Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#5461 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 16 May 2012 - 12:11 AM

Ieri am avut mini-tarte umplute cu pasta de ton si maioneza de avocada, asa cum a descris cerra cateva pagini mai inainte. Excelente! Merci Cerra. :blush:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#5462 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 16 May 2012 - 09:02 AM

Noi, mancarica cu mazare, morcovi si muschi afumat, pozate direct in oala

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-639-13371517306732.jpg

#5463 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 16 May 2012 - 09:15 AM

Vezi postareaGelutza, la 15 May 2012 - 06:47 PM, a spus:

Arata intr-un mod pofticios!
Detaliaza putin, te rog, ce aluat ai avut.

Vezi postareaany_annette, la 15 May 2012 - 06:48 PM, a spus:

Vai Boni, m-ai terminat :P !
Chiar, ia detaliaza!

Vezi postareazerda, la 15 May 2012 - 06:56 PM, a spus:

Boniiiiiiii arata extraordinar!!!

va multumesc pentru aprecieri. acu' ma umflu in pene Imagine postata si mi se pare si mie apetisanta poza :P
Gelutzo, aluatul e "impaturitul" tau, cu mici modificari sa se potriveasca cu ale mele. l-am facut de pasti pentru "brie en croute" si ce mi-a ramas am congelat.
acum, ca am forma de tarta :P profit din plin si fac tot ce se poate. umplutura este din spanac+urzici oparite (o parte le-am facut piure) + cas dat pe razatoarea mare + 2 oua. mi-a placut la gust, e foarte buna, dar foaaaarte satioasa. nu pot manca mai mult de o felie la o masa (gustare la birou sau masa de seara).

Lori, modelul misterios e facut din ramasite. nu a vrut sa insemne nimic, ci doar sa termin aluatul :P
asta ma duce cu gandul la anii de scoala, cand scriam de zor comentarii pe marginea unui text. dese ori m-am intrebat daca autorul ar fi avut in cap macar 10% din ceea ce eram noi in stare sa scoatem din textul scris de el :P


utule, ce culori acolo la tin in oala Imagine postata

#5464 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 16 May 2012 - 03:36 PM

Vezi postareaboni, la 16 May 2012 - 09:15 AM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 15 May 2012 - 06:47 PM, a spus:

Arata intr-un mod pofticios!
Detaliaza putin, te rog, ce aluat ai avut.

Vezi postareaany_annette, la 15 May 2012 - 06:48 PM, a spus:

Vai Boni, m-ai terminat :P !
Chiar, ia detaliaza!

Vezi postareazerda, la 15 May 2012 - 06:56 PM, a spus:

Boniiiiiiii arata extraordinar!!!

va multumesc pentru aprecieri. acu' ma umflu in pene Imagine postata si mi se pare si mie apetisanta poza :P
Gelutzo, aluatul e "impaturitul" tau, cu mici modificari sa se potriveasca cu ale mele. l-am facut de pasti pentru "brie en croute" si ce mi-a ramas am congelat.
acum, ca am forma de tarta :D profit din plin si fac tot ce se poate. umplutura este din spanac+urzici oparite (o parte le-am facut piure) + cas dat pe razatoarea mare + 2 oua. mi-a placut la gust, e foarte buna, dar foaaaarte satioasa. nu pot manca mai mult de o felie la o masa (gustare la birou sau masa de seara).

Nu degeaba imi place mie aluatul asta; nu ma gandeam ca e chiar el, vedeta,, dar mi-a placut textura, atat cat mi-am putut da seama din poza.Am testat de curand inca un aluat de genul asta, cu drojdie, e super bun, dar nu se poate pastra precum cel de care vb. mai mult timp, am poze cu pasii, cred ca o sa-l lipesc tot la topicul acela, ca varianta de lucru. Multumesc de completari,tarta se va face si la mine ca am verdeatza cat cuprinde! :lol:

#5465 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 May 2012 - 05:20 PM

Vezi postareaaura, la 16 May 2012 - 12:11 AM, a spus:

Ieri am avut mini-tarte umplute cu pasta de ton si maioneza de avocada, asa cum a descris cerra cateva pagini mai inainte. Excelente! Merci Cerra. :lol:


Sa va fie de bine!

Ma bucur ca ai incercat reteta si cel mai mult ma bucur ca ti`a si placut!

#5466 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 May 2012 - 05:23 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 May 2012 - 10:39 PM, a spus:

cerra, am incercat o tigaie noua imbracata cu ceramica pe dinauntru, am pus doar un strop de ulei si am prajit sa zic asa cu capac, deci nu e o prajeala propriu-zisa chiftelele, le-am intors pe partea cealalta si apoi am adaugat sosul de rosii si le-am lasat sa fiarba cu capac mult si bine, intorcindu-le o singura data si gata.


Multumesc frumos!

O sa le incerc si eu curand.

Azi............ Focaccia aluatul scris de Maya si umplutura dupa capsorul meu. Deseara in bucataria portocalie. Sper ca ajung sa fac si poza.

#5467 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 16 May 2012 - 07:44 PM

Foame mare, timp putin, poza naspa...Mancarea, insa, superba!Simpla si satioasa:pui cu ciuperci si smantana!
Mi-as fi dorit si mamaliga, dar n-am mai avut rabdare:
Scuzati poza!

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-73-13371902660631.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#5468 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 May 2012 - 11:01 AM

Vezi postareazoazorel, la 16 May 2012 - 07:44 PM, a spus:

Foame mare, timp putin, poza naspa...Mancarea, insa, superba!Simpla si satioasa:pui cu ciuperci si smantana!
Mi-as fi dorit si mamaliga, dar n-am mai avut rabdare:
Scuzati poza!

Atasament ciuperci cu pui.jpg


Hoa, mainile sus, esti pe cale a fi jefuita: strachina ori viata!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#5469 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 17 May 2012 - 11:03 AM

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-9-13372452119643.jpg

Bruschetta cu mozzarella calda cu bob tras in tigaie.

Bobul copt intr-o tigaie fara apa, cu capac, o shalota si un strop de ulei:

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-9-13372453425303.jpg

Pulpe de pui taiate in doua dar in lung de macelar, la gratar, in spate dovlecei si morcovi la wok:

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-9-13372454011472.jpg

#5470 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 May 2012 - 01:47 PM

Lili, prima poza e de artist ce sa mai... Frumoasa tare!
Si-mi place tot ce-ai facut :).

#5471 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 May 2012 - 02:43 PM

Asta ramane pentru tabara!! :)
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#5472 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 17 May 2012 - 03:21 PM

Focaccia dubla portie ptr 9 pers.

Am facut aluatul tau Maya iar umplutura dupa comanda clientilor:)

Rosii uscate in ulei, bacon, mozzarela, brie, carnati uscati de casa, oregano, cimbru, ceapa.

cam asta este cantitatea: tava ce se vede mai micuta nu este cum pare in poza este o tava 42/ numai stiu cat, iar cea care se vede mareeeeeee este tava de la cuptorul electric nu am masurat`o. Toata lumea multumita:)

Este mai bronzata ptr ca asa ne place.


Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1316-13372606265678.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1316-13372606358915.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1316-13372606512357.jpg

si o poza acasa azidimineata

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1316-13372606634302.jpg

Salata de ton cu avocado

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1316-13372612162859.jpg

#5473 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 17 May 2012 - 03:30 PM

Cerra B) Mi-e dor de focaccia , nu am mai facut de mult , tre' sa fac cat de curand

#5474 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 17 May 2012 - 03:46 PM

Vezi postareaizuk, la 17 May 2012 - 03:30 PM, a spus:

Cerra B) Mi-e dor de focaccia , nu am mai facut de mult , tre' sa fac cat de curand


Eu o sa o repet cat de curand ptr ca la sotul meu ii place mai mult decat pizza si se face mult mai usor decat placinta foioasa cu branza/carne. Fac rocada cu focaccia si turte B)

#5475 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 May 2012 - 06:25 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 15 May 2012 - 09:19 PM, a spus:


Ioana, vroiam sa iti spun ca in ultimul timp faci poze foarte faine, doar ca trebuie sa imi satisfac o curiozitate: de ce pui motivul asa pe diagonala? Eu ori inclin capul, ori laptopul ca sa le privesc. De cele mai multe ori laptopul, ca tartacuta e prea grea B)


Ca asa imi place sa sucesc capete B) .Lasand gluma de-o parte e ca fac asa cand n-am spatiu sau lumina, ma inclin dupa cum da mai bine.Poti spune ca asta ma reprezinta, sunt pe-o dunga :(

Vezi postareaEataly, la 17 May 2012 - 11:03 AM, a spus:

Atasament IMG_4735.JPG

Bruschetta cu mozzarella calda cu bob tras in tigaie.

Bobul copt intr-o tigaie fara apa, cu capac, o shalota si un strop de ulei:

Atasament IMG_4734.JPG

Pulpe de pui taiate in doua dar in lung de macelar, la gratar, in spate dovlecei si morcovi la wok:

Atasament IMG_4916.JPG



Mamma Lili, mancati-as copanelu...din tigaie.Mai am si eu niste boabe, da congelate, ia sa fac si eu asa

Vezi postareacerra, la 17 May 2012 - 03:21 PM, a spus:

Focaccia dubla portie ptr 9 pers.

Am facut aluatul tau Maya iar umplutura dupa comanda clientilor:)

Rosii uscate in ulei, bacon, mozzarela, brie, carnati uscati de casa, oregano, cimbru, ceapa.

cam asta este cantitatea: tava ce se vede mai micuta nu este cum pare in poza este o tava 42/ numai stiu cat, iar cea care se vede mareeeeeee este tava de la cuptorul electric nu am masurat`o. Toata lumea multumita:)

Este mai bronzata ptr ca asa ne place.

Salata de ton cu avocado

Atasament IMG_1006 (Small).JPG



Cerra m-ai inebunit cu avocado, am si eu una care s-a copt, ia sa tor niste ton peste el .
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5476 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 May 2012 - 06:26 PM

Cica uneori mai si gatesc.
Tarta Ratatouille, era mai aspectoasa cu ardei rosu,da n-am avut
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-479-1337271998572.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5477 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,497
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 May 2012 - 06:30 PM

Foarte interesanta, pe linga ratatouille ce-ai mai pus in umplutura?

#5478 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 17 May 2012 - 06:48 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 May 2012 - 11:01 AM, a spus:

Hoa, mainile sus, esti pe cale a fi jefuita: strachina ori viata!



Lorico, daca viata mea te satisface, ia-o tu pa toata! Da' pentru strachina te bati deja cu dl Zoazorel, ca doar una am! P-asta! De la Patrik968, Bogda'prosti! Deci, am ales:viata!Imagine postata Imagine postata Da' io ti-as da continutul, ca dl Zoazo ii mai bataios ca mine si muuult mai posesiv! Iti pun continutul in altceva!Ii mai bine-asa? Nu vreau sa vad sange!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#5479 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 May 2012 - 06:56 PM

Vezi postareaAdriana, la 17 May 2012 - 06:30 PM, a spus:

Foarte interesanta, pe linga ratatouille ce-ai mai pus in umplutura?


ou, crème fraîche , lapte, parmesan
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5480 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,497
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 May 2012 - 07:05 PM

Mersi Ioana B)

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

18 useri citesc topicul
0 membri, 18 vizitatori, 0 utilizatori anonimi