Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#9381 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 11 May 2015 - 12:09 PM

Daca nu mai stim incotro....Adriana e de vina.
Si asa am scapat.. :tongue3:

Ieri am vrut sa fac altele, dar au venit Kinderii(vorba Motzei :) ) si au cerut de papat.
Iute: Knödeli(Maya le stie)cu friptura de porc si sos de bere blonda. Salata si asa..am girla.

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-27-14313388661694.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-27-14313388577945.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-27-14313388736467.jpg


Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9382 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,050
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 11 May 2015 - 05:40 PM

tomini sunt pe baza de brinza de capră?

eu am executat o (e)fusiune tip stir-fry cu piept de pui, baby bok-choy, pleurotus eryngii și bean sprouts (lăstari de fasole?)

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-1215-1431358590705.jpg

#9383 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 May 2015 - 06:04 PM

Vezi postareaDexter, la 11 May 2015 - 05:40 PM, a spus:

tomini sunt pe baza de brinza de capră?


De vaca , sau mixt cu capra ...

#9384 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,465
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 May 2015 - 06:14 PM

Deci tot in capul meu se sparg oalele sau cum se zicea :tongue3:
Na poftim alta idee, cine o incearca? :)
http://caseificiolon...dRic=53&idCat=5

#9385 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 12 May 2015 - 07:11 PM

Ieri o ciorba de fasole cu afumatura.

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-27-14314506023773.jpg

Iar azi repede o supa crema de sparanghel, ca mi-a mai ramas de ultima data.
Cu carne din cirnati.

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-27-14314505941584.jpg

Si acu iute pe terasa sa mai prind si eu apusul... :tongue3:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9386 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 12 May 2015 - 09:27 PM

Vezi postareaAdriana, la 11 May 2015 - 06:14 PM, a spus:

Deci tot in capul meu se sparg oalele sau cum se zicea :)
Na poftim alta idee, cine o incearca? :P
http://caseificiolon...dRic=53&idCat=5


Pai vezi cum ne "contaminezi" tu cu idei faine? :) :)

Peter, vreau poze la apus, ca ala sigur nu ingrasa! :tongue3:

#9387 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 13 May 2015 - 01:22 AM

Ce-ia aici...! As gusta din toate, desigur! ... De parca nu mi ajung 4 kg puse in 10 zile... Fug si nu mai intreb nimic... :tongue3:
Sa va fie de bine bunataturile! :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9388 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 May 2015 - 11:34 AM

Flori de dovleac umplute cu ricotta si anshoa, panè:

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-9-14315960227761.jpg

si sectiune

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-9-14315960458736.jpg

Si pasta e fagioli:

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-9-14315961508078.jpg

#9389 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,465
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 May 2015 - 11:55 AM

Eu aveam o multime simbata si pina la urma le-am aruncat in omleta.
Le-ai umplut cu ricotta simpla? si pe urma?

#9390 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 May 2015 - 12:03 PM

Ricotta si acciughe, le inchizi faci o pastella(ou+faina+apa minerala) le prajesti.
Aia care o vezi n-avea acciughe ca era pentru Manu!

#9391 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,465
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 May 2015 - 12:09 PM

Aha, nu's eu maestra in ale prajitului dar daca imi mai da simbata asta ma risc sa incerc.

#9392 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 May 2015 - 12:14 PM

Adriana eu le mai fac asa.

#9393 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,465
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 May 2015 - 12:37 PM

Imi place mai mult a doua varianta :floare:

#9394 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 16 May 2015 - 05:30 PM

Pizza fara blat, cu chorizo si ardei iute

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-780-14317902095427.jpg

#9395 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 20 May 2015 - 04:40 PM

Phoenix, ce poze frumoase faci. Eu nu am nici timp sa aranjez si nici lumina buna de cele mai multe ori. Imi pare rau cateodata ca ajung, la repezeala, sa fac o poza cu telefonul mai saracacioasa si uratica si desi mancarea din farfurie e gustoasa, un aranjament cu ceva frunze si mai stiu eu ce pe langa ar inobila-o si ar vinde-o altfel <_<.

Na ja, azi mancare in acord cu vremea de afara - frig si ploaie - supa crema de cartofi cu chifle la aburi (Dampfnudeln). La noi in familie chiflele astae se mananca in varianta sarata, mereu fie la supa de cartofi sau supa de dovleac.

Si poza mea neartistica...

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-729-14321327497274.jpg

#9396 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 May 2015 - 05:25 PM

Vezi postareaKiva, la 20 May 2015 - 04:40 PM, a spus:



Na ja, azi mancare in acord cu vremea de afara - frig si ploaie - supa crema de cartofi cu chifle la aburi (Dampfnudeln). La noi in familie chiflele astae se mananca in varianta sarata, mereu fie la supa de cartofi sau supa de dovleac.


:rolleyes: :occasion14:

Ai incercat vreodata sa-i dai la domnu' asta?
Pina si la neamt ii place asta.. placinte cu branza si ceapa verde in tigaie

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9397 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 20 May 2015 - 07:53 PM

Peter am facut turte d-astea umplute cu branza. Ii plac dar le mancam asa, simple, la cina uneori. La supa nu am facut niciodata. O sa incerc :occasion14:

#9398 Useril este offline   mihamarky 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationconstanta

Postat 21 May 2015 - 10:04 AM

Buna! La multi ani frumosi sarbatoritilor de azi! am mai facut de mancare, of corz, dar eu din pricina de doua liniute n-am putut manca decat zacusca.
azi chiftelute cu sos dulce acrisor :

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-124-14321954026812.jpg

va pup si va imbratisez cu drag, miha :occasion14:

#9399 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 21 May 2015 - 10:40 AM

Miha cu astea m-ai omorat.
As manca si-n somn! :occasion14:

#9400 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 21 May 2015 - 10:45 AM

Vezi postareamihamarky, la 21 May 2015 - 10:04 AM, a spus:

Buna! La multi ani frumosi sarbatoritilor de azi! am mai facut de mancare, of corz, dar eu din pricina de doua liniute n-am putut manca decat zacusca.
azi chiftelute cu sos dulce acrisor :

va pup si va imbratisez cu drag, miha :occasion14:


felicitari (sau am inteles gresit?)
chiftelutele arata tare bine
fiica dacilor

Arata acest topic


  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi