
Ce ati gatit astazi?
#4763
Postat 22 February 2012 - 03:48 PM
izuk, la 22 February 2012 - 03:38 PM, a spus:

Da, daaaa... de acord cu tine...
Ceva detalii ne dati si noua, Cristina, Piscotel? Ce colorata e!
#4764
Postat 22 February 2012 - 06:17 PM
Foarte faina Cristina! Bine ai venit la noi!

#4765
Postat 22 February 2012 - 06:20 PM



Cerra, aseara am adormit cu gandul la tochitura moldoveneasca, facuta cu carnati de casa. Ce-mi faci?? De unde palaria mea iau eu carnati veritabili, ha?

#4766
Postat 22 February 2012 - 06:25 PM
si 3 linguri de faina de grau. Am copt la 180grade, 10-15 minute. Pentru umplutura am amestecat 350 gr branza de vaci cu
sfecla coapta si facuta piure si sare dupa gust. Am intins branza pe foaia calduta, am rulat cu ajutorul hartiei de copt
si am dat la frigider. Simplu, bun si de efect. Multumesc Piscotel!
Multumesc de primire, Lapona!
#4768
Postat 22 February 2012 - 07:05 PM

ghiveci cu pipote de pui

#4770
Postat 22 February 2012 - 10:22 PM
Am facut rulada din piept de pui cu andive gratinate

snitele din piept de pui

salata orientala

si lasagna cu ciuperci si carne (am taiat-o prea calda)

#4771
Postat 22 February 2012 - 10:40 PM
Heii vreau si eu salata orientala!!!

#4773
Postat 22 February 2012 - 11:21 PM

Ela, e dezastru ce mi-ai facut. Mor de pofta! de toate as manca din ce ai pus pe masa !

Cerra, cum ai facut bulzul? despre ce tochitura moldoveneasca vorbesti Lapona?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#4774
Postat 22 February 2012 - 11:33 PM
Lapona Enigel, la 22 February 2012 - 06:20 PM, a spus:



Cerra, aseara am adormit cu gandul la tochitura moldoveneasca, facuta cu carnati de casa. Ce-mi faci?? De unde palaria mea iau eu carnati veritabili, ha?
hi,hi, iti zic eu de unde iei carnatii veritabili: cumperi carnitza de la macelar, sare, piper,usturoi, boia de ardei, Matze de porc sau de oaie si faci carnatul.Deci vei lua carnatul din frigider dupa ce il produci

#4775
Postat 22 February 2012 - 11:42 PM
Daniella, la 22 February 2012 - 11:21 PM, a spus:
Cerra, cum ai facut bulzul? despre ce tochitura moldoveneasca vorbesti Lapona?

Foarte simplu: am facut o mamaliga tare in ceaun, am rasturnat`o pe o farfurie, apoi am rupt cu lingura bucati din ea pe care le`am luat in mana unsa am pus umplutura in mijloc si repede am format asa bila mare si am pus in tigaia de teflon sa se rumeneasca.
Umplutura: branza veche de oi grasa, burduf, cascaval afumat, putin praz taiat marunt, felii de carnati.
Lapona, citeste gandurile bag de seama; Eu inainte de a face bulz am vrut sa fac tochitura si cum nu vroiam sa decongelez carne am fugit repede jos la macelarie sa cumpar dar .... era prea tarziu (bucati din alea ca ptr gulas dar printre ele si mai cu slanina. Asa ca m am hotarat si am facut bulz. Imi place si tochitura si bulzul.
Tura urmatoare va fi tochitura: (carne bucati prajita, carnati de porc (fara ficat) ca nu place mie la tochitura) ou ochi moale, mamaliga, branza de burduf , mujdei si salata de curechi.
#4776
Postat 23 February 2012 - 12:44 AM


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#4777
Postat 23 February 2012 - 08:29 AM
Spanac am, branza am, sfecla nu am voie, asa ca sigur voi rezolva problema cat mai repede.
Fetelor, numai bunatati faceti voi aici... da' pe mine m-a dat gata bulzul (am mai spus-o, da' o mai spun). Doamne, ce mai mancam la bunici, mi-l faceam singura de mica. Era placerea mea cea mai mare. Toti se uitau la mine ca la extraterestrii (la verisori ma refer)...
Doar ca mamaliga este un NU pt mine... chiar aveti voi idee cu ce as putea inlocui mamaliga si sa semene a mamaliga?
#4778
Postat 23 February 2012 - 09:57 AM
Sorina, mai facusera fetele "mamaliga" din faina de naut, ziceau ca e buna, dar banuiesc ca n-are cum fi la fel.
Cristina, bine ai venit, arata foarte fain rulada da.
#4779
Postat 23 February 2012 - 10:59 AM
2ut, la 23 February 2012 - 09:57 AM, a spus:
Sorina, mai facusera fetele "mamaliga" din faina de naut, ziceau ca e buna, dar banuiesc ca n-are cum fi la fel.
Sa stii ca eu am incercat odata sa fac, poate nu stiu eu cum sa o fac... da' tare nu mi-a placut. Daca nu aveam smantana langa ea nu cred ca reuseam sa o mananc si oricum jumatate am aruncat-o la gunoi.
Repet, poate nu stiu eu cum se face.
Am sa-i mai dau o sansa ca tare mi-e pofta de bulz...