
Ce ati gatit astazi?
#5461
Postat 16 May 2012 - 12:11 AM

#5462
Postat 16 May 2012 - 09:02 AM

#5463
Postat 16 May 2012 - 09:15 AM
Gelutza, la 15 May 2012 - 06:47 PM, a spus:
Detaliaza putin, te rog, ce aluat ai avut.
any_annette, la 15 May 2012 - 06:48 PM, a spus:

Chiar, ia detaliaza!
zerda, la 15 May 2012 - 06:56 PM, a spus:
va multumesc pentru aprecieri. acu' ma umflu in pene


Gelutzo, aluatul e "impaturitul" tau, cu mici modificari sa se potriveasca cu ale mele. l-am facut de pasti pentru "brie en croute" si ce mi-a ramas am congelat.
acum, ca am forma de tarta

Lori, modelul misterios e facut din ramasite. nu a vrut sa insemne nimic, ci doar sa termin aluatul

asta ma duce cu gandul la anii de scoala, cand scriam de zor comentarii pe marginea unui text. dese ori m-am intrebat daca autorul ar fi avut in cap macar 10% din ceea ce eram noi in stare sa scoatem din textul scris de el

utule, ce culori acolo la tin in oala

#5464 Guest_Gelutza_*
Postat 16 May 2012 - 03:36 PM
boni, la 16 May 2012 - 09:15 AM, a spus:
Gelutza, la 15 May 2012 - 06:47 PM, a spus:
Detaliaza putin, te rog, ce aluat ai avut.
any_annette, la 15 May 2012 - 06:48 PM, a spus:

Chiar, ia detaliaza!
zerda, la 15 May 2012 - 06:56 PM, a spus:
va multumesc pentru aprecieri. acu' ma umflu in pene


Gelutzo, aluatul e "impaturitul" tau, cu mici modificari sa se potriveasca cu ale mele. l-am facut de pasti pentru "brie en croute" si ce mi-a ramas am congelat.
acum, ca am forma de tarta

Nu degeaba imi place mie aluatul asta; nu ma gandeam ca e chiar el, vedeta,, dar mi-a placut textura, atat cat mi-am putut da seama din poza.Am testat de curand inca un aluat de genul asta, cu drojdie, e super bun, dar nu se poate pastra precum cel de care vb. mai mult timp, am poze cu pasii, cred ca o sa-l lipesc tot la topicul acela, ca varianta de lucru. Multumesc de completari,tarta se va face si la mine ca am verdeatza cat cuprinde!

#5465
Postat 16 May 2012 - 05:20 PM
#5466
Postat 16 May 2012 - 05:23 PM
Adriana, la 15 May 2012 - 10:39 PM, a spus:
Multumesc frumos!
O sa le incerc si eu curand.
Azi............ Focaccia aluatul scris de Maya si umplutura dupa capsorul meu. Deseara in bucataria portocalie. Sper ca ajung sa fac si poza.
#5467
Postat 16 May 2012 - 07:44 PM
Mi-as fi dorit si mamaliga, dar n-am mai avut rabdare:
Scuzati poza!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#5468
Postat 17 May 2012 - 11:01 AM
zoazorel, la 16 May 2012 - 07:44 PM, a spus:
Mi-as fi dorit si mamaliga, dar n-am mai avut rabdare:
Scuzati poza!

Hoa, mainile sus, esti pe cale a fi jefuita: strachina ori viata!

#5469
Postat 17 May 2012 - 11:03 AM

Bruschetta cu mozzarella calda cu bob tras in tigaie.
Bobul copt intr-o tigaie fara apa, cu capac, o shalota si un strop de ulei:

Pulpe de pui taiate in doua dar in lung de macelar, la gratar, in spate dovlecei si morcovi la wok:

#5470
Postat 17 May 2012 - 01:47 PM
Si-mi place tot ce-ai facut

#5471
Postat 17 May 2012 - 02:43 PM

#5472
Postat 17 May 2012 - 03:21 PM
Am facut aluatul tau Maya iar umplutura dupa comanda clientilor:)
Rosii uscate in ulei, bacon, mozzarela, brie, carnati uscati de casa, oregano, cimbru, ceapa.
cam asta este cantitatea: tava ce se vede mai micuta nu este cum pare in poza este o tava 42/ numai stiu cat, iar cea care se vede mareeeeeee este tava de la cuptorul electric nu am masurat`o. Toata lumea multumita:)
Este mai bronzata ptr ca asa ne place.



si o poza acasa azidimineata

Salata de ton cu avocado

#5473
Postat 17 May 2012 - 03:30 PM

#5474
Postat 17 May 2012 - 03:46 PM
#5475
Postat 17 May 2012 - 06:25 PM
Lapona Enigel, la 15 May 2012 - 09:19 PM, a spus:
Ioana, vroiam sa iti spun ca in ultimul timp faci poze foarte faine, doar ca trebuie sa imi satisfac o curiozitate: de ce pui motivul asa pe diagonala? Eu ori inclin capul, ori laptopul ca sa le privesc. De cele mai multe ori laptopul, ca tartacuta e prea grea

Ca asa imi place sa sucesc capete


Eataly, la 17 May 2012 - 11:03 AM, a spus:

Bruschetta cu mozzarella calda cu bob tras in tigaie.
Bobul copt intr-o tigaie fara apa, cu capac, o shalota si un strop de ulei:

Pulpe de pui taiate in doua dar in lung de macelar, la gratar, in spate dovlecei si morcovi la wok:

Mamma Lili, mancati-as copanelu...din tigaie.Mai am si eu niste boabe, da congelate, ia sa fac si eu asa
cerra, la 17 May 2012 - 03:21 PM, a spus:
Am facut aluatul tau Maya iar umplutura dupa comanda clientilor:)
Rosii uscate in ulei, bacon, mozzarela, brie, carnati uscati de casa, oregano, cimbru, ceapa.
cam asta este cantitatea: tava ce se vede mai micuta nu este cum pare in poza este o tava 42/ numai stiu cat, iar cea care se vede mareeeeeee este tava de la cuptorul electric nu am masurat`o. Toata lumea multumita:)
Este mai bronzata ptr ca asa ne place.
Salata de ton cu avocado

Cerra m-ai inebunit cu avocado, am si eu una care s-a copt, ia sa tor niste ton peste el .
#5476
Postat 17 May 2012 - 06:26 PM
Tarta Ratatouille, era mai aspectoasa cu ardei rosu,da n-am avut

#5477
Postat 17 May 2012 - 06:30 PM
#5478
Postat 17 May 2012 - 06:48 PM
Lapona Enigel, la 17 May 2012 - 11:01 AM, a spus:
Lorico, daca viata mea te satisface, ia-o tu pa toata! Da' pentru strachina te bati deja cu dl Zoazorel, ca doar una am! P-asta! De la Patrik968, Bogda'prosti! Deci, am ales:viata!



Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#5479
Postat 17 May 2012 - 06:56 PM