Ce ati gatit astazi?
#7381
Postat 25 February 2013 - 11:11 PM
#7383
Postat 26 February 2013 - 01:20 PM
#7384
Postat 26 February 2013 - 01:27 PM
zerda, la 26 February 2013 - 01:20 PM, a spus:
Nop!nici chiar asa,luasem ce-mi trebuie ,am pus ciorba pe foc,apoi v-am scris.(am scris la han, citez:''am pe foc o ciorbita buna de pui cu legume'' am incheiat citatu'


Eu am de gand sa bobinez cu o feliuta mica de paine prajita si ceapa rosie!

Dau tarcoale ca pisica,dar mai astept ca nu-mi place asa fierbinte,e mai bun dupa ce sta sa se odihneasca putin,da' cine mai are rabdare?!

#7385
Postat 26 February 2013 - 03:26 PM

#7386
Postat 26 February 2013 - 03:58 PM
Geany, la 26 February 2013 - 03:26 PM, a spus:

Multumesc mult de ideee! toata lumea a fost uimita ca se paote face "pizza" cu aluat de foetaj!


o sa le fac altadata si minipizze de-alea trandafirasi sa-i mai surprind

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#7387
Postat 26 February 2013 - 06:01 PM
Daniella, la 26 February 2013 - 03:58 PM, a spus:
Multumesc mult de ideee! toata lumea a fost uimita ca se paote face "pizza" cu aluat de foetaj!


o sa le fac altadata si minipizze de-alea trandafirasi sa-i mai surprind

Hi hi! Apai inventatoarea de maica-mea

Apoi se mai poate umple si rula ca Alex' http://artaculinara....caval-si-sunca/,sau trandafiri cum ai zis si tu!
#7389
Postat 26 February 2013 - 11:55 PM
Geany, la 26 February 2013 - 06:01 PM, a spus:

Apoi se mai poate umple si rula ca Alex' http://artaculinara....caval-si-sunca/,sau trandafiri cum ai zis si tu!
Brava! esti o fata de zahar! bine ca mi-ai dt linkul ca nu mai stiam unde e reteta de minipizze. O sa o fac si pe asta. Tare mult ne plac noua, ma rog eu gust doar si spiralele alea cu cascaval ras si sunca rasa, nici aia nu mai stiu unde e reteta, dar era simpla, cred ca o pot reproduce din memorie, ca si pe aia o sa o repet.
cerulina, salata ta arata f apetisant, dar nu ma pot gandi acum la ea!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#7390
Postat 27 February 2013 - 09:04 AM
Daniella, la 26 February 2013 - 11:55 PM, a spus:
cerulina, salata ta arata f apetisant, dar nu ma pot gandi acum la ea!
Hi hi! Eu am mai facut cu un aluat ca de saratele http://artaculinara....lci-alla-geany/
Intradevar oricum ar fi facute,plac f. mult tuturor!

#7391 Guest_Gelutza_*
Postat 27 February 2013 - 03:35 PM
A fost tare buna cu muraturici!

#7392
Postat 28 February 2013 - 03:01 PM
cerulina, salata ta arata f apetisant, dar nu ma pot gandi acum la ea!
[quote]
No problem!
Scapi tu si de detox si atunci o incerci:)
#7393
Postat 28 February 2013 - 03:06 PM
Eu astazi am gatit o tocanita cu cartofi,de post. De cand o aveam in gand!
A fost tare buna cu muraturici!
[quote]
Hmm, arata foarte bine dar eu barabule de astea no. O sa incerc cand nu ma mai lasa pofta in pace sa fac o mincarica cu legume si barabule dulci (si alea sunt la limita admisa ).
#7394
Postat 28 February 2013 - 07:18 PM



si nepozate,ciorba de perisoare,orez cu friptura,salata orientala
#7395
Postat 28 February 2013 - 07:40 PM

Pt. cine nu a citit la han ,au inceput fetele cu morcovi Armani,cartoafe Gucci,patlagele Versace


http://artaculinara....page__st__27940

Sunt ciupercute la cuptor,umplute cu coditele lor maruntite,calite cu ceapa,sare,piper,marar uscat ,patrunjel verde,branze (si putin parmezan,si o branzica topicioasa mai galbena si alta mai palida

#7396
Postat 01 March 2013 - 01:43 AM
Varza acra cu legume in straturi cu orez brun natural.


#7397
Postat 01 March 2013 - 12:07 PM

Gelutza, eu iti fur buchetelul de ghiocei proaspeti cu care ne rasfeti in fiecare zi

cerra, arata fain varza, mie imi place cu orezul natural integral, chiar daca fierbe mai greu (normal cam 45-50 minute in apa, nu stiu in paturile de varza si la cuptor... , probabil dublu.., dar de gustos e gustos! si nu ai nici mustrari de constiinta

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#7398
Postat 01 March 2013 - 12:30 PM
Daniella, la 01 March 2013 - 12:07 PM, a spus:
cerra, arata fain varza, mie imi place cu orezul natural integral, chiar daca fierbe mai greu (normal cam 45-50 minute in apa, nu stiu in paturile de varza si la cuptor... , probabil dublu.., dar de gustos e gustos! si nu ai nici mustrari de constiinta

mda, 3 ore la cuptor si tot tzapanici a ramas ptr ca avea normal apa putina varza.
#7399
Postat 01 March 2013 - 06:32 PM

#7400
Postat 02 March 2013 - 12:05 PM
Și eu: - chifteluțe de pui-salată de legume cu pui și maioneză. Restul sunt pe foc(supă de pui cu găluște, fasole cu ceapă prăjită)