Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 801 Pagini +
  • « Prima
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#5181 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 April 2012 - 06:33 PM

Vezi postareaelizaclara, la 01 April 2012 - 06:22 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 01 April 2012 - 06:18 PM, a spus:

Eu nu reusesc sa vad pozele, probavil sunt extrem de mari.


POza pusa de mine?



D, dar acum le vad.
Cum faci sosul de rucola?

#5182 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 01 April 2012 - 07:13 PM

risotto tricolor servit alaturi de piept de pui la gratar, sau invers, cum vreti sa o luati :)

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-479-13333003745974.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5183 Useril este offline   elizaclara 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 01 April 2012 - 08:16 PM

Vezi postareaany_annette, la 01 April 2012 - 06:33 PM, a spus:

Vezi postareaelizaclara, la 01 April 2012 - 06:22 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 01 April 2012 - 06:18 PM, a spus:

Eu nu reusesc sa vad pozele, probavil sunt extrem de mari.


POza pusa de mine?



D, dar acum le vad.
Cum faci sosul de rucola?


Sos de rucola
60 gr rucola
3 linguri ulei de masline
1 lingurita otet de vin
1 catel de usturoi
1 lingurita mustar de Dijon

Am pus toate ingredietele intr-un castron inalt si am pasat cu ajutorul blender-ului stick pana cand am obtinut un sos omogen.

#5184 Useril este offline   elizaclara 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 01 April 2012 - 08:17 PM

[quote name='Ioana' date='01 April 2012 - 08:13 PM' timestamp='1333300383' post='140426']
risotto tricolor servit alaturi de piept de pui la gratar, sau invers, cum vreti sa o luati :)

Foarte frumos arata risotto!

#5185 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 April 2012 - 08:20 PM

Vezi postareaelizaclara, la 01 April 2012 - 08:16 PM, a spus:


Sos de rucola
60 gr rucola
3 linguri ulei de masline
1 lingurita otet de vin
1 catel de usturoi
1 lingurita mustar de Dijon

Am pus toate ingredietele intr-un castron inalt si am pasat cu ajutorul blender-ului stick pana cand am obtinut un sos omogen.


Multumesc mult de tot :) !

#5186 Useril este offline   elizaclara 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 01 April 2012 - 08:37 PM

Vezi postareaany_annette, la 01 April 2012 - 08:20 PM, a spus:

Vezi postareaelizaclara, la 01 April 2012 - 08:16 PM, a spus:


Sos de rucola
60 gr rucola
3 linguri ulei de masline
1 lingurita otet de vin
1 catel de usturoi
1 lingurita mustar de Dijon

Am pus toate ingredietele intr-un castron inalt si am pasat cu ajutorul blender-ului stick pana cand am obtinut un sos omogen.


Multumesc mult de tot :) !


Cu multa placere!

#5187 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 01 April 2012 - 10:47 PM

Tot azi de afpt acum seara

Poza nu prea reusita dar zama foarte buna

Ciorba cu legume si frunze de vie.

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1316-13333131252305.jpg
Ficatei de pui (Geanny)

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1316-13333131494072.jpg

#5188 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,575
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 April 2012 - 08:04 AM

Vezi postareaelizaclara, la 01 April 2012 - 05:32 PM, a spus:

Betisoare de pui cu sunca

imi place la nebunie ideea, o sa ti-o preiau :tongue3:

#5189 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 02 April 2012 - 04:45 PM

Mi-au ramas ochii la risotto tricolor, Ioana, :rolleyes: sa-mi spui daca am ghicit colorantii:sfecla rosie, spanac...? :snorting:

#5190 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 02 April 2012 - 04:50 PM

Gatelile mele de ieri, simple din criza de timp, dar sigur sanatoase cu ingrediente din productie proprie 100%.
Ciorba de cocos pintenat, cu taitei home-made.
Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1400-13333780750496.jpg
Friptura din pulpe de cocos impanate cu usturoi, la cuptor pe pat de legume:morcovi, cartofi, ardei rosu , pastarnac si dovlecel cu multe muraturi, am pozat portia mea cu multa acritura!
Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1400-13333782074268.jpg

#5191 Useril este offline   elizaclara 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 02 April 2012 - 04:56 PM

Vezi postareaAdriana, la 02 April 2012 - 08:04 AM, a spus:

Vezi postareaelizaclara, la 01 April 2012 - 05:32 PM, a spus:

Betisoare de pui cu sunca

imi place la nebunie ideea, o sa ti-o preiau :rolleyes:


Ma bucur ca iti place! Astept impresii!

#5192 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 02 April 2012 - 05:59 PM

Friptura de porc,la tigaie stropita cu vin dar si cuburi cu sos ,mamaliguta,muraturi..

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-405-13333823459351.jpg

#5193 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 02 April 2012 - 06:07 PM

Vezi postareaGeany, la 02 April 2012 - 05:59 PM, a spus:

Friptura de porc,la tigaie stropita cu vin dar si cuburi cu sos ,mamaliguta,muraturi..



Of, of, of, toata lumea s-a luat de porcarii! :thumleft:

#5194 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 02 April 2012 - 06:15 PM

Vezi postareaGelutza, la 02 April 2012 - 06:07 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 02 April 2012 - 05:59 PM, a spus:

Friptura de porc,la tigaie stropita cu vin dar si cuburi cu sos ,mamaliguta,muraturi..



Of, of, of, toata lumea s-a luat de porcarii! :)

Hi hi! M-a cadorisit mama ,ca a ramas de la mancarea rece de ieri carnita buna si nu am mai vrut sa o congelez asa ca i-am facut sotului si la copii,ca eu nexam :thumleft:

#5195 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 02 April 2012 - 06:28 PM

Sa vezi cand m-o cadorisi pe mine cu tot porcul, o tot aman cu taiatul fiindca nu am timp, dar trebuie neaparat fiindca nu-l vrem gras, asa la vreo 80 de kile ne place.

#5196 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 02 April 2012 - 08:53 PM

Vezi postareaGelutza, la 02 April 2012 - 06:28 PM, a spus:

Sa vezi cand m-o cadorisi pe mine cu tot porcul, o tot aman cu taiatul fiindca nu am timp, dar trebuie neaparat fiindca nu-l vrem gras, asa la vreo 80 de kile ne place.


Dorinta iti este indeplinita (80kg) hai la han.

Eu din ala asa adika din Ghita cel de 80 de kile azi

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1316-13333927241716.jpg

Si o salata de curechi cu piper,boia si ceapa cruda

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1316-13333927407544.jpg

#5197 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 02 April 2012 - 09:39 PM

Vezi postareacerra, la 02 April 2012 - 08:53 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 02 April 2012 - 06:28 PM, a spus:

Sa vezi cand m-o cadorisi pe mine cu tot porcul, o tot aman cu taiatul fiindca nu am timp, dar trebuie neaparat fiindca nu-l vrem gras, asa la vreo 80 de kile ne place.


Dorinta iti este indeplinita (80kg) hai la han.

Eu din ala asa adika din Ghita cel de 80 de kile azi


Si o salata de curechi cu piper,boia si ceapa cruda



Ghita de 80 de kile e iubitul meu! :thumleft: Si voi ma faceti sa iau concediu saptamana viitoare sa tai porcul odata cu mielul, altfel nu mai tine, domne, cu atatea porcarii! :)

#5198 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 03 April 2012 - 01:01 PM

Vezi postareaGelutza, la 02 April 2012 - 04:45 PM, a spus:

Mi-au ramas ochii la risotto tricolor, Ioana, :toothy9; sa-mi spui daca am ghicit colorantii:sfecla rosie, spanac...? :toothy9;


sfecla rosie, da, verdele in schimb este wasabi :toothy9;
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5199 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 03 April 2012 - 01:08 PM

Nu chiar de azi, supa crema de linte (preferata fetelor)

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-639-13334512124944.jpg

Si pentru mine, de post, pizza

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-639-13334512225657.jpg

Off: nu-s prea mari pozele, nu? (mie imi apar ca 478x640).

#5200 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 03 April 2012 - 01:49 PM

Dovlecei cu rosii cherry trasi in tigaie, presarati cu parmezan.

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-9-13334534479364.jpg

Puiul Basquise a lui Alexandru!

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-9-13334534808015.jpg

Arata acest topic


  • 801 Pagini +
  • « Prima
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi