Ce ati gatit astazi?
#5961
Postat 08 August 2012 - 08:04 AM
#5962
Postat 08 August 2012 - 09:51 AM
zerda, la 08 August 2012 - 08:04 AM, a spus:
Nici eu nu credeam ca mai e bun porumbul de fiert.Mi-a adus Cristi 10 stiuleti si spre surprinderea mea sunt foarte fragezi si buni.Sincer nici nu l-am intrebat de unde i-a adus.Aseara am fiert 5 si diseara o sa ii fierb si pe ceilalti 5 sa ii macam proaspeti.
#5963
Postat 08 August 2012 - 11:08 AM

Eu ,lene mare



Sotul in schimb a vrut cu tonno!

#5964
Postat 08 August 2012 - 11:30 AM
Mie porumbul imi place doar fiert cu sare, in mancare eu nu pun ca nu ne place.
Salata ta arata intr-un mare fel

Si cea a domnului Geany arata bine ,dar a ta imi face mai mult cu ochiu.
#5965
Postat 08 August 2012 - 12:35 PM
koral, la 04 August 2012 - 04:37 PM, a spus:
Incearca sa pui in umplutura si doua linguri de sultanine macerate doua ore in cognac si mieji de nuca tocati maruntel din cutit, sau daca preferi: fisitici (valabil si la sarmalele vegane)
(Am reteta de la nepoata Mitropolitului Balan - Dumnezeu s-o odihneasca - care la peste 85 de ani, cu mainile fine de pianista, acum tremurande lega in tigire de arama si cele mai incredibile dulceaturi de trandafiri, sau de cirese amare.)
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#5966 Guest_Gelutza_*
Postat 08 August 2012 - 01:16 PM


#5967
Postat 08 August 2012 - 04:35 PM
W Mamadeus Paparotti, la 08 August 2012 - 12:35 PM, a spus:
koral, la 04 August 2012 - 04:37 PM, a spus:
Incearca sa pui in umplutura si doua linguri de sultanine macerate doua ore in cognac si mieji de nuca tocati maruntel din cutit, sau daca preferi: fisitici (valabil si la sarmalele vegane)
(Am reteta de la nepoata Mitropolitului Balan - Dumnezeu s-o odihneasca - care la peste 85 de ani, cu mainile fine de pianista, acum tremurande lega in tigire de arama si cele mai incredibile dulceaturi de trandafiri, sau de cirese amare.)
Shefule, eu cu postul, baba si mitraliera, dar mi-a zis o verisoara ca cica nu poate sa testeze afinata mea, ca tine post si nu are voie cu tarii....deci cum e treaba cu stafidele inmuiate in cognac?
#5968
Postat 08 August 2012 - 06:55 PM
#5969
Postat 08 August 2012 - 07:38 PM

Multam, Shef, o sa incerc si asa cum zici, ba mai beau si un paharut de coniac inainte... numa' asa, ca n-are ce strica.

#5970
Postat 09 August 2012 - 10:23 AM

ciorba de vacuta(ce leustean proaspat si smantanica abia stransa din ulcica)

ghiveci cu legume si carne de vita(nexam poza)
porumb fiert(direct din oala)

si al meu sot pofticior a vazut el in we butonand tv-ul la Jamie un amestec care i-a facut cu ochiul.Carne tocata prajita(legume, Sos Worcestershire), fasole cu sunculita si cartofi copti.Fasolea si cartofii ok, dar carnea nu e pe gustul meu

#5972
Postat 09 August 2012 - 12:50 PM
bun, bun!
#5973
Postat 09 August 2012 - 12:55 PM


#5974
Postat 09 August 2012 - 01:13 PM



#5975
Postat 09 August 2012 - 03:56 PM

Azi
spaghete prajite cu sos de soya si deasupra un sos dulce acrisor care contine(ceapa ,rosii, oregano, cimbru, ulei, usturoi, ardei gras rosu care se pune spre sfarsit cat sa de inmoaie putin, piper, otet balsamic, dafin si putin zahar)


#5976
Postat 10 August 2012 - 08:25 AM

cu dovlecei marinati precum vinetele de mai inainte

aseara pui cu ardei, mamaliga din juma de cana de faina pentru mine pentru ca initial vroiam sa fac ardei cu smintina, apoi am zis ca arunc peste ei puiul si apoi mi s-a parut ca ar fi fost prea greoi daca ii puneam si smintina si cum mamaliga o facusem....

#5978
Postat 10 August 2012 - 08:40 AM
#5979
Postat 10 August 2012 - 08:14 PM

Imagini atasate
#5980 Guest_Gelutza_*
Postat 10 August 2012 - 08:36 PM

S-a servit cu ceapa micuta, frecata cu sare.

