Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#5121 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 23 March 2012 - 08:06 PM

Azi fasole cu ceapa la pranz. La cina, imediat va spun.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-508-13325259708584.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#5122 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 March 2012 - 08:11 PM

Any, cum ai facut anghinarea cu smantana.Stii ca eu le ador! :thumleft:

Si mai vreau sa stiu de la Geluza cum face tinctura de propolis! :occasion14:

#5123 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 23 March 2012 - 08:13 PM

La cină, unii au vrut aripioarele crocănţoase ale lui Geany. Executat!

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-508-13325263842118.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#5124 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 March 2012 - 08:14 PM

Vezi postareaEataly, la 23 March 2012 - 08:11 PM, a spus:

Any, cum ai facut anghinarea cu smantana.Stii ca eu le ador! :thumleft:

Si mai vreau sa stiu de la Geluza cum face tinctura de propolis! :thumleft:


Serios, iti place si tie anghinarea cu smantana :occasion14: ?

Cureti anghinarea, o tai in 4, o pui la fiert in apa clocotita 10 minute.
O scurgi de apa si o pui intr-o tigaie cu unt si o lasi 15 minute. Mai adaugi apa daca cere.
Pui smantana (eu cand am pun cu gust de ciuperci ca merge de minune) , sare, piper si lasi pana scade la jumatate. Gata.

#5125 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 March 2012 - 08:19 PM

Asa cu smantana n-am mai inercat.Si sigur imi place, si sigur o fac, si sigur o sa o refac, si sigur o sa ma gandesc la tine, si sigur o re-re fac ....si sigur.... :: :occasion14:

#5126 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 March 2012 - 08:25 PM

Vezi postareaEataly, la 23 March 2012 - 08:19 PM, a spus:

Asa cu smantana n-am mai inercat.Si sigur imi place, si sigur o fac, si sigur o sa o refac, si sigur o sa ma gandesc la tine, si sigur o re-re fac ....si sigur.... :: :thumleft:


:occasion14:

#5127 Useril este offline   lili 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 24 March 2012 - 10:51 AM

Vezi postareaEataly, la 23 March 2012 - 11:57 AM, a spus:

Vezi postarealili, la 22 March 2012 - 10:40 PM, a spus:


Ce ai tu in oala e bun , dar eu vreau oala ta, doamne ce imi plac oalele astea dar la mine in Brasov nu am vazut pe nicaieri



Lili, gasesti in Brintex, printre "chioastele" de acolo e un magazin de casnice, au de la mici la mari .Toate culorile.I-am luat eu lui mama.
Daca nu, le-am vazut la Universal la ultimul etaj, tot la un raion de casnice, aceasi marca cu vro 4-5 lei mai scumpe.Ca deh sunt de la Universal. :(

O intreb pe sora-mea cum se chema ala din Brintex, eu nu-mi aduc aminte.

Multumesc frumos fetelor
Nici eu nu mai stiam cum se numeste ,bine ca mi-a adus aminte Carminap :(
O sa merg cu prima ocazie si o sa caut

#5128 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 24 March 2012 - 01:40 PM

Chec aperitiv:

http://artaculinara...._0&#entry138739


Imagine atasata: monthly_03_2012/post-73-13325891785765.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-73-13325891825935.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-73-13325891858816.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#5129 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 24 March 2012 - 03:20 PM

Vezi postareaEataly, la 23 March 2012 - 08:11 PM, a spus:

Any, cum ai facut anghinarea cu smantana.Stii ca eu le ador! :(

Si mai vreau sa stiu de la Geluza cum face tinctura de propolis! :(

E asa de usor sa prepari tinctura de propolis...
Exista o proportie care trebuie respectata cu strictete pentru eficienta tincturii obtinute.
La 100 ml. alcool rafinat de peste 80 de grade se aduga 20 de grame propolis brut( eu il am de la albinutele mele).Acest amestec se lasa la macerat doua saptamani, dupa care strecori partea limpede de la suprafata sticlei si folosesti la vindecarea oricarei rani si a multor afectiuni...sunt oof daca voi continua, dar iti spun cantitati si tot ce te intereseaza in privat sau la un topic cu de toate.Bine ca mi-ai adus aminte sa cauat folderul cu beneficiile propolisului!

#5130 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 24 March 2012 - 04:38 PM

Multumesc Gelutza, uite aici avem topice de terapii de tot felul.Acolo la leacuri babesti am scris si eu ca am folosit tinctura la herpes.Dar eu l-am cumparat si de aia te-am intrebat. :boohoo:

Daca vrei si ai timp pui toate informatiile astea pretioase acolo.Eu sunt foarte interesata. :drool:

#5131 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 24 March 2012 - 09:14 PM

Vezi postareaEataly, la 24 March 2012 - 04:38 PM, a spus:

Multumesc Gelutza, uite aici avem topice de terapii de tot felul.Acolo la leacuri babesti am scris si eu ca am folosit tinctura la herpes.Dar eu l-am cumparat si de aia te-am intrebat. :)

Daca vrei si ai timp pui toate informatiile astea pretioase acolo.Eu sunt foarte interesata. :)

Promit sa pun acolo, toate informatiile pe care le am si le-am si verificat, eu folosesc mult, mult produsele stupului fiindca imi sunt la indemana.

#5132 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 25 March 2012 - 06:13 PM

n-am mai mancat de mult ciocanele de pui cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-479-13326919945261.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5133 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 25 March 2012 - 08:35 PM

Noi am dat drumul la gratarul pentru gasca :occasion14: (la ala mic mai perepelisem noi cate ceva), asa ca, la asa gasca, asa gratar...
Peste, cega si scrumbie;
Carnati home-made si pulpa de porc; au facut aia mici bucatile de carne subtiri si uscate, asa le place lor, eu eram la manastire si ei si-au facut de cap! :notworthy:
A fost acompaniament greu de descris...mamaliga rasturnata peste branza veche( asa-i zice baciul),smantana, sos de usturoi cu hrean si rosii integi puse la borcan fara zeama(home-made) si verdeata pe deasupra :headbang: ,la fripturi muraturi de toate felurile, si in instalatii s-a bagat, lichior de menta, de nuci(home made amandoua) bere, Feteasca alba si energizant, da, da, a venit un musafir cu o sacosa...
Am avut si ciorba de capatani de crap romanesc, nepozata, facuta dimineata la ora cinci fiindca eu am plecat la manastire cu treburi de binefacere si a ramas legitimul si pescarul sef al gastii sef de ostilitati grataresti!
Ciorba am mancat doar noi, generatia de mijloc, generatia tanara s-a dat doar la gratare! :occasion14:
Scrumbia fripta
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1400-13327000811674.jpg
Mamaliga
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1400-13327002083923.jpg
Fripturile
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1400-13327002725631.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1400-13327005426336.jpg
O portie cu cega si scrumbie scaldate in sosul de usturoi.
Pozele sunt facute tot de altii, eu cand am ajuns am facut mamaliga si s-au repezit ca hunii, era frumoasa o poza de grup pe masa de afara, dar mi-ar fi fost imposibil, prea multa aglomeratie dauneaza grav aranjamentele pozografice!

#5134 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 25 March 2012 - 09:08 PM

Gelutza, ati petrecut bine azi.

Desi s-a mancat peste, eu am facut ieri somon si azi biftec cu sos gorgonzola si sparanghel.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1290-13327024669623.jpg

#5135 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 25 March 2012 - 10:48 PM

Vezi postareamoatza, la 22 March 2012 - 07:54 PM, a spus:



Cerra, da-mi voie sa se cheme si coastele mele jebra. condimentate, olelei!




Frumoase jebre! Sa le lasi alta data fara saft (calificate jebrele) :rolleyes:

#5136 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 March 2012 - 11:21 PM

Pui cu curry

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13327104898042.jpg

#5137 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 26 March 2012 - 12:11 PM

Simplu, cu ce mai aveam prin casa/frigider pentru ca trebuie sa scap de tot pana maine :crying:

Mazare "alba" cu chiftelute (aburinda )

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-780-13327566907608.jpg

#5138 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 26 March 2012 - 09:50 PM

Cartofi seci (adika pusi in tigaie cu putin ulei, o ceapa taiata marunt,piper negru si tot cate un strop de apa si lasat incet sub capac si tot complectand cu cate un strop de apa) se mai si sparg si prind o crusta dedesupt. Am pus in farfurie codite de ceapa verde.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13327913681329.jpg

salata verde

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13327913917939.jpg

#5139 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 March 2012 - 05:34 PM

ciorba de salata verde fiarta de zer

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-479-1332862454344.jpg

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5140 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 27 March 2012 - 05:59 PM

Muicaaaa, Ioana ce bunaciune!
Si ce-mi place farfuria. :occasion14:

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi