Ce ati gatit astazi?
#5681
Postat 18 June 2012 - 04:14 PM
Nici un gratar de la Gela nu as refuza , ca si alea-mi plac , dar ala il rezolv si eu in curand .
#5682 Guest_Gelutza_*
Postat 18 June 2012 - 04:23 PM
izuk, la 18 June 2012 - 04:14 PM, a spus:
Nici un gratar de la Gela nu as refuza , ca si alea-mi plac , dar ala il rezolv si eu in curand .
Comparativ cu harnicia voastra si statul pe langa aragaz, gratarul meu nu e decat solutia de salvare din situatie de urgenta.Eu am incropit doar salatele, dar nu a fost chip de poze; au navalit infometatii si nu am mai putut poza platourile.
#5683
Postat 18 June 2012 - 04:31 PM
Imagini atasate
#5684
Postat 18 June 2012 - 04:33 PM
Geany pana nu m-a silit sa fac ardei copti nu a avut liniste!
#5685
Postat 18 June 2012 - 06:02 PM
#5686
Postat 18 June 2012 - 07:49 PM

Imagini atasate
#5687
Postat 18 June 2012 - 08:44 PM

#5688
Postat 18 June 2012 - 08:59 PM
Azi am facut mamaliga in straturi (cu branza feta, carnati proaspeti si ciuperci), ca-mi era pofta de mamaliga, dar n-am mai pozat ca nu era prea estetic. Al meu a zis ca nu trebuia sa ma chinui sa fac straturi, puteam sa i le pun pe toate separat in farfurie.
Ieri am avut pulpe de pui cu ciuperci si bere si piure de cartofi.

#5689 Guest_Gelutza_*
Postat 19 June 2012 - 01:34 PM

#5690
Postat 19 June 2012 - 01:53 PM

#5691 Guest_Gelutza_*
Postat 19 June 2012 - 03:57 PM
izuk, la 19 June 2012 - 01:53 PM, a spus:

Ha, ha si tu le-ai aruncat...tu ai muncit sa le mai si intorci, eu am bagat la cuptor totul, la gramada si am scapat mai usor;pilaful l-am facut in oala sub presiune.Am muncit doar cand am papat! de maine la noi e si mai cald, asa ca salate la greu, ca nu mai tine!
#5692
Postat 19 June 2012 - 04:00 PM
cam care-i proportia de lichid/orez pe care-o folosesti, Gela? am vazut rezultatul si pare f ok.
#5693
Postat 19 June 2012 - 04:02 PM


#5694 Guest_Gelutza_*
Postat 19 June 2012 - 04:41 PM
moatza, la 19 June 2012 - 04:00 PM, a spus:
cam care-i proportia de lichid/orez pe care-o folosesti, Gela? am vazut rezultatul si pare f ok.
Am sotat putin orezul cu unsoare de pasare, 2 minute, atat, dupa care am turnat supa de pasare cu legume cu tot, noua asa ne place;proportiile mele sunt asa 1,100 l. lichid, o cana (250ml) cu orez. Si de oala sub presiune asta vara in concediu am aflat si eu.Se face rapid si nu se lipeste.
#5695
Postat 19 June 2012 - 06:22 PM
Gelutza, la 19 June 2012 - 04:41 PM, a spus:
moatza, la 19 June 2012 - 04:00 PM, a spus:
cam care-i proportia de lichid/orez pe care-o folosesti, Gela? am vazut rezultatul si pare f ok.
Am sotat putin orezul cu unsoare de pasare, 2 minute, atat, dupa care am turnat supa de pasare cu legume cu tot, noua asa ne place;proportiile mele sunt asa 1,100 l. lichid, o cana (250ml) cu orez. Si de oala sub presiune asta vara in concediu am aflat si eu.Se face rapid si nu se lipeste.
multumesc, Gela! deci e proportia normala, si eu cam tot asa fac. la o cana orez, pun 4 de lichid, poate un pic in plus.
#5696
Postat 19 June 2012 - 06:47 PM
iulia nicoleta, la 18 June 2012 - 07:49 PM, a spus:

Nu e nici o blasfemie, mamaliga mi se pare un acompaniament perfect

Bun, cu smîntîna sînt mai putin de acord, dar treaca...
#5698
Postat 19 June 2012 - 06:49 PM
izuk, la 18 June 2012 - 04:14 PM, a spus:
Si eu apreciez, mai ales ca am bagat de seama ca i-a prajit înainte sa le toarne sosul

#5699
Postat 19 June 2012 - 06:53 PM
#5700
Postat 19 June 2012 - 06:55 PM
Alexandru, la 19 June 2012 - 06:53 PM, a spus:

Prea tare!!!!!



