On topic : arata bine-bine!
Ce ati gatit astazi?
#3201
Postat 17 July 2011 - 04:50 PM
On topic : arata bine-bine!
#3202
Postat 17 July 2011 - 04:54 PM
- mini-pizza cu spanac si feta

- mini-pizza cu sunca, ciuperci si ceapa
#3203
Postat 17 July 2011 - 06:55 PM
#3204
Postat 18 July 2011 - 11:15 AM
a sarei, a mea e in cuptor. are cherry tomato in plus si frunze de rucola si baby spinach. blatul e mai subtire si mai crocant al meu ;0
#3205
Postat 18 July 2011 - 11:23 AM
#3207
Postat 19 July 2011 - 11:08 AM
Iar acum am incercat sistemul de tigai doubletta pe o ... lipizza - Lipie alla pizzaiuolo pe aragaz.
Lipie libaneza, pasta de rosii frecata cu untdelemn de masline, mult busuioc proaspat italian, prosciutto si in lipsa de mozarella, un rest de caş.
16 minute din momentul in care m-am dus in camara dupa ingrediente si temperatrura din bucatarie ridicata doar cu mai putin de un grad.
.

.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#3208
Postat 19 July 2011 - 12:12 PM
Pepenele murat e diivviinn...

Servite alaturi de pilaf cu ciupercute si carnaciori picanti.
#3210
Postat 19 July 2011 - 01:16 PM
Eu , pachetele cu cascaval si bacon , cous-cous.
#3211
Postat 19 July 2011 - 02:12 PM
La-Chef-A, la 15 July 2011 - 08:35 PM, a spus:
Mutti, la 15 July 2011 - 07:59 PM, a spus:
Potzi fi putzin mai precisa cu cantitatzile? Te rog? Arata asa de bine la tine....
Amu' , tre sa gasesc Tortilla cat tigaia , sau tigaie cat Tortilla
In tigaie direct pe foc, nu la cuptor. Eu am folosit flour tortilla de data asta, am gasit pachet cu 10 bucati in care o tortilla are diametrul de 8 inch (circa 20 cm).
La 4 quesadilla am folosit:
- 8 foi tortilla
- 1 piept de pui (eu am avut ramas de ieri, grilat si doar l-am taiat in fasii)
- 2 rosii taiate felii
- 250 cascaval ras sau o branza care se topeste (eu am folosit o punga intreaga 226gr. de "Finely Shredded Triple Cheddar")
- 1 avocado curatat de coaja si taiat bucatele (optional)
Intr-o tigaie neunsa am pus o foaie de tortilla, am lasat-o putin sa se rumeneasca dupa care am intors-o si am presarat branza rasa, am pus un sfert din carnea de pui, 4 felii de rosii si un sfert din avocado maruntit sau feliat, am presarat iar branza si am acoperit cu tortilla dupa care imediat am si intors-o (cu ajutorul unei farfurii sau cu o paleta de bucatarie). Am mai lasat-o putin sa se rumeneasca cealalta tortilla si sa se topeasca branza, am scos-o din tigaie pe un fund de lemn si dupa ce s-a racit putin am taiat-o cu un cutit in 4. Din cantitatile astea iti iese mai mult decat suficient, 16 "triunghiuri" de quesadilla.
Merci mult! Asa o sa reciclez urmatorul pui!
#3212
Postat 19 July 2011 - 08:34 PM
Angel, la 18 July 2011 - 11:15 AM, a spus:
a sarei, a mea e in cuptor. are cherry tomato in plus si frunze de rucola si baby spinach. blatul e mai subtire si mai crocant al meu ;0
Arata super blatul!!!Imi pot spune si mie reteta,te rog!
#3213
Postat 19 July 2011 - 09:04 PM
#3214
Postat 19 July 2011 - 10:21 PM
Bulgur si quinoa cu legume
aveam bulgur si quinoa congelat, ardei un pic iuti gen jalapenos si rosii micute congelate
am prajit un catel de usturoi intr-un strop de ulei in wok si am pus legumele congelate plus un rest de varza, am copt totul cu capac si cind erau aproape gata am adaugat cerealele si amestecat condimentind cu zathar, curry, chimen, sare si piper
#3217
Postat 20 July 2011 - 08:34 PM

#3218
Postat 20 July 2011 - 10:10 PM
Pui, cirnat si ardei
am pus intr-o tava unsa cu ulei o ceapa rosie mare apoi pulpe de pui, cirnat si ardei, sprayat cu ulei, pus sare si erbes de provence, 200°C ventilat

vinete felii sprayate cu ulei, presarate cu origano si sare, intoarse, aceeasi temperatura, apoi le-am pus in straturi in cutiuta, am pus alt ulei, feliute de usturoi si patrunjel

Piept de pui cu vinete
am taiat un piept in felii si l-am pus in tava, deasupra am pus o vinata taiata cuburi, sprayat cu ulei, sare si origano, aceeasi temperatura
#3219
Postat 20 July 2011 - 10:31 PM
Nico, si eu aproape ca tine
Pui, cirnat si ardei
Abia astept sa iau vinete! arata super garnitura ta!
#3220
Postat 21 July 2011 - 10:32 AM
Cum sistemul de tigai doubletta in care am copt-o e destul de larg si am facut doar din 2 oua, mi-au lipsit 6 mm
.

.
Se va servi in mod netraditional, dar ecumenic,
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

Ajutor
















