico.
Cu aceeasi reteta invatata cand cu vinetele cu pricina, gatesc si doar ciuperci singure, zucchini, vinete, fasole verde, etc, si le numesc dupa caz: "Legume Zen" :occasion15:
A iesit cremos, bobul a ramas intact, dar nu ma risc sa-l pun la risotto-urile Adrianei caci am unit doua retete diferite, insa sunt trei ani de cand orezul il gatesc si asa si nu am de gand sa renunt la reteta.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#2470 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2011 - 02:09 PM

Fasole batuta,fara pic de mila... :occasion15:

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-405-12990677601713.jpg

#2471 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2011 - 02:39 PM

Nota 10 pt prezentare si Amadeus (mi se pare foarte vrednic de a fi pus la rizotto-uri) si Geany! :occasion15: De bune ... nici nu vreau sa ma gandesc cum or fi ... ;)

Amadeus si alti artisti, am si eu o intrebare: pana voi faceti decorurile astea pentru poze, nu se raceste preparatul si bat mesenii cu furculitele in masa de foame? ... nu aruncati cu pietre, imi plac pozele voastre de mor :pupic: :beer2: ;) ... imi vine in fiecare zi apa in gura cand ma uit ..., dar eu pana le-as face s-ar raci toate alea (mai ales paste, orezeturi si chestii de se mananca fierbinti)

#2472 Useril este offline   Nico 

• bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 02 March 2011 - 02:44 PM

Nu mai facusem cam de demult,scotch eggs,am facut si chiftele simple ,unse doar cu ulei de masline si coapte in cuptor pana la rumenire.

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-119-12990697976418.jpg

#2473 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2011 - 02:49 PM

Vezi postareaDaniella, la 02 March 2011 - 02:39 PM, a spus:

Nota 10 pt prezentare si Amadeus (mi se pare foarte vrednic de a fi pus la rizotto-uri) si Geany! :occasion15: De bune ... nici nu vreau sa ma gandesc cum or fi ... ;)

Amadeus si alti artisti, am si eu o intrebare: pana voi faceti decorurile astea pentru poze, nu se raceste preparatul si bat mesenii cu furculitele in masa de foame? ... nu aruncati cu pietre, imi plac pozele voastre de mor :pupic: :beer2: ;) ... imi vine in fiecare zi apa in gura cand ma uit ..., dar eu pana le-as face s-ar raci toate alea (mai ales paste, orezeturi si chestii de se mananca fierbinti)

Din punctul meu de vedere fasolea batuta se mananca rece,ea nu prea arata intr-un mare fel,dar daca o dichisesti un pic isi schimba aspectul imediat,in rest multe din pozele mele sunt aburite de la abur ca papita e fierbinte asa ca nici vb. de racit,iar ai mei nu indraznesc sa vina la masa pana nu urla bubuletul chemarea cand il pun eu, ca au incurcat-o...Hi hi hi!... :(

A mmaassa a mmmaaassaa ffaafooieee,fafooiiee!! :P

#2474 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationKili-mangiamo

Postat 02 March 2011 - 03:48 PM

Nota 10 pt prezentare si Amadeus (mi se pare foarte vrednic de a fi pus la rizotto-uri) si Geany! :rolleyes: De bune ... nici nu vreau sa ma gandesc cum or fi ... ;)

Amadeus si alti artisti, am si eu o intrebare: pana voi faceti decorurile astea pentru poze, nu se raceste preparatul si bat mesenii cu furculitele in masa de foame? ... nu aruncati cu pietre, imi plac pozele voastre de mor :) :) B) ... imi vine in fiecare zi apa in gura cand ma uit ..., dar eu pana le-as face s-ar raci toate alea (mai ales paste, orezeturi si chestii de se mananca fierbinti)

In timp ce mie mi se raceste portia impopotzonata si pozata din toate unghiurile - Gimme a smile honey, camera loves ya B) - Giunior cara deja cu linguroiul ala mare B) de parca a scapat din tabara aceea de hodina unde scria deasupra : Arbeit macht ... Frau :) ©
Eh, baba ... moşu suferă la frumuseţe... mai micro-undesc si io, ce nu fac eu pentru voi...
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#2475 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationKili-mangiamo

Postat 02 March 2011 - 03:54 PM

Vezi postareaNico, la 02 March 2011 - 02:44 PM, a spus:

Nu mai facusem cam de demult,scotch eggs,am facut si chiftele simple ,unse doar cu ulei de masline si coapte in cuptor pana la rumenire.

Atasament scotch eggs.JPG

Minunatie mare domnule! :)

Dar eu din asta n-oi face decat pentru musafiri. Baietul pe care am avut placerea sa-l facem :) sa nu vaza in ochii ouale fierte. Papara - da, crude in carbonara - da. Fierte sau ochiuri -ba !
Cand era mic si voiam sa nu ma incurce in bucatarie puneam un ou fiert pe prag si nu mai intra, de ziceai ca am pus kryptonita, nu alta :rolleyes: De curand, cand am murat oua, numai ca nu a plecat din localitate :)

#2476 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 02 March 2011 - 06:45 PM

Amadeus si alti artisti, am si eu o intrebare: pana voi faceti decorurile astea pentru poze, nu se raceste preparatul si bat mesenii cu furculitele in masa de foame? ... nu aruncati cu pietre, imi plac pozele voastre de mor :rolleyes: :) :) ... imi vine in fiecare zi apa in gura cand ma uit ..., dar eu pana le-as face s-ar raci toate alea (mai ales paste, orezeturi si chestii de se mananca fierbinti)

La restaurant cum ti le aduce?Nu frumos prezentate, dichisite, ornate?
Si hai sa-ti spun si un secret: incalzeste farfuria in microunde.Pui orezul, faci un decor de Picasso inverzeste de invidie si preziniti farfuria pe masa.Si fierbinte si frumos prezentata.Ah, si trasa-n poza. :)

#2477 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2011 - 07:55 PM

Astazi lene mare asa ca paste cu sos de carne (ni' ca iar am dat in versuri) :floare:

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-405-12991749026668.jpg

#2478 Useril este offline   Nico 

• bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 04 March 2011 - 03:20 AM

Am avut fasolica si carnati(cica)afumati,bunuti,chiar nu mai facusem de multisor, si pe cuvant c-a fost si cald ;)

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-119-12992015829469.jpg

#2479 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 04 March 2011 - 08:28 AM

Moama , ce atzi mai gatit!!!!

Io n-am vreme de nimic ,m dar'mite de poze ( ca de mancat tre' sa mancam si noi in fiecare zi ;) )

Ioana , sosul ala de caviar imi face tare cu ochiul si chiftele de mangold....nu m-as fi gandit nicioadata sa fac chiftele din el.

#2480 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationKili-mangiamo

Postat 04 March 2011 - 10:32 AM

Vezi postareaGeany, la 03 March 2011 - 07:55 PM, a spus:

Astazi lene mare asa ca paste cu sos de carne (ni' ca iar am dat in versuri) ;)

Astazi lene marNe;
asa ca paste cu sos de carne

Nu? ...

Arata acest topic

• 793 Pagini +
  • « Prima
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul