
Ce ati gatit astazi?
#4782
Postat 23 February 2012 - 01:17 PM
cristinaD, la 23 February 2012 - 12:32 PM, a spus:
Sunteti dragute!

Bun venit, Cristina! Sedere placuta pe-aici!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#4783
Postat 23 February 2012 - 01:28 PM

.

.

.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#4784
Postat 23 February 2012 - 01:51 PM

Azi la pranz pentru mine minestrone, pentru dl. any paste cu sos de rosii si vinete

#4787
Postat 23 February 2012 - 03:52 PM
Eataly, la 23 February 2012 - 03:17 PM, a spus:
sorinadaniela, la 23 February 2012 - 10:59 AM, a spus:
Vaaaai, puteai sa o faci panissa.Aveai deja treaba jumatate facuta.
Asa m-am enervat ca am pus de o panissa pentru diseara.E in frigider la racit.

Pai, daca tu deabia acum imi spui... experimentul asta l-am facut acum ceva timp...
Am sa mai cumpar faina de naut si am sa-mi incerc din nou norocul. Cine stie? Poate de data asta va functiona.
#4788
Postat 23 February 2012 - 04:38 PM
Eu niste carne de porc in sos de rosii , usturoi si ierburi provencale ( pt ca a placut mult sosul asta sotului din dotare )cu mamaliguta

#4789
Postat 23 February 2012 - 05:43 PM
#4793 Guest_Gelutza_*
Postat 23 February 2012 - 08:04 PM
moatza, la 23 February 2012 - 05:43 PM, a spus:
Eu nu am avut timp s-o modelez,fiindca am gatit contra cronometru, dar tot am pozat-o fiindca e mancare a la bunica...e mamaliga din malai macinat din boabe selectionate de tata socru,ostropel din pui de curte si muraturile tot din castraveti si gogosar de curte si macar pentru asta si tot meritau pozate, chiar daca ale mele is necoafate, care vii sa vezi ce gust au avut, ca eu am mancat asa de mult ca nu pot sa-l descriu...de o jumatate de an nu am facut ostropelul bunicii, acum mi-am luat parleala...
si bineinteles ca, daca tot am taiat pui de curte am avut si supa cu strelici...


#4797
Postat 23 February 2012 - 09:41 PM
Daniella, la 22 February 2012 - 11:21 PM, a spus:

Ela, e dezastru ce mi-ai facut. Mor de pofta! de toate as manca din ce ai pus pe masa !

Cerra, cum ai facut bulzul? despre ce tochitura moldoveneasca vorbesti Lapona?

Te-as servi, dar nu mai am nimic. Oricum, toate sunt foarte usor de facut.
Cerra, apetisant bulz. In copilarie si eu imi faceam de cate ori aveam mamaliga la masa, doar ca nu-l mai prajeam. Puneam branza la mijloc, modelam si-l pastram pana terminam de mancat. Bulzul era in loc de desert, ca nu prea ma omoram cu dulciurile (eu ii spuneam botz de mamaliga).
any_annette, la 23 February 2012 - 12:34 PM, a spus:

Din pacate nu a mai ramas nimic.

W Mamadeus Paparotti, la 23 February 2012 - 01:28 PM, a spus:

.
.
.
Arata foarte bine, eu am facut-o de cateva ori.
any_annette, la 23 February 2012 - 01:51 PM, a spus:
Azi la pranz pentru mine minestrone, pentru dl. any paste cu sos de rosii si vinete
Tot fasole am si eu pentru maine in meniu.
#4798
Postat 24 February 2012 - 03:05 PM
any_annette, la 23 February 2012 - 08:14 PM, a spus:
+1 ❤❤❤❤❤
Hai sa scriu iute aici:
Conexiunea a facut zama de salata - las' ca bun e Dumnezeu si apara si urzica




Eu am pus langa ele un piure de cartofi, cu unt lapte, parmezan si trei picaturi de ulei de trufe albe.
Castraverzii au fost mur(l)ati si am nimerit un borcan in care ciuşca (ardeiul iute) s-a spart, la inghesuitul castravetilor. Numai buni de iuti!
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#4799
Postat 25 February 2012 - 06:13 AM

diseara barbeque cu niste prieteni (nasii fetelor), doar carnati si fripturi, salata verde si fac o salata cu sfecla, naut, coriandru si feta si gata.
