Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#8141 Useril este offline   pantagruel 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 11-September 13

Postat 16 September 2013 - 11:44 PM

Vezi postareaMaya, la 16 September 2013 - 10:53 PM, a spus:

Ahaaa, Tudor fiul, acum m-am prins cine esti! Horia, bun venit again! De multe ori ma întrebam pe unde te duce vîntul! :floare:

Hello! Help! Te rog sterge prima poza cea inecata in balta de blitz. Am flescait-o pe a 2-a cum mi-a permis Photo Meister-ul.
HAR

#8142 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 16 September 2013 - 11:51 PM

Vezi postareapantagruel, la 16 September 2013 - 11:44 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 16 September 2013 - 10:53 PM, a spus:

Ahaaa, Tudor fiul, acum m-am prins cine esti! Horia, bun venit again! De multe ori ma întrebam pe unde te duce vîntul! :floare:

Hello! Help! Te rog sterge prima poza cea inecata in balta de blitz. Am flescait-o pe a 2-a cum mi-a permis Photo Meister-ul.

Job done :love7:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#8143 Useril este offline   pantagruel 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 11-September 13

Postat 16 September 2013 - 11:54 PM

Vezi postareaCarmella, la 16 September 2013 - 10:59 PM, a spus:

Vezi postareapantagruel, la 16 September 2013 - 10:22 PM, a spus:

Carmella Gandolfini gateste de 01 dec.(are unghiile in tricolor) Shuberek cu carne tocata de vita mancat in Ialomita (Fetesti) contine si o faramita de menta(izma). Aveti de lins pe buze, va promit!



Sint cam greu de luat prin surprindere in ceea ce priveste suberekul :floare: uite-aici

http://artaculinara....post__p__205250

iar despre unghii, nu-s tricolore, e mov cu rosu cu galben cu... etc, banuiesc ca nu te-ai dus inca pe la subiectul asta

http://artaculinara....post__p__205033

Brava! Prin cate pagini ai fugarit shuberek-ul, eu nu am ajuns. Am mancat ceva asemanator la sarbatoarea tatareasca de la Cumpana-Constanta. Au o primarita da toata isprava. Oricum nu seamana cu Borek-ul. La punctul 2, sorry insa nu am de gand! (...Ne vom inchide-apoi in casa/ Si vom zvarli in strada cheia...). Nu-mi trebuie cheia de la topicul la care te gandesti. M-a incantat cromatica. Esti destul de mare sa stai pana la ora asta?
HAR

#8144 Useril este offline   pantagruel 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 11-September 13

Postat 16 September 2013 - 11:55 PM

Vezi postareaMaya, la 16 September 2013 - 11:51 PM, a spus:

Vezi postareapantagruel, la 16 September 2013 - 11:44 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 16 September 2013 - 10:53 PM, a spus:

Ahaaa, Tudor fiul, acum m-am prins cine esti! Horia, bun venit again! De multe ori ma întrebam pe unde te duce vîntul! :floare:

Hello! Help! Te rog sterge prima poza cea inecata in balta de blitz. Am flescait-o pe a 2-a cum mi-a permis Photo Meister-ul.

Job done :love7:

Tx. u!
HAR

#8145 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 17 September 2013 - 11:44 AM

Vezi postareapantagruel, la 16 September 2013 - 11:54 PM, a spus:

Am mancat ceva asemanator la sarbatoarea tatareasca de la Cumpana-Constanta. Au o primarita da toata isprava. Oricum nu seamana cu Borek-ul. La punctul 2, sorry insa nu am de gand! (...Ne vom inchide-apoi in casa/ Si vom zvarli in strada cheia...). Nu-mi trebuie cheia de la topicul la care te gandesti. M-a incantat cromatica. Esti destul de mare sa stai pana la ora asta?



De semanat, seamana, in tatareste ii zice Çibörek (pronuntie apropiata de "șuberec") adica Çi börek, adica placinta a-ntiia :occasion15:

Uite cite börek-uri exista in lumea asta:

http://en.wikipedia....wiki/B%C3%B6rek

#8146 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 September 2013 - 01:32 PM

Tocanita cu sos(gen tochitura dobrogeana) cu cartofi natur,ou ochi si castraveciori murati

Imagine atasata: monthly_09_2013/post-405-13794175514513.jpg

#8147 Useril este offline   pantagruel 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 11-September 13

Postat 17 September 2013 - 07:38 PM

Tanti Geany, ce carnita ai pus la tochitura? Merge f. bine cu castravetii. Asa cum cartofii nerg f. bine cu ou si ceva branzica sarata. Vine acusi Tanti Maya - max. 2 ore- si ne lumineaza. Oricum eu mananc orice si in special tocanite. Stii de ce? Se spune ca bucatarii sunt de 2 feluri: Ciorbarii si tocanarii. Cine stie una, se cazneste la a 2-a. Eu unul sunt ciorbar, adicatelea apa, leusteanul si borsul! Azi am facut ciorba de peste. Cred ca bun deoarece s-a mancat tot! Si l-am acrit cu otet rosu de Mizil.
HAR

#8148 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 September 2013 - 07:57 PM

Am pus carne de porc si parte mai grasuta si mai slaba,2 feliute de fleica de porc afumata (ca asta am avut) si o bucatica de carnacior afumat subtire,am inabusit bine tot in ceaunel,am stins cu vin alb si sos de rosii,am mai pus usturoi,ardei iute si vreo 2 ciupercute de la conserva (am pastrat din afumaturi si ciupercute si pt. pizza din seara asta),putin zahar am mai pus si piper.
Ideea e ca trebuie facuta la foc mic cu rabdare,carnita sa devina atat de frageda de sa se topeasca in gura.
Am avut si branza de burduf pt. pus pe out,initial am vrut sa fac mamaliga dar la mare chiar asa ne-o servise cu cartofi natur si o fi fost foamea de vina dar tare mult ne-a placut,asa ca am reprodus-o acasa!

#8149 Useril este offline   pantagruel 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 11-September 13

Postat 17 September 2013 - 09:33 PM

Vezi postareaGeany, la 17 September 2013 - 07:57 PM, a spus:

Am pus carne de porc si parte mai grasuta si mai slaba,2 feliute de fleica de porc afumata (ca asta am avut) si o bucatica de carnacior afumat subtire,am inabusit bine tot in ceaunel,am stins cu vin alb si sos de rosii,am mai pus usturoi,ardei iute si vreo 2 ciupercute de la conserva (am pastrat din afumaturi si ciupercute si pt. pizza din seara asta),putin zahar am mai pus si piper.
Ideea e ca trebuie facuta la foc mic cu rabdare,carnita sa devina atat de frageda de sa se topeasca in gura.
Am avut si branza de burduf pt. pus pe out,initial am vrut sa fac mamaliga dar la mare chiar asa ne-o servise cu cartofi natur si o fi fost foamea de vina dar tare mult ne-a placut,asa ca am reprodus-o acasa!

Sunt sigur ca a fost o bunatate. Carnea de porc gatita la foc mic cu un pic de vin este delicioasa. Mi se pare putin prea condimentat si plin de calorii. In rest este foarte sanatoasa si cere udatura, nu gluma!
HAR

#8150 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 September 2013 - 09:37 PM

F. adevarat ,gustos dar plin de calorii :)

Aici o tochitura asa cum o fac eu(deci nu pomana porcului,fara organe ca nu-mi place aia,desi sotului da :occasion15: ) :)

#8151 Useril este offline   pantagruel 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 11-September 13

Postat 17 September 2013 - 09:46 PM

Vezi postareaCarmella, la 17 September 2013 - 11:44 AM, a spus:

Vezi postareapantagruel, la 16 September 2013 - 11:54 PM, a spus:

Am mancat ceva asemanator la sarbatoarea tatareasca de la Cumpana-Constanta. Au o primarita da toata isprava. Oricum nu seamana cu Borek-ul. La punctul 2, sorry insa nu am de gand! (...Ne vom inchide-apoi in casa/ Si vom zvarli in strada cheia...). Nu-mi trebuie cheia de la topicul la care te gandesti. M-a incantat cromatica. Esti destul de mare sa stai pana la ora asta?



De semanat, seamana, in tatareste ii zice Çibörek (pronuntie apropiata de "șuberec") adica Çi börek, adica placinta a-ntiia :occasion15:

Uite cite börek-uri exista in lumea asta:

http://en.wikipedia....wiki/B%C3%B6rek

Hello! Ca un bucatar recunoscut esti toba de...burek-i. Au savoarea lor prajite-trase in ulei. La Istambul am servit Manti cu umplutura de branza sarata. Erau coapte pe cuptor de arama sub care mergea resoul sau abur. Cred ca resou. Doua fete cu basmale aveau un podium la 1 m inaltime chiar la vitrina si facaluiau aluatul gata portionat. Lume ca la...turci! In alt cartier, tot in vtrina, impleteau tortelini turcesti. Alta lume gramada. Multumesc pentru calatoria printre placinte.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_09_2013/post-1901-13794470535441.jpg
  • Imagine atasata: monthly_09_2013/post-1901-13794470899364.jpg
  • Imagine atasata: monthly_09_2013/post-1901-13794471115354.jpg
  • Imagine atasata: monthly_09_2013/post-1901-13794471285756.jpg
  • Imagine atasata: monthly_09_2013/post-1901-13794471564317.jpg

HAR

#8152 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 September 2013 - 09:51 PM

Marturisesc,ca poza nr. 4 ma atrage cel mai mult,mi-ar place sa pot sa reproduc asa ceva! :occasion15:

#8153 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 17 September 2013 - 11:13 PM

Vezi postareapantagruel, la 17 September 2013 - 09:46 PM, a spus:

La Istambul am servit Manti cu umplutura de branza sarata. Erau coapte pe cuptor de arama sub care mergea resoul sau abur. Cred ca resou. Doua fete cu basmale aveau un podium la 1 m inaltime chiar la vitrina si facaluiau aluatul gata portionat. Lume ca la...turci! In alt cartier, tot in vtrina, impleteau tortelini turcesti. Alta lume gramada. Multumesc pentru calatoria printre placinte.



Manti mei cu carne. Mai multe, reteta si poze AICI :D

Imagine postata
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#8154 Useril este offline   laurentiudan 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 18-May 13

Postat 18 September 2013 - 12:06 AM

NICE

Vezi postareaMaya, la 17 September 2013 - 11:13 PM, a spus:

Vezi postareapantagruel, la 17 September 2013 - 09:46 PM, a spus:

La Istambul am servit Manti cu umplutura de branza sarata. Erau coapte pe cuptor de arama sub care mergea resoul sau abur. Cred ca resou. Doua fete cu basmale aveau un podium la 1 m inaltime chiar la vitrina si facaluiau aluatul gata portionat. Lume ca la...turci! In alt cartier, tot in vtrina, impleteau tortelini turcesti. Alta lume gramada. Multumesc pentru calatoria printre placinte.



Manti mei cu carne. Mai multe, reteta si poze AICI :D

Imagine postata


#8155 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 18 September 2013 - 07:00 AM

Vezi postareaCarmella, la 17 September 2013 - 11:44 AM, a spus:

Vezi postareapantagruel, la 16 September 2013 - 11:54 PM, a spus:

Am mancat ceva asemanator la sarbatoarea tatareasca de la Cumpana-Constanta. Au o primarita da toata isprava. Oricum nu seamana cu Borek-ul. La punctul 2, sorry insa nu am de gand! (...Ne vom inchide-apoi in casa/ Si vom zvarli in strada cheia...). Nu-mi trebuie cheia de la topicul la care te gandesti. M-a incantat cromatica. Esti destul de mare sa stai pana la ora asta?



De semanat, seamana, in tatareste ii zice Çibörek (pronuntie apropiata de "șuberec") adica Çi börek, adica placinta a-ntiia :D

Uite cite börek-uri exista in lumea asta:

http://en.wikipedia....wiki/B%C3%B6rek


mai, frate, cand am scris eu despre shuberek, n-ati participat niciunul! :D
evident ca va urasc

#8156 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 18 September 2013 - 07:32 AM

Vezi postarearedivivus, la 18 September 2013 - 07:00 AM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 17 September 2013 - 11:44 AM, a spus:

Vezi postareapantagruel, la 16 September 2013 - 11:54 PM, a spus:

Am mancat ceva asemanator la sarbatoarea tatareasca de la Cumpana-Constanta. Au o primarita da toata isprava. Oricum nu seamana cu Borek-ul. La punctul 2, sorry insa nu am de gand! (...Ne vom inchide-apoi in casa/ Si vom zvarli in strada cheia...). Nu-mi trebuie cheia de la topicul la care te gandesti. M-a incantat cromatica. Esti destul de mare sa stai pana la ora asta?



De semanat, seamana, in tatareste ii zice Çibörek (pronuntie apropiata de "șuberec") adica Çi börek, adica placinta a-ntiia :D

Uite cite börek-uri exista in lumea asta:

http://en.wikipedia....wiki/B%C3%B6rek


mai, frate, cand am scris eu despre shuberek, n-ati participat niciunul! :D
evident ca va urasc


Și noi te iubim! :D zi unde, ca scriem si acolo :D

#8157 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 18 September 2013 - 09:25 AM

Vezi postarealaurentiudan, la 18 September 2013 - 12:06 AM, a spus:

NICE



Laur, da' de ce tipi? Nu mai scrie cu majuscule!

Nene HAR, bine te-am regasit!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#8158 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 18 September 2013 - 09:44 AM

Vezi postarearedivivus, la 18 September 2013 - 07:00 AM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 17 September 2013 - 11:44 AM, a spus:

Vezi postareapantagruel, la 16 September 2013 - 11:54 PM, a spus:

Am mancat ceva asemanator la sarbatoarea tatareasca de la Cumpana-Constanta. Au o primarita da toata isprava. Oricum nu seamana cu Borek-ul. La punctul 2, sorry insa nu am de gand! (...Ne vom inchide-apoi in casa/ Si vom zvarli in strada cheia...). Nu-mi trebuie cheia de la topicul la care te gandesti. M-a incantat cromatica. Esti destul de mare sa stai pana la ora asta?



De semanat, seamana, in tatareste ii zice Çibörek (pronuntie apropiata de "șuberec") adica Çi börek, adica placinta a-ntiia :D

Uite cite börek-uri exista in lumea asta:

http://en.wikipedia....wiki/B%C3%B6rek


mai, frate, cand am scris eu despre shuberek, n-ati participat niciunul! :D
evident ca va urasc

Nu a trecut neobservat shuberekul tau, chiar l-am apreciat :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#8159 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 September 2013 - 01:57 PM

O ciorbita buna-buna de vacuta :( (am pus si os la fiert )

Imagine atasata: monthly_09_2013/post-405-13796781465203.jpg

Amaratul ala de pluteste pe langa smantana e din productie proprie de pe balcon :( dovada ca mai am 1 :(

Imagine atasata: monthly_09_2013/post-405-1379678209899.jpg

#8160 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 September 2013 - 08:40 PM

Cartofi copti :(

Imagine atasata: monthly_09_2013/post-405-13797023973376.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2013/post-405-1379702407293.jpg

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi