zoazorel, la 22 November 2011 - 02:58 PM, a spus:
Vezi-ti de treaba! Cate retete n-am facut eu cu "unt nesarat" in care am pus unt normal, din comert! N-au nici o treaba!Oricum pun sare la prajituri!
In untura nu pun, ca mai fac si crema de galbenele pentru rani si la aia CHIAR nu trebuie sare, asa ca...
Gata, ca suntem Off de tot!

Zoazo, in Romania untul ce se vine in magazin e nesarat, adica e natural. Aici majoritatea felurilor de unt sunt cu adaos de sare, adica se simte bine de tot. La fel cum e greu de gasit iaurtul natur, toate (iaurt,kefir,sana) au fie arome cu zahar fie doar adaos de zahar. Untul, creme fraiche(smantana noastra) si iaurtul natur le gasesc doar la un magazin si sunt produse frantuzesti. Nu-s scumpe problema e ca nu se gasesc tot timpul.
Ca sa nu fiu total off topic pun cina de azi, budinca de conopida la cuptor, cu oua, pancetta si chorizo taiate si calite inainte, smantana, crusta de emmental si servita cu branza mucegaita.
Barbata-miu ca de obicei a mancat portie dubla.