Mutti, la 15 July 2011 - 07:59 PM, a spus:
In tigaie pe foc sau la cuptor?
Potzi fi putzin mai precisa cu cantitatzile? Te rog? Arata asa de bine la tine....
Amu' , tre sa gasesc Tortilla cat tigaia , sau tigaie cat Tortilla

....vedem noi.
In tigaie direct pe foc, nu la cuptor. Eu am folosit flour tortilla de data asta, am gasit pachet cu 10 bucati in care o tortilla are diametrul de 8 inch (circa 20 cm).
La 4 quesadilla am folosit:
- 8 foi tortilla
- 1 piept de pui (eu am avut ramas de ieri, grilat si doar l-am taiat in fasii)
- 2 rosii taiate felii
- 250 cascaval ras sau o branza care se topeste (eu am folosit o punga intreaga 226gr. de "Finely Shredded Triple Cheddar")
- 1 avocado curatat de coaja si taiat bucatele (optional)
Intr-o tigaie neunsa am pus o foaie de tortilla, am lasat-o putin sa se rumeneasca dupa care am intors-o si am presarat branza rasa, am pus un sfert din carnea de pui, 4 felii de rosii si un sfert din avocado maruntit sau feliat, am presarat iar branza si am acoperit cu tortilla dupa care imediat am si intors-o (cu ajutorul unei farfurii sau cu o paleta de bucatarie). Am mai lasat-o putin sa se rumeneasca cealalta tortilla si sa se topeasca branza, am scos-o din tigaie pe un fund de lemn si dupa ce s-a racit putin am taiat-o cu un cutit in 4. Din cantitatile astea iti iese mai mult decat suficient, 16 "triunghiuri" de quesadilla.