Ce ati gatit astazi?
#3642
Postat 07 October 2011 - 09:52 AM
Dexter, la 06 October 2011 - 10:59 PM, a spus:
Eu vad: morcov, ceapa, ardei rosu, rosii, posibil si ceapa verde sau alta frunza-verde. Dar miros

If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#3643
Postat 07 October 2011 - 11:04 AM
W Mamadeus Paparotti, la 07 October 2011 - 09:52 AM, a spus:
Bre!Da la voi functioneaza forumul (asa cum am visat eu mereu


Azi voiam sa pun de o pizza,focacia ceva de genul ca nu eram hotarata,si na ca se ia gazul,vreo ora 2 cica


#3644
Postat 07 October 2011 - 12:46 PM
Dexter, la 06 October 2011 - 10:59 PM, a spus:
Asa cum s-a ghicit deja

Se pare ca intr-adevar la unii forumul functioneaza cu miros cu tot, numai ca erau 2 catei de usturoi, ca de la unul nu simteam gustul.

Azi fac canelones, ma duc sa-i umplu si sa-i bag la cuptor.
Edit: greseli de ortografie
Aceasta postare a fost editata de ela: 07 October 2011 - 08:17 PM
#3645
Postat 07 October 2011 - 01:45 PM

Asa ca am avut timp sa ma joc destul,mai ales ca nu stiam ce fel de pizza vreau sa fac


1/4 E alba(fara sos) cu ceapa rosie, ulei de masline,fulgi de ardei iute rosu,mozarella ,oregano si felii de maslinute (e preferata mea ),1/4 e cu sos de rosii, busuioc si mozarella,1/4 e cu sos de rosii felii de gogosar ,salam crud uscat picant, si mozarella.1/4 e cu sos de rosii fulgi de ardei iute, ciupercute, cascaval afumat.

Si de care vreti cu o bere rece


#3646
Postat 07 October 2011 - 01:51 PM

#3648
Postat 07 October 2011 - 02:02 PM

Eu am facut azi o ciorbita de cartofi si friptura de pui cu varza. Va astept la masa!



#3649
Postat 07 October 2011 - 03:02 PM

dar cu asta sigur va trimit la calendar:

ce sa fac, daca mi-a ramas un rest de zeama de oase de porcule care s-a coagulat?? m-am sacrificat!
muraturile sunt facute de moi-meme!
#3650
Postat 07 October 2011 - 03:15 PM

Numai bunatati faceti aici

Eu azi, ardei umpluti ca fu cerere de la fecior, ceea ce se intampla din an in Pasti


Edit: si cu putina varza ca tot e in trend
#3651
Postat 07 October 2011 - 05:04 PM

#3652
Postat 07 October 2011 - 07:05 PM
Foxyy, la 06 October 2011 - 10:42 AM, a spus:
Daniella, la 06 October 2011 - 10:31 AM, a spus:
Eu nu folosesc foi, prefer sa fac eu aluatul (daca chiar tre' sa fac ceva cu aluat), dar parca am vazut foi filo prin congelatoarele de la hypermarketuri. Sau, in cel mai rau caz, nu le-ai putea inlocui cu foile alea subtiri - subtiri pentru placinte? Sau e mare diferenta intre astea 2 tipuri de foi?
Sincer sa-ti spun,Dana,nu stiu daca ar merge cu alte foi si cum se comporta cel de placinta sau yufka,pentru ca si eu ,cum spuneam le-am gasit de-abia acum si e prima oara cand fac cu aluat din comert.Dar daca spune Foxyy ca se pot gasi in marketuri,poti sa iei o tura de fiecare de-ncercare,pentru ca si eu filo tot congelate le-am luat.
Fac si eu aluaturi,dar la tipul asta nu ma bag,pentru ca-i prea subtire pentru aptitudinile mele.Si cum ziceai,lungeste timpul prepararii cu mult.Nu-s nici eu adepta aluaturilor din comert,dar,o data pe luna sau si mai rar,risc.

P.S Se vede ca azi a fost Ziua Internationala a verzei.Si eu am facut,dar n-am mai pozat-o,pentru ca avem deja poze si bune si gustoase!
#3656
Postat 07 October 2011 - 09:29 PM

Azi, tocinei cu barabule din sat de la bunici:
Imagini atasate
#3658
Postat 07 October 2011 - 09:58 PM