
Ce ati gatit astazi?
#942
Postat 29 April 2010 - 10:17 PM
Olgutza, la 29 April 2010 - 10:13 PM, a spus:

Geany, sa-ti faci cabinet


Ca sa nu fiu complet off topic, asta seara am mancat mai usurel si eu am gatit de-s lata de oboseala


Asta am avut in prima zi de dieta.
Am pus si salata
Si ca sa nu fiu total off topic uite aici :


http://povesticulinare.blogspot.com/
#943
Postat 29 April 2010 - 10:18 PM
Olgutza, la 29 April 2010 - 10:13 PM, a spus:

Geany, sa-ti faci cabinet


Ca sa nu fiu complet off topic, asta seara am mancat mai usurel si eu am gatit de-s lata de oboseala


Edit: a fost o liniste azi pe-aici


Io-s prezanta! Numa' ca am niste problemute care nu ma lasa sa ma desfasor chiar cum mi-e obiceiul. Sorry...

#944
Postat 29 April 2010 - 10:19 PM






#945
Postat 29 April 2010 - 10:21 PM
Foxyy, la 29 April 2010 - 10:18 PM, a spus:
Olgutza, la 29 April 2010 - 10:13 PM, a spus:

Geany, sa-ti faci cabinet
Ca sa nu fiu complet off topic, asta seara am mancat mai usurel si eu am gatit de-s lata de oboseala

Edit: a fost o liniste azi pe-aici

Io-s prezanta! Numa' ca am niste problemute care nu ma lasa sa ma desfasor chiar cum mi-e obiceiul. Sorry...

Foxxy, sper ca nimic grav



Gata, asta a fost off-ul off-urilor


#946
Postat 29 April 2010 - 10:22 PM
Olgutza, la 29 April 2010 - 10:19 PM, a spus:






Mmmmm,ou,branza,mamaliga,rosii.........E un deliciu.

http://povesticulinare.blogspot.com/
#947
Postat 29 April 2010 - 10:23 PM
#949
Postat 30 April 2010 - 11:14 AM

#950
Postat 30 April 2010 - 04:44 PM

Se face in 15 minute.Parole d honneur !


Nu mi-am taiat venele.Am stropit cu Tabasco.


http://povesticulinare.blogspot.com/
#951
Postat 01 May 2010 - 12:56 PM

S-a mancat cu piure de cartofi.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#955
Postat 03 May 2010 - 11:15 AM



#956
Postat 03 May 2010 - 05:30 PM
A iesit bun de tot!
Piept în sos de vin aromat cu salvie + mazare(congelata) sotata + cartofi piure


-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#957
Postat 03 May 2010 - 09:52 PM
Maya, la 03 May 2010 - 05:30 PM, a spus:
Cum l-ai facut ca arata moale si neuscat

Eu am facut chiftelute fierte pe abur in Varoma lui Thermomix

salata de orez

si carnea alla pizzaiola de pe subiectul cu acelasi nume

si piept de pui bucatele tot pe abur in Varoma pentru Puffy
#958
Postat 03 May 2010 - 10:48 PM
am avut patru jumatati de kept.Asa...
Într-o punga,am bagat 1 lingura faina,sare,piper si un praf de usturoi.Am bagat cele patru jumatati de piept în punga si am scuturat pîna au fost acoperite de un strat fin de faina & condimente (stii tu metoda).Apoi le-am prajit scurt în ulei de masline la foc iute pe ambele parti,si am stins cu o canita de vin.Am pus o legatura mica de frunze de salvie,si am lasat sub capac la foc moderat sa fiarba vreo/maxim 20 minute.In acest timp am întors carnea de 2 ori.Atît tot.Mai mult se scrie decit e de facut

Carnea e moale,frageda si suculenta,cu o aroma superba de la salvie,iar sosuletul (nu prea mult) lasat de vin,zeama de carne...si aburii din lecriuzeta mea rosie

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#960
Postat 04 May 2010 - 07:50 PM

Bulanasul de miel a fost maricel si am avut si pe azi,si am facut repejor un piure si greens,asa impreuna ca un fel de musaca,poate `oi mai face ceva pe diseara

