Ce ati gatit astazi?
Postat 14 January 2010 - 03:42 PM

Postat 14 January 2010 - 05:45 PM

Ca sa intorc cutitul in rana spune-mi ce branza se vede in poza ? Vai si cum arata mamaliga si ardeii aia .... orgasmic rau .
Postat 14 January 2010 - 06:10 PM

n-am mai stat pe ganduri si mi-am facut , cu lapte.
....am mancat fierbinte,o nebunie!

si sectiune

salata ta un deliciu ,Taylor,faina combinatie , un pranz usor....sau o cina care nu ingrasa

Postat 14 January 2010 - 06:33 PM
nane a spus:

Ca sa intorc cutitul in rana spune-mi ce branza se vede in poza ? Vai si cum arata mamaliga si ardeii aia .... orgasmic rau .
Hi,hi hi

Postat 14 January 2010 - 06:46 PM
I-am zis sotului ca eu chiar m-am invatat deacu''sa fie atent pe unde calca,ca vreau sa vad maine cu ce mai vine.A face si el ca gaina babei cu margica ce bataie-i' dau

Postat 14 January 2010 - 11:20 PM
Bucata de carne facuta pe gratar intreaga si apoi taiata felii iar cartofii in tigaie cu putin ulei si patrunjel, capac pus, foc mare si agitat tigaia pina ce s-au copt, trebuia sa-i las un pic mai putin ca s-au copt prea tare dar erau si din varietatea fainosi deci era greu de stabilit punctul exact.

In seara asta piept de pui cu ardei.
Am pus un picut de ulei in tigaie, bucatelele de piept de pui, capacul, foc mare, lasat 10 minute apoi pus ardeii taiati bucati, sarat, repus capacul, amestecat o data, cind s-a evaporat lichidul lasat era gata.

Postat 15 January 2010 - 04:35 PM
Adriana a spus:
Bucata de carne facuta pe gratar intreaga si apoi taiata felii
Degradeul acela criminal de rozuri o sa-l scoata si pe Peter din barlog.

Fac pariu ca acum e in bucatarie si incerca sa obtina si el efectul .
Maestre te asteptam cu

Eu am reincalzit azi si anume supa de curcan de curte (din donatii

Si nu m-a rabdat curiozitatea omoratoare de pisici sa nu pun de-un ... grav-ox - pastrama de vita dupa tehnologia gravlax-ului.
Diseara pun pe gratar si eu un muschi de vita sa incerc si eu un roz suculent ca al Adrianei pe care am sa-l astern sa-si lase sucurile si sa se odihneasca pe o felie de pita neagra, imblanzita si ea pe gratar pret de un minut.
Trebuie sa ma duc sa cumpar si rucola, nespa?
Baspa!

Hai, pa!
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
Postat 15 January 2010 - 05:48 PM

Postat 15 January 2010 - 08:31 PM
W Mamadeus Paparotti a spus:
Pas pour mois, parce que je ne l'aime pas.
Postat 16 January 2010 - 12:22 AM
Pun in tigaie cirnatul si il las sa-si topeasca grasimea, adaug fenelul si apa daca e nevoie si termin de copt.

Postat 16 January 2010 - 12:44 AM

Postat 16 January 2010 - 12:50 AM
Citeaza
Ma inghesui si eu intre voi cu carnatii mei de casa (veniti par avion de la Romania, pregatiti si afumati de mama mea). I-am mancat cu piuré de cartofi si salata de sfecla. a fost foarte bun.

o ajuns mirosul pan` la mine,
m-ai terminat

sa va mearga la inima , Laura...,asa ceva nu gasesti pe toate drumurile...
Postat 16 January 2010 - 12:58 AM
am facut ce stiu ca-i place mai mult...
nu intelege nici acum de ce tre` sa pozez mancarea....

Postat 16 January 2010 - 12:51 PM
- Doamne, binecuvinteaza aceste bucate!

.
Amin!
Piureul l-am servit acum cateva minute - din nou brunch pentru somnoros - cu friptura mea "Picior Negru" (doua pulpe de pui si una de curcan tanar) in bere neagra, sos de soia (negru, pai cum? ) si ardei iute afumat, care va sa zica innegrit iute, rau la suflet, dar bun la gust.

.

.
Si am mai preparat un Pâté de soa gra

.

.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
Postat 16 January 2010 - 03:36 PM

Postat 16 January 2010 - 04:41 PM
Citeaza
Acolo sint mere coapte?!

Postat 16 January 2010 - 04:58 PM
Foarte evlavios cartoful dumitale Maestro!