De ce nu stai tu langa el cand face ceva la calculator care te-ar putea interesa? Ca de invata inveti repede. Nici mie nu-mi place, dar mai invat de nevoie. Nu e atata de greu, pare dar nu e. Eu fac asa: il pun pe x sa-mi explice o singura chestie odata si imi notez pasii, verific impreuna cu x apoi sa fie pasii completi si ii dau drumu' omului
Ce ati gatit astazi?
Postat 20 April 2010 - 06:18 PM
De ce nu stai tu langa el cand face ceva la calculator care te-ar putea interesa? Ca de invata inveti repede. Nici mie nu-mi place, dar mai invat de nevoie. Nu e atata de greu, pare dar nu e. Eu fac asa: il pun pe x sa-mi explice o singura chestie odata si imi notez pasii, verific impreuna cu x apoi sa fie pasii completi si ii dau drumu' omului
Postat 20 April 2010 - 06:30 PM
Postat 20 April 2010 - 07:34 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 20 April 2010 - 09:02 PM
Geany, la 20 April 2010 - 06:30 PM, a spus:
Geany, fa si tu ca ai mei: scrii pe hartie pasii ce trebuiesc urmati, apoi o sa vezi ce usor iti vine sa descarci pozele! Incearca!
Postat 20 April 2010 - 09:24 PM
Supa de ceapa zici ?
Cu parmezan si cu dichis ?
E ca si cum ai fi pus-o .Yo am servit deja o portie.
De cand cu dieta,nici nu tre sa le mai vaz,ca le si visez.
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 21 April 2010 - 01:21 AM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 21 April 2010 - 11:05 AM
am vazut o postare similara tot cu vinete dar salata si spaghete tot cu dovlecei si rosioare dar cu branza deasupra
imi plac aceste combinatii de legume,verdeturi mai ales ca se apropie dumpingul
Postat 21 April 2010 - 11:57 AM

Tortellini cu ragu de carne!-Manu

Broccoli "fierti" la vaporiera!

Si o floare lui Pisco
Postat 21 April 2010 - 02:01 PM
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 21 April 2010 - 06:16 PM
Nicoleta, la 21 April 2010 - 11:05 AM, a spus:
am vazut o postare similara tot cu vinete dar salata si spaghete tot cu dovlecei si rosioare dar cu branza deasupra
Unde,unde,cine?Cu cine merg pe aceeasi unda?
Eu fac des paste de astea,fie cu vinete sau zucchini grilate în tava + rosii totdeuna(am pus pe undeva si varianta cu vinete).Ador mîncarea colorata!
Caviarul ala de viente însa,l-am facut pentru prima data,dupa reteta lui Gordon Ramsay!
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 21 April 2010 - 06:29 PM
Azi am facut polpettinele di calamari lui Eataly! Aici Reteta
Sînt delicioaaaase!Eataly

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 21 April 2010 - 09:23 PM
Maya, la 21 April 2010 - 06:16 PM, a spus:
Nicoleta, la 21 April 2010 - 11:05 AM, a spus:
Unde,unde,cine?Cu cine merg pe aceeasi unda?
Eu fac des paste de astea,fie cu vinete sau zucchini grilate în tava + rosii totdeuna(am pus pe undeva si varianta cu vinete).Ador mîncarea colorata!
Caviarul ala de viente însa,l-am facut pentru prima data,dupa reteta lui Gordon Ramsay!
Nu este ce ai facut tu doar similar si de asta mi-am amintit, pe baricada adversa
Postat 21 April 2010 - 09:37 PM
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 21 April 2010 - 09:49 PM
Postat 22 April 2010 - 03:16 PM
Servus tok!
Spanac cu ochiuri. Spanacul uns cu un bechamel clasic si "sarat" cu un mujdei de usturoi, dupa ce am stins focul.
Ciorba de porc (am fasonat o bucata de pulpa si am folosit capetele taiate cuburi) cu leguma, cartofi si soricii afumati stransi in frigider de 2-3 saptamani incoace de la tot felul de slanini si costite. Acrita cu moare de varza, parfumata cu leustean, dreasa cu galbenus de ou si smantana.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
Postat 22 April 2010 - 05:49 PM
Vin si eu acusi numa sa ma lase un pic ala micu,ca-i disperat dupa big money,impusca de-a bile colorate de n-are aer,ca vrea sa si zica repede culoarea da' n-apuca,si ma striga de una sa vad scorul...
Postat 22 April 2010 - 07:36 PM
Mie imi place cu ceapa calita in ulei de masline(unt nu-mi place aici nu stiu de ce),lasata blonda(caramelizata am incercat nu-mi place),pun si un catel de usturoi tocat marunt si o bucatica de ardei iute,sting cu vin alb,adaug 3 foi de dafin si bobite de piper,apa(sau supa,eu cu cub knor,stiu ...da mie asa imi place..
Painea imi place s-o prajesc intr-o tigaie cu putin ulei de masline,care a fost aromatizat cu un catel de usturoi si ardei iute,o frec si pe felie la sf. cu un catel de usturoi si presar pe ea piper,oregano uscat si o rondea de ardei iute(felul asta de paine eu il folosesc foarte des la diverse,imi place tare mult),dupaia pun o feliuta de cascaval pe ea,sting focul si pun capacul la tigaie si o las putin acolo,cascavalul se moaie cam asa:

Tips:ca sa nu-mi pluteasca felia de paine eu pun un polonic de supa calda,pun felia de paine si stropesc bine cu supa pana se umfla astfel nu mai pluteste

In farfurie imi place sa rad si parmegeano la sf.

Asa arata supa mea de ceapa reteta mea favorita adaptata dupa gustul ''papilei mele''....

Ajutor