Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#3481 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 September 2011 - 08:34 PM

Ce bine arata ce ati gatit! :D

Eu doar neshte' paste (sos: calit in ulei de masline ,slaninuta,ceapa ,gogosar,usturoi,ciupercute,ardei iute rosu,sos de rosii,putin vin alb :rolleyes: o tzar' de zahar,sare, piper,busuioc proaspat,masline)parmigiano.

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-405-13161115776593.jpg

#3482 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 15 September 2011 - 09:42 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 September 2011 - 04:56 PM, a spus:

Parca ar fi un chec de porc :D
cum l-ai facut?


Chec de porc? Ce idee buna :rolleyes:

Pai la muschiulet am pus:

- 4-5 catei usturoi
- 2 linguri de ulei
- sare si piper dupa gust
- patrunjel verde, oregano, cimbru si ce verdeturi iti mai plac, proaspete toate, tocate marunt
- otet balsamic cam 2-3 linguri sau daca nu iti place 1/2 pahar vin


Am pregatit un mujdei de usturoi cu ulei si sare, am pus muschiul in tava, am turnat mujdeiul, otetul balsamic, am condimentat si presarat ierburile, acoperit cu folie si dat la cuptor la 200C cam 30-40 minute.

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-701-13161153671293.jpg

#3483 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 September 2011 - 10:50 PM

Chec pentru ca de cum l-am vazut m-a dus cu gindul la un chec, asa e de frumos :D
Il incerc negresit :rolleyes:

Eu am facut ardei cu pesmet si masline :D
Am copt ardeii sub grill-ul cuptorului.
Imagine atasata: monthly_09_2011/post-4-13161198244107.jpg
I-am curat de pielita si pusi in platou presarati cu pesmet amestecat cu patrunjel si usturoi si masline.
Imagine atasata: monthly_09_2011/post-4-13161198060614.jpg

#3484 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,623
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 16 September 2011 - 08:33 AM

Adriana, coci si vinetele la grill? La ce t°C ii/le coci?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3485 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 September 2011 - 08:39 AM

Nu, deloc, nu cred ca s-ar coace la cit sunt de mari, ieri am ales varianta asta pentru ca aveam cuptorul aprins pentru altele, in rest ii coc mereu afara pe plita electrica daca nu pe gratar cind il aprindem pentru carne. Faza faina la astia facuti sub grillul de la cuptor este ca sunt deja moi de la umiditatea care e in cuptor probabil si se dezpieliteaza imediat.

#3486 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,623
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 16 September 2011 - 09:02 AM

Ah, deci vinetele nu.

Ieri am copt si ardei si am bagat si vinete, ca eu altfel nu am cum sa le fac. Asa e cu ardeii, s-au curatat foarte bine. Vinetele le-am tinut de nu se mai faceau...cand le-am scos am vazut ca, de fapt, pielita era deja facuta dar nu aratau ca fiind gata, desi le-am tinut la temperatura maxima.
Daca aveti ponturi despre cum se coc vinetele la cuptor, nu va sfiiti. Pe plita electrica a copt careva?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3487 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 16 September 2011 - 09:16 AM

Eu am copt si-mi amintesc ca si moatza cocea. Mie in general imi ies, cu exceptia faptului ca am nimerit unele foarte pline de seminte care m-au enervat!
Dar se coc.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3488 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 16 September 2011 - 10:02 AM

intepate cu cutitul si acoperite in aluminiu foil...asa le fac. nu ma omoara un pic de aluminiu din cand in cand

#3489 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 16 September 2011 - 10:13 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 16 September 2011 - 09:02 AM, a spus:

Ah, deci vinetele nu.

Ieri am copt si ardei si am bagat si vinete, ca eu altfel nu am cum sa le fac. Asa e cu ardeii, s-au curatat foarte bine. Vinetele le-am tinut de nu se mai faceau...cand le-am scos am vazut ca, de fapt, pielita era deja facuta dar nu aratau ca fiind gata, desi le-am tinut la temperatura maxima.
Daca aveti ponturi despre cum se coc vinetele la cuptor, nu va sfiiti. Pe plita electrica a copt careva?



Lapo, eu si vinetele si ardeii ii coc pe plita, iaca ardei copti in desfasurare

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-479-13161607640755.jpg


in cuptor nu-mi plac vinetele cum ies,parca ar fi fierte. asa pe plita au gustul ala de ars ca atunci cand le faci la foc
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3490 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,623
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 16 September 2011 - 10:53 AM

Ia uite, deci tu ai avut curajul sa le pui asa. Eu de nu stiu cate ori am avut impulsul dar mereu m-am oprit de frica sa nu bulesc plita. Si dupa aia se curata oglinda la loc? Am oroare sa ramana urme pe ea.

Angel, buna idee. Pai n-are-a face folia, ca si asa o dai jos cu tot cu pielita. Si la cate vinete mananc eu -doua pe an- n-oi muri.


Zerda, la cuptor ori la plita electrica? Si ale mele au fost pline de seminte, dar m-am mai uitat? Imi era o pofta de lup turbat.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3491 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 16 September 2011 - 10:59 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 16 September 2011 - 10:53 AM, a spus:

Ia uite, deci tu ai avut curajul sa le pui asa. Eu de nu stiu cate ori am avut impulsul dar mereu m-am oprit de frica sa nu bulesc plita. Si dupa aia se curata oglinda la loc? Am oroare sa ramana urme pe ea.





La inceput si mie mi-a fost frica pana nu mi-a spus o cunostinta ca nu se intampla nimic rau cu plita.Se curata f usor, cand e inca calda dau cu un burete sau o laveta si se ia tot.Daca mai ramane ceva, cureti cu cutitasul special pt ceran.
Nici n-ai spune ca ai copt ceva pe ea, asa arata.Eu ador sa le fac asa, imi aduce aminte de vinetele facute in tara,chiar daca iese ceva fum,ador mirosul asta de copt.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3492 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 16 September 2011 - 11:51 AM

Daca ar citi Principessa :D - fetita pe care am avut placerea s-o facem :(( - si ar mai vedea si poza, lasa boifrendu', lasa facultatea, lasa strainataturile, urca in avion si vine acasa ozonperţ :D

Pulpe de pui trase in unt, marunteala de chili, usturoi tocat marunt, o lingura de sos de soya si bere neagra. Cam asta a fost ordinea in care au plonjat in tigaie, apoi am dat la cuptor cam 40 de minute sa se reduca sosul.
.
Imagine atasata: monthly_09_2011/post-168-13161660166526.jpg
.

Plus o zama de poprici umplute.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#3493 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 September 2011 - 12:01 PM

Pui fript,stropit cu vin.

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-405-13161671903829.jpg

Cu mujdei de usturoi,mamaliguta,cartofi,branza de burduf de oi,(mi-a avansat si ceva sos de la pastele de ieri cu ciupercute asa ca l-am pus si pe ala :(( ),muraturile,pepenasi stiti deja.

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-405-1316167297891.jpg

#3494 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 16 September 2011 - 12:28 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 16 September 2011 - 09:02 AM, a spus:

Daca aveti ponturi despre cum se coc vinetele la cuptor, nu va sfiiti. Pe plita electrica a copt careva?


eu am copt asta iarna, de doua ori, cate doua vinete turcesti, mai micute, la mo. le-am intepat cu cutitul si gata! nu au gustul ala agreabil de coaja arsa, dar a iesit o salata f buna.

Zerda, eu plita electrica n-am.

sorry de off, da' am fost solicitata. :((

on: niste tigarete din foi filo umplute cu niste branzeturi ce tb consumate.

#3495 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 16 September 2011 - 02:36 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 15 September 2011 - 10:31 AM, a spus:

Vezi postareaela, la 14 September 2011 - 02:53 PM, a spus:

Noi am avut o salata
iar la felul doi antricot de vita cu fasole verde si migdale si vreo doi cartofi.
Si intr-o seara mi-am facut si pofta cu porumb fiert (mi-a facut sotul o surpriza)

Am doar patru :D cuvinte: Im Pe Ca Bil ! :((



Multumesc frumos! Dar mai am destul de invatat. Oricum aceste cuvinte venind din partea cuiva mult mai priceput nu pot decat sa ma bucure.

Si ca sa nu fiu offtopic, paste cu chiftelute.

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-1290-13161762909832.jpg

#3496 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 16 September 2011 - 05:11 PM

Vezi postareaela, la 16 September 2011 - 02:36 PM, a spus:


Multumesc frumos! Dar mai am destul de invatat. Oricum aceste cuvinte venind din partea cuiva mult mai priceput nu pot decat sa ma bucure.

Ma faci sa rad :D
Mai corect era sa spui pasionat. Pana la priecepere ... ăhăăăă!
Mai spune cate un coleg ca "as stii" sa gatesc. De fiecare data il corectez si subliniez ca imi place.
Are o prietena culinara o semnatura care imi place: "Nu ma pricep dar insist" :((

Preparatul tau arata delicios - "Cloudy with a Chance of Meatballs". Pun pariu ca asa a si fost la degustare.
Keep them coming.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#3497 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 16 September 2011 - 05:32 PM

e vremea dovleacului,asa ca se ne bucuram de el.Am gasit un soi de se numeste Gorgonzola, are coaja cam tare ,dar e tare bun.
Eu am facut-o cu mar si suc de mere si chily si normal gorgonzola.A iesit o combinatie dulce -picanta super
Imagine atasata: monthly_09_2011/post-479-13161871208588.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3498 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 September 2011 - 07:39 PM

Cite lucruri mai sunt pe lumea asta, dovleac gorgonzola inca nu vazusem :scratch:

#3499 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 16 September 2011 - 07:59 PM

Geany, imi ploua in gura cand ma uit la starnchina aia cu de toate...maaaan.....:scratch:

Lapo, eu vinetele le fac doar la cuptor. Le intep cu cutitul din loc in loc si pun gratarul mai sus in cuptor si le coc la 200grade pus pe grill. Le mai intorc de vreo 2-3 ori si ies foarte bune. Pe plita nici eu nu am incercat niciodata =))

#3500 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 September 2011 - 08:06 PM

Strachinuta e a sotului,e primita de pomana,si cand ii fac ceva mai''taranos''ashea imi place sa-i pun in ea =))

Cartofi copti.

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-405-13161962690767.jpg

Thii! Ci' frigi bre la desti'! :scratch: Imi plac fierbinti presarati cu sare ,unt si smantana,paine prajita. =))

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-405-13161963687298.jpg

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi