Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#8081 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 06 August 2013 - 11:07 AM

Ieri

Supa de pui cu taitei.
Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13757799999337.jpg

Cartofi natur cu sos de marar si carnea fiarta din supa.
Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13757800076459.jpg

#8082 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 06 August 2013 - 12:43 PM

Cocos de tara, nu?? Se vede!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#8083 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 August 2013 - 01:35 PM

Azi pe graba mare si pe canicula (mergeau toate ochiurile in acelasi timp :wacko: ) salata de ardei capchiati' rosii copti,ceva snitele de pui si sote de mazare cu snitel de pui tras la tigaie ,la sf. sa se topeasca pe el casulet din ala afumat de v-am aratat mai sus!
Poze la repede urate si la gramada :tongue3:

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-13757889231626.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-13757889288488.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-13757889343891.jpg

#8084 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 06 August 2013 - 09:45 PM

Vezi postareazerda, la 06 August 2013 - 12:43 PM, a spus:

Cocos de tara, nu?? Se vede!

Da!

#8085 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 08 August 2013 - 07:41 PM

din ciclul "împănăm tot de prindem", mușchi de porc și flori de dovlecel

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1215-13759833616683.jpg

#8086 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 08 August 2013 - 10:47 PM

Vezi postareastella, la 25 November 2009 - 05:52 PM, a spus:

Atasament 67_a1a0e719319a246cd703611260508d60supa de legume cu crutoane ( de paine neagra ) si creveti cu broccoli.


Ce bine ca te mai vede omu' si la cratita, ca-ti sta bine!:hug:

#8087 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 08 August 2013 - 11:03 PM

Eu am fost intr-o perioada de destrabalare culinara timp de doua zile, fara precedent...va pun aici doar gratarul fumegand a pastrama, pestele il postez la locul lui.

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1400-13759954990508.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1400-13759957623826.jpg

#8088 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 09 August 2013 - 11:23 AM

Foarte apetisante gatelile voastre :hug:

Eu simplu:

Salata (rucola, rosii, castraveti, ceapa rosie, cas gras sarat ras, ou fiert, oregano, busuioc, zeama de lamaie, piper, seminte de in, floarea soarelui, susan prajite, masline,ulei de dovleac si putina sare dupa gust).
poza nu prea reusita ptr ca... imi era foame tare

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13760401608295.jpg

#8089 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 11 August 2013 - 08:35 AM

Aseara

Ardei gras umplut cu cas de oi gras si zvantat bine putin sarat apoi prajiti, cartofi prajiti.
Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13762027847834.jpg

Calzi. Merg si reci foarte bine.

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13762027966449.jpg

#8090 Useril este offline   verber 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 11 August 2013 - 11:43 AM

Vezi postareacerra, la 11 August 2013 - 08:35 AM, a spus:

Aseara

Ardei gras umplut cu cas de oi gras si zvantat bine putin sarat apoi prajiti, cartofi prajiti.
Atasament DSC00701 (Small).JPG

Calzi. Merg si reci foarte bine.

Atasament DSC00705 (Small).JPG

arata f apetisanti....pofta buna!!
deci erau cruzi i ai umplut si apoi i ai fript....cum de nu s a scurs brinza???
:-*

#8091 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 11 August 2013 - 04:47 PM

Se cheama ca azi fusei harnicuta.Am gatit si chiar s-a mancat!

Supa de pui cu paste.Pui de Avicola, d-aia n-are strelici!

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-73-13762323214206.jpg

Carnea am facut-o cu fasole verde!

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-73-13762323509257.jpg

Ambele, normal, gatite monoportie!Ce vedeti voi e jumate.Cealalta jumate s-a mancat!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#8092 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 11 August 2013 - 06:18 PM

Vezi postareaverber, la 11 August 2013 - 11:43 AM, a spus:


arata f apetisanti....pofta buna!!
deci erau cruzi i ai umplut si apoi i ai fript....cum de nu s a scurs brinza???
:-*


Multumesc!

Poi nu sa scurs branza, ptr ca este cas de ala care este scurs care il poti framanta ptr iarna.

Da, cruzi se pregatesc apoi se prajesc in tigaie cu putin ulei la foc iute.

Se scobesc ardeii cu grija, se pastreaza cotorul curatat de seminte , se umplu ardeii cu branza , apoi se pune cotorul inapoi se perpelesc repede, se curata cu grija de piele si se pun pe un servetel sa se scurga de ulei. Nu se pot face decat cu branza zvantata bine. Cu cascaval, doar daca ii faci pane si ardeii copti inainte, ptr ca iese afara cascavalul cand se infierbinta ardeii la modelul asta cu ardeii natur.

Nu am avut timp sa fac pas cu pas, dar ca orientare iaca asa:

Uite asa indesati cu branza grija grija sa nu crape tare ardeii

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13762377171131.jpg
Pus cotorul frumusel inapoi apoi pusi la prajit in tigaie cu putin ulei si capacul pus la tigaie
Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13762377279039.jpg

Azi pranzul l`am mincat la tara

zupa de pui fraged de tara cu galuste de gris
Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13762382264164.jpg


piure de cartofi cu piept de porc prajit

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-1376238236541.jpg
salata ca la tara

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13762382689005.jpg
puiul pus putin la cuptor la perpelit dupa ce a fost fiert in zupa. Asa e modelul la tara la noi aici cu pasarea din zupa: ori se maninca asa cu legumele fierte si facut sos si cartofi fierti, ori fripta cu ou, ori asa pus la cuptor putin.

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13762382589225.jpg

#8093 Useril este offline   verber 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 11 August 2013 - 06:56 PM

Multumesc Cerra de explicatzie :-* :-* :)
Faci mereu minacaruri,dulciuri asa de bune...toate iti ies minunat....ce sa mai zic....esti o perla rara!
:P

#8094 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 11 August 2013 - 09:19 PM

Cina noastra

sunca afumata, desarata si prajita bucata intreaga la foc iute, vinete, sos alb cu usturoi(maioneza, usturoi, smantana, piper).

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13762487509192.jpg

#8095 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 11 August 2013 - 09:40 PM

Vezi postareaverber, la 11 August 2013 - 06:56 PM, a spus:

Multumesc Cerra de explicatzie :-* :-* :)
Faci mereu minacaruri,dulciuri asa de bune...toate iti ies minunat....ce sa mai zic....esti o perla rara!
:P


Cu placere!

Nu ma mai lauda, ca ma faci sa rosesc :P

#8096 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 11 August 2013 - 09:44 PM

Vezi postareazoazorel, la 11 August 2013 - 04:47 PM, a spus:

Se cheama ca azi fusei harnicuta.Am gatit si chiar s-a mancat!




Aloooo nashico

Ce ai patzit fata de te`ai harnicit bash asa?

Tie nu iti este cald?

Felicitari de la Fina ptr Nasha ptr pregateli!

#8097 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 12 August 2013 - 10:59 AM

Vezi postareacerra, la 11 August 2013 - 09:44 PM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 11 August 2013 - 04:47 PM, a spus:

Se cheama ca azi fusei harnicuta.Am gatit si chiar s-a mancat!




Aloooo nashico

Ce ai patzit fata de te`ai harnicit bash asa?

Tie nu iti este cald?

Felicitari de la Fina ptr Nasha ptr pregateli!


Ei...era un pic mai racoare! Da' nu ma tine mult!
Si iote cine vorbeste: finutza care-i ca argintul-viu! Alte bunatati la rand!Imagine postata
Imagine postata ca prea des n-ai ocazia! Ba si nashu' s-a minunat, bietul! Dar, asa cum ziceam, imi trece repede!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#8098 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 13 August 2013 - 09:24 AM

[quote name='cerra' date='11 August 2013 - 07:18 PM' timestamp='1376237902' post='204058']
[quote name='verber' date='11 August 2013 - 12:43 PM' timestamp='1376214224' post='204050']

arata f apetisanti....pofta buna!!
deci erau cruzi i ai umplut si apoi i ai fript....cum de nu s a scurs brinza???
:angryfire:

Asta`i casul

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-137637862986.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13763786556087.jpg


[/quote]

#8099 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 13 August 2013 - 06:34 PM

Azi, pilaf de orez cu ciuperci si snitele de piept de curcan de casa. Cu ardei copti, pe care nu i-am mai pozat, ca sa nu iau ban :occasion14:
De fapt, am facut ardeii pentru ca Cerra e divina cu ardeii ei cu cas. Eu n-aveam cas, da' las' ca ma duc eu maine la piata... :notworthy:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_08_2013/post-508-13764116457874.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#8100 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 13 August 2013 - 07:00 PM

Vezi postareacerra, la 11 August 2013 - 08:35 AM, a spus:


Ardei gras umplut cu cas de oi gras si zvantat bine putin sarat apoi prajiti, cartofi prajiti.

Calzi. Merg si reci foarte bine.


Puteti incerca si ardei kapia umpluti cu o branza sarata gen telemea sau branza de burduf, pus capacelul la ardei dupa care ii coaceti pe gratar....pielita ardeilor vine tare usor jos.....sunt un deliciu.

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi