
Ce ati gatit astazi?
#6102
Postat 03 September 2012 - 09:23 PM
cerra, la 03 September 2012 - 09:02 PM, a spus:
[

azi am hamalit toata ziua: bors de fasole albe, rulada dintr-o bucata de pulpa de porc cu prune uscate (dupa reteta lui any) si jeleul de struguri a mayei...
si musafiri, si, si, si...
n-am mai fost in stare sa fac poze...
#6103
Postat 03 September 2012 - 09:58 PM
#6104
Postat 03 September 2012 - 10:02 PM
Geany, la 03 September 2012 - 09:18 PM, a spus:

Vezi cam tot asa mi se trezeste si mie pici cand ma uit.
Sa sti ca am vazut coastele la magazinul ala de la curtici dar vb ta is cam chele dar......... o sa iau coasta degresata si le fac si eu ca imi este pofta asa acum . Cap de coasta sau coasta d eaia plina cu carne daca iti aduci aminte faceam asa bucata intreaga si condimentata iute jebra a`la cehia dar acum vreau de astea bucati asa si rumene ca ale tale dar nu ma las.
#6105
Postat 03 September 2012 - 10:35 PM
cerra, la 03 September 2012 - 10:02 PM, a spus:
Geany, la 03 September 2012 - 09:18 PM, a spus:

Vezi cam tot asa mi se trezeste si mie pici cand ma uit.
Sa sti ca am vazut coastele la magazinul ala de la curtici dar vb ta is cam chele dar......... o sa iau coasta degresata si le fac si eu ca imi este pofta asa acum . Cap de coasta sau coasta d eaia plina cu carne daca iti aduci aminte faceam asa bucata intreaga si condimentata iute jebra a`la cehia dar acum vreau de astea bucati asa si rumene ca ale tale dar nu ma las.
Ooo! Daa! Jebra ta e magnifica


#6107
Postat 04 September 2012 - 08:58 AM
boni, la 04 September 2012 - 08:34 AM, a spus:
Săptămâna asta am doar telemea proaspătă, dar vineri iau iar nişte caş şi îl panelesc, că prea mi-ai făcut poftă

Eu casul asta l`am tinut in servetele pe care le`am schimbat des sa fie tot timpul servetelele uscate ptr ca, am cumparat casul stors dar nu suficient ptr pane. Cam asa tre sa arate casul inainte de a fi facut pane ptr ca altfel o sa se gumeze si o sa curga afara in tigaie .
In felul asta cum am procedat eu, bate cascavalul pane. Eu l`am lasat pik sa se raceasca dar daca il servesti fierbinte,zici ca este mozza pe pizza la gust ... nu iti pot explica cat este d ebun.
uite mi`a mai ramas o bucatica de cas sa iti faci o idee.
casul tre sa fie gras


Daca il iei si procedezi asa cum am zis eu mai sus vei obtine casul asa cum il vezi asta.
#6110
Postat 04 September 2012 - 02:36 PM
Eu daca fac poze va arat, daca, nu!
#6111
Postat 04 September 2012 - 03:05 PM
#6112
Postat 05 September 2012 - 11:24 PM

* usturoi, pătrunjel, busuioc, jalapenos, ulei de măsline, sare de himalaia şi o lingură de apă caldă, toate lichefiate in blenderul magic
#6113
Postat 06 September 2012 - 06:20 AM
Dexter, la 05 September 2012 - 11:24 PM, a spus:
* usturoi, pătrunjel, busuioc, jalapenos, ulei de măsline, sare de himalaia şi o lingură de apă caldă, toate lichefiate in blenderul magic
blenderul meu cred ca nu e magic deloc, sau nu pentru asta; pot sa pun cat ii lumea si pamantul usturoiul la blender, ca tot nu iese la fel de emulsie ca in mojar

#6114
Postat 06 September 2012 - 01:59 PM
Eu am dat mai rar prin bucatarie in ultimul timp , acum ca am revenit acasa , am revenit si la cratita

Azi , pui cu legume la hot pan

#6115
Postat 06 September 2012 - 10:05 PM

eu nu am gatit azi



#6116
Postat 07 September 2012 - 08:18 AM
La mine nu vor mai fi mancaruri prea "sofisticate" , nu mai am pentru cine face ...eu nu prea mananc in perioada asta , picea are mofturi in cap , mama nu e prea deschisa la chestii noi .
Aseara am facut o pizza

#6117
Postat 07 September 2012 - 10:46 AM
supa de cocos cu galuste

ficatei de pui cu sos de usturoi si lamaie

pui cu smantana

#6119
Postat 07 September 2012 - 01:06 PM

Eu iar am gatit de m-am rupt (in 14)

Ouri umplute.

Laponel!


Cartofi copti.

Serviti fierbinti cu sare ,unt, cascaval, smantana ,paine neagra.

Bre' spui ca-i toamna la mine

#6120
Postat 07 September 2012 - 01:12 PM

ardei umpluti


ficatei de pui cu piure de cartofi

acompaniati de o salata
