Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 467
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#9361 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 03 May 2015 - 08:30 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 01 May 2015 - 10:54 PM, a spus:


Si zici ca nu stai prea departe de mine, nu? :occasion15:) Te pup!


Cred ca nu prea :rolleyes:.

Si on topic,dar fara poze - Azi am gratarit iar, in ciuda ploii. Somon pe placa de cedru si ficatei de pui, plus legume aferente. Pentru nemti - Maultaschen in marinata de curry - super lecker!

#9362 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 04 May 2015 - 03:46 PM

Nu neapărat de azi...
- spaghetti alla carbonara pt fameleon si vermicelli alla carbonara tip monti pt mine
- piadine
- carne la cuptor și mici la piastră pe aragaz că afară ploua
- salată de fasole cu ton, roșii și ceapă
- am făcut și câteva borcănele de gem de căpșuni cu rubarba
Sorina

#9363 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 04 May 2015 - 08:06 PM

Of Kiva, de m-ar fi lasat sefa, asi fi facut o "Würschtlesuppe" din aia faina ca a ta.
Sorina, o salata de fasole cu toate cele mi s-ar potrivi si mie, cum am salata in nestire acum.

Dar fiind serviti ultimele zile cu din astea "ete petete"...

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-27-14307625647452.jpg

Azi am facut din astea ce le am. Cod, Tomini in Speck si salata garla..

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-27-14307626439355.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-27-14307626632796.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-27-14307626692947.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-27-14307626765616.jpg

Mai astept sa se incalzeasca Tomini si sa se prelinga asa putin...(ptr. cunoscatori..) :toothy6:

Pofta mare,
Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9364 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 04 May 2015 - 08:38 PM

Eu sunt fan tomini cu speck până la moarte...
Sorina

#9365 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 04 May 2015 - 08:48 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 04 May 2015 - 08:38 PM, a spus:

Eu sunt fan tomini cu speck până la moarte...


Deja suntem doi(Adriana nu stiu daca pana la moarte, da-i place si ei...) :toothy6:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9366 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,465
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 May 2015 - 10:56 PM

Si eu sunt fan dar in ultimul timp (din motive sanatoase :toothy6: ) am lasat-o mai moale cu ei, i-am refacut iarna asta doar o data.

#9367 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 May 2015 - 02:48 PM

:D gasii cartofei micuti si niste rosii crete atat de dulci si de gustoase cum nici vara in plin sezon nu gasesc,asa ca i-am facut intregi,presarati cu marar si salata de rosii facuta doar cu ceapa rosie..

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-405-14310028323363.jpg

Sau doar cu marar si smantana..

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-405-14310028586062.jpg

#9368 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 08 May 2015 - 08:49 PM

Vezi postareaAdriana, la 04 May 2015 - 10:56 PM, a spus:

Si eu sunt fan dar in ultimul timp (din motive sanatoase :D ) am lasat-o mai moale cu ei, i-am refacut iarna asta doar o data.


Eu fac de doua/trei ori pe an. Inseamna ca pot sa-mi permit din motive de sanatate. Daca ma gandesc cite alte otravuri consum... :D
Cum te pot convinge? Cu asta?

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-27-14311109263533.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9369 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,465
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 08 May 2015 - 11:04 PM

M-ai convins :rolleyes:
da' in locul salatei as pune un cartof :)

#9370 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 09 May 2015 - 07:44 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 04 May 2015 - 08:38 PM, a spus:

Eu sunt fan tomini cu speck până la moarte...


Ce-i tomini? Poate-s și eu fan și nu știu!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#9371 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 09 May 2015 - 09:34 AM

O branzică care o învelești în feliuțe de speck și apoi o încălzești pe piastră.
Avem și un topic... Nu țin minte cine a început Eataly sau Adriana cu "prostiile" dar pe mine m-au convins de câțiva ani.
Sorina

#9372 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 09 May 2015 - 10:10 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 09 May 2015 - 09:34 AM, a spus:

O branzică care o învelești în feliuțe de speck și apoi o încălzești pe piastră.
Avem și un topic... Nu țin minte cine a început Eataly sau Adriana cu "prostiile" dar pe mine m-au convins de câțiva ani.


Imagine postata Pot încerca și cu cașcaval? Că io d-aia....n-am! Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#9373 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 09 May 2015 - 11:09 AM

Vezi postareazoazorel, la 09 May 2015 - 07:44 AM, a spus:



Ce-i tomini? Poate-s și eu fan și nu știu!


:rolleyes: :)
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9374 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 09 May 2015 - 01:13 PM

Azi - iarasi - sparanghel. Mai, e bun. Acu este sezonul. Cu cartofi - si mai special....cu "Frühstückspeck" tras prin maglavais...
Bun.

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-27-14311698307596.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-27-14311698112349.jpg

Peter

PS. sefa a vrut asa.. :rolleyes:
Numai sa vad si eu cum se comporta Sony cu EOS... :)

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-27-14311703309821.jpg
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9375 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 May 2015 - 01:14 PM

Zoazo...iaca aici

http://artaculinara....ini-allo-speck/

#9376 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 May 2015 - 01:16 PM

Peter si eu am luat sparanghel sa fac maine...dar eui simplu doar cu vinaigrette.( aka ulei si otet :rolleyes:)

#9377 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,465
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 May 2015 - 12:09 AM

Lasagna cu ragu si piine guttiau
Mangold si fenel fierte
Vignarola
Imagine atasata: monthly_05_2015/post-4-14312093743715.jpg
Piept de rata
Omleta cu flori de dovlecei
Dovlecei marinati

#9378 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 10 May 2015 - 06:06 AM

Vezi postareastella, la 09 May 2015 - 01:14 PM, a spus:



Imagine postata Stellina! Am văzut că Cerra a încercat cu Camembert. Și eu tot la asta m-am dus cu gândul!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#9379 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 May 2015 - 09:26 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 09 May 2015 - 09:34 AM, a spus:

O branzică care o învelești în feliuțe de speck și apoi o încălzești pe piastră.
Avem și un topic... Nu țin minte cine a început Eataly sau Adriana cu "prostiile" dar pe mine m-au convins de câțiva ani.


Adriana e "divina"! :tongue3:

Eu mai nou le fac la cuptor, se fac mai uniform.
Eu le gasesc mici, de 4 cm diametru si n-am remuscari.

#9380 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 11 May 2015 - 12:00 PM

Ale mele mereu au fost mici, da' nu știu dacă sunt chiar așa de mici.
Sorina

Arata acest topic


  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 467
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 1 utilizatori anonimi