Lapona Enigel, la 23 May 2012 - 09:59 PM, a spus:
Gelutza, pui si tu reteta la drob te rog? Multumesc!
Nu m-am gandit sa o postez gandindu-ma ca lumea face drob de cand lumea!
Dar o postez cu placere.
Ingrediente:
1 kg. organe de pasare, 200 de grame piept de pui, 4 oua mari, o legatura de marar verde, o legatura de patrunjel, 3 legaturi de ceapa verde, piper, sare, cimbru dupa gust, o foaie de dafin. Mod de preparare:
Se spala si se pun organele si carnea la fiert in apa cu putina sare si o foaie de dafin, boabe de piper. In timp ce acestea fierb se toaca mararul, patrunjelul si ceapa vede. Atentie, nu se fierb prea tare, se scot si se lasa la racit dupa care se taie marunt.

Amestecam intr-un castron totul: carnea, organele, ouale, verdeturile.

Condimentam cu piper, cimbru, potrivim de sare si asezam totul in tava, eu am folosit una de silicon si nu trebuie unsa.

Se coace in cuptor preincalzit la 180 de grade aproximativ o jumatate de ora. Tava aceasta are model ondulat pe fund si eu l-am rasurnat.

Simplu, usor de digerat si bun. pofta buna!
PS.
Daca am gresit postand aici, rog adminii sa o mute unde cred de cuviinta, poate mai e topic si o lipim acolo, important e sa fie de folos, multumesc!