
Ce ati gatit astazi?
#3423
Postat 06 September 2011 - 09:52 PM

Sper sa nu se termine vinetele pana saptamana viitoare cand ajung in RO.



#3424
Postat 07 September 2011 - 12:31 AM
Nico, la 06 September 2011 - 09:52 PM, a spus:

Sper sa nu se termine vinetele pana saptamana viitoare cand ajung in RO.
De ultima poza îmi vine sa trag cu dintiiiii!
Mai sînt înca vinete. Mama mai are înca în gradina, si acusi vine si-mi aduce. Astea ce le-am adus eu sînt deja în zacusca

Reteta chips-urilor, please

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#3425
Postat 07 September 2011 - 12:12 PM


#3426
Postat 07 September 2011 - 12:20 PM
Maya, la 07 September 2011 - 12:31 AM, a spus:
Me too,
Me three,
Me four,
...
Adicatelea asteptam "mare reteta de-ti tiuie"



If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#3427
Postat 07 September 2011 - 01:19 PM
Nico

"Gateala" mea de azi: salata de laptuci, macrou la gratar, surimi si French dressing. Super bun si super rapid.



#3428
Postat 07 September 2011 - 01:26 PM


Porumbul lui Dex'dela e (zukermais)ca-l cunosc,faza e ca mie ala-mi place (pt. fiert sau copt),na' fiecare cu gustul lui

#3429
Postat 07 September 2011 - 01:41 PM


#3430
Postat 07 September 2011 - 03:16 PM
Azi :- supa de pui cu galuste , nepozata ca e clasica.
-salata de vinete si de avocado.
- piure de cartofi cu tocanita Andradei
- pateurile cu ciuperci ale Mayei duse ca " mita" noilor colegi de munca


Si , tot "mita", briose ,pe care le postez la dulciuri.
Imagini atasate
#3431
Postat 07 September 2011 - 04:05 PM
Ironia e grauntele de sare, datorita caruia mancarea capata gust! Thomas Mann
#3432
Postat 07 September 2011 - 07:16 PM
Koral, bine ai revenit! Cum ai facut piureul ala asa de fin? Mi se pare ca o crema.

#3433
Postat 07 September 2011 - 08:09 PM
Lapona Enigel, la 07 September 2011 - 07:16 PM, a spus:
Koral, bine ai revenit! Cum ai facut piureul ala asa de fin? Mi se pare ca o crema.
Mulţumesc , Laponico ,

Piure-ul l-am făcut cu mixerul vertical. Nu mai fac aşa , că ai mei au zis că nu le place...

#3434
Postat 07 September 2011 - 08:19 PM
koral, la 07 September 2011 - 08:09 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 07 September 2011 - 07:16 PM, a spus:
Koral, bine ai revenit! Cum ai facut piureul ala asa de fin? Mi se pare ca o crema.
Mulţumesc , Laponico ,

Piure-ul l-am făcut cu mixerul vertical. Nu mai fac aşa , că ai mei au zis că nu le place...

Da da,da! Chiar eram curioasa...Sotul e inebunit sa-i fac parnaie deaia de la plic,cu fulgi de cartofi,ii fac,cu lapte si unt dar nu sunt deacord,cautand acea textura fine ce-i place am inceput sa-i fac astfel:fierb cartofi buni albi(f. important calitatea cartoafelor)in apa cu sare(mai buni cica sunt fierti in lapte dar pt. bugetul meu e prea risipitor


#3435
Postat 07 September 2011 - 08:38 PM

#3436
Postat 07 September 2011 - 08:47 PM
koral, la 07 September 2011 - 08:38 PM, a spus:

Ihm! Sunt deacord cu ai tai si mie imi placea mai mult ala de-l faceam eu doar simplu cu zdrobitorul chiar daca nu era asa de fin,da na' vb. ta ai mei au mofturi si fitze,fiindca au cui sa le faca

Ii iubim si le facem cum vor ei, na' ce sa facem!

#3437
Postat 07 September 2011 - 09:11 PM

Cel mai bun piure il face sora-mea a mica, nush ce ii pune fata aia, dar eu piure ca al ei nu am mai mancat nicaieri si la nimeni. Mai si doar nu face nica altfel, dar ii iese teribil de bun. Ea cica fin'ca ma 'ubeste


#3438
Postat 08 September 2011 - 08:54 AM
Lapona Enigel, la 05 September 2011 - 08:33 PM, a spus:
Ma scuzemoati, dar toate pozele sunt direct din oala, ca mama nu avea timp de mine si fotografiile mele.
A, uite ca avem si o poza de familie. Cine mai doreste, cine mai pofteste


Hehe...ce imi place ca ai fotografiat-o pe mama facind mincare. Arata absolut demential tote bucatele, e maestra! Si eu am poze cu mama facind cozonaci si jur ca sint cei mai buni cozonaci posibili, nu am gustat de la nimeni cozonaci ca ai ei.
#3439
Postat 08 September 2011 - 08:58 AM
Da da,da! Chiar eram curioasa...Sotul e inebunit sa-i fac parnaie deaia de la plic,cu fulgi de cartofi,ii fac,cu lapte si unt dar nu sunt deacord,cautand acea textura fine ce-i place am inceput sa-i fac astfel:fierb cartofi buni albi(f. important calitatea cartoafelor)in apa cu sare(mai buni cica sunt fierti in lapte dar pt. bugetul meu e prea risipitor


[/quote]
Eu stiu de mult ca piure-ul facut cu mixerul se strica. Tot amidonul ala se conglomereaza si devine o masa lipicioasa si cleioasa. De asta nu fac niciodata asa ceva. La fel si pesto daca pui parmezanul in mixer, se amaraste. Sau ceapa data excesiv prin mixer la fel, cea rosie devine amara.
#3440
Postat 08 September 2011 - 12:55 PM
Ntz,ntz,ntz! Ce-mi faceti voi mie...Iaca vin cu dovada de piure de cartofi cu mixerul,daca e interesat ceneva',am boze pas cu pas,sa faca cerere si eu postez in momentu' 1.
Nici eu nu-s deacorde cu felul asta ce seamana cu cel de la plik dar alor mei le place la nebunie

