Iaca vin repede repejor cu supa mea de ceapa asa cum imi place mie(pozele de la pas cu pas nu au fost salvate ca trebuie reinstalat windosul ca da numa' erori,daca le salveaza sotul vin cu poze pas cu pas daca nu ma lipesc la uptawngirl daca ma primeste si povestesc cu ce am)...
Mie imi place cu ceapa calita in ulei de masline(unt nu-mi place aici nu stiu de ce),lasata blonda(caramelizata am incercat nu-mi place),pun si un catel de usturoi tocat marunt si o bucatica de ardei iute,sting cu vin alb,adaug 3 foi de dafin si bobite de piper,apa(sau supa,eu cu cub knor,stiu ...da mie asa imi place..

)
Painea imi place s-o prajesc intr-o tigaie cu putin ulei de masline,care a fost aromatizat cu un catel de usturoi si ardei iute,o frec si pe felie la sf. cu un catel de usturoi si presar pe ea piper,oregano uscat si o rondea de ardei iute(felul asta de paine eu il folosesc foarte des la diverse,imi place tare mult),dupaia pun o feliuta de cascaval pe ea,sting focul si pun capacul la tigaie si o las putin acolo,cascavalul se moaie cam asa:
Tips:ca sa nu-mi pluteasca felia de paine eu pun un polonic de supa calda,pun felia de paine si stropesc bine cu supa pana se umfla astfel nu mai pluteste
In farfurie imi place sa rad si parmegeano la sf.
Asa arata supa mea de ceapa reteta mea favorita adaptata dupa gustul ''papilei mele''....