Dapai' ce sa-i mai cert ca pana la urma eu sunt cea mai cu motz din toti la mofturi la mancare
Ce ati gatit astazi?
Postat 12 November 2013 - 09:46 PM
Dapai' ce sa-i mai cert ca pana la urma eu sunt cea mai cu motz din toti la mofturi la mancare
Postat 16 November 2013 - 05:28 PM
Să nu credeţi că nu mai gătesc, dar nu întotdeauna am timp de poze. Sau, s-a întâmplat să fac poze şi să le pun doar pe FB, fiind absolut convinsă că le-am pus şi aici
Deh... primăvara...
Azi: ciorbă din muşchiuleţ de porc cu multe legume : ceapă, morcov, ţelina, pătrunjel, gogoşar roşu şi verde, roşii, mazăre verde şi conopidă, acrită cu oţet, pus la final ţelină Frunze, leuştean şi pătrunjel verde.
Imagini atasate
Postat 16 November 2013 - 05:31 PM
Imagini atasate
Postat 16 November 2013 - 05:36 PM
Imagini atasate
Postat 16 November 2013 - 08:54 PM
Koral...impecabil, asa cum ne-ai obisnuit! Poftesc si salivez la toate pacatele din farfuriile tale... Obraznica fiind, as dori tutorial pt trandafirasi, pls
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 17 November 2013 - 06:02 PM
Da-ti spun cum fac eu, dupa ce am vizionat pozele de acolo: curat un cartof lunguiet si ingust, tai felii rotunde si foarte subtiri cu o razatoare fina,presar feliile cu sare, apoi, dupa ce s-au inmuiat, le infasor una in jurul celei anterioare, prind la baza cu 3 scobitori in X, tai baza sub scobitori cu un cutitas, apoi prajesc trandafirii cu capul in jos si scobitorile in sus, intr-o craticioara cu ulei mult si fierbinte, tinand apasat cu lingura de lemn, ca altfel se intoarce trandafirul. Cand e prajit, scot pe hartie absorbanta si pun altul. Dupa ce s-a racit, presar sare si scot scobitorile. Dintr-un cartof mediu, au iesit cei 5 trandafiri.
Edit ca am uitat de farfuriile negre: mi-am luat ca am vazut combinatia la Any-Anette si tare mi-a placut!!!! ( Si mi-a placut si mai mult ca s-a intors la noi
Azi, pilaf de orez cu snitele egiptene. Salata ca ieri.
Imagini atasate
Postat 17 November 2013 - 08:47 PM
la fel faci si decorurile crude pt salate sau de pe diverse farfurii ale tale? cata rabdare ai fata scumpa si talentata!
Foarte frumos ai aranjat orezul
Postat 18 November 2013 - 07:05 PM
Azi, salata de conopida cruda - reteta Adrianei- eu, fara anchois, ca am uitat sa cumpar, dar remediez maine. Excelenta, o sa ma delectez foarte des cu ea de acum incolo...
Imagini atasate
Postat 18 November 2013 - 07:08 PM
Postat 18 November 2013 - 07:46 PM
Adriana, la 18 November 2013 - 07:08 PM, a spus:
Adevarul e ca e dementiala, m-am indragostit de ea
Am reusit, intr-un final, sa pun poza si la vegetariene...
Postat 19 November 2013 - 03:06 PM
In fine,eu postez doar ca sa nu ma dati la disparuti

Inainte de asta au fost paste si pe seara ma recompensez la huni cu pizza si popcoarne'(ca cica e meci),sory' dar am cam tras chiulul
Postat 19 November 2013 - 10:30 PM
Eii bine va inselati,am vrut ca hunii sa nu uite o pizza simpla doar cu sos de rosii,ceva ceapa rosie ,busuioc si branza
Asa ca: un coltisor de banalitate
Postat 20 November 2013 - 10:21 PM

Postat 21 November 2013 - 09:17 PM
Asa ca iar am facut flik flakuri '

Domnu' Geany' cu peste afumat

Bub' doar cartof fiert in coaja cu out fiert si feliute de salam crud uscat (cel mare a mancat peste prajit clasic:,dat prin malai cu mamaliga, la maica-mea,asa ca pas salata orientata'
P.s: Eu nici nu stiam ca azi se mananca peste ca noi nu postim,fu coincidenta ...
Postat 23 November 2013 - 08:39 PM
Olea' de tochitura(poza direct de la locul comiterii faptei,din ceaun)

Cu muraciuni'

Mamaliga

Ou ochi,branza de burduf ,mujdei si tot tacamul

(poze noaptea in bucatarie,urate,ca de obicei
Postat 23 November 2013 - 11:36 PM
Geany, la 23 November 2013 - 08:39 PM, a spus:
Olea' de tochitura(poza direct de la locul comiterii faptei,din ceaun)
Cu muraciuni'
Mamaliga
Ou ochi,branza de burduf ,mujdei si tot tacamul
(poze noaptea in bucatarie,urate,ca de obicei
Olelei Geany, numa' bunataturi.
Postat 24 November 2013 - 02:58 AM
mini-cheeseburger in mini-pita

psmeti cu crema de branza si pepperoni

salata de creveti cu anghinare

si fructe
Postat 24 November 2013 - 04:55 AM
Ce frumu e paunul ai ce vesel ai taiat salamul (resturile de la taiat merg la pizza)?
Postat 24 November 2013 - 03:22 PM
Eu nu stiam cum sa reciclez tochitura,asa ca am pus pe frigarui cu mamaliga rece si ceapa rosie si am parpalit la tigaia cu riduri

Domnu' Geany' a fost extrem de incantat

Pe seara le fac doar niste paste simple doar cu sos de rosii si busuioc(inca mai am proaspat pe balcon),si mai am tochitura, maine reciclarea nr. II cu fasole
Postat 24 November 2013 - 03:51 PM
Daniella, la 24 November 2013 - 04:55 AM, a spus:
Ce frumu e paunul ai ce vesel ai taiat salamul (resturile de la taiat merg la pizza)?
Merci Dani.
Pentru cheeseburger am caumarat mini-pita pe care le-am taiat in doua. Am facut chiftelutele la cuptor si le-am bagat in buzunarul de la pita. Am pus si o bucata mica de branza lipicioasa si le-am mai dat la cuptor pana s-a inmuiat branza. Ca sa fie mai atragatoare pentru pici le-am stropit cu ketchup.
Salata de anghinare: am prajit crevetii si i-am amestecat cu anghinare gata facuta (de la borcan). Am facut o vinegreta din mustar, otet balsamic, ulei, sare, zahar. Am amestecat totul si am presarat patrunjel deasupra.
Salamul ramas a ajuns direct in burtica lui Teo
Geany, imi plac frigaruile alea, dar si branza de alaturi. E de burduf, nu?

Ajutor