Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 471
  • 472
  • 473
  • 474
  • 475
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#9441 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 June 2015 - 10:23 AM

Vezi postareaAdriana, la 13 June 2015 - 07:04 PM, a spus:

- pirjolute un pic mai mari ca mai sus pentru care ma duc sa fac acu un sos de curry

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-4-14342702326835.jpg

#9442 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 14 June 2015 - 10:40 AM

Ati avut party? :occasion14:

Azi und iepurila in sos. Simplu cu paine sau brezel, poate cu salata. Mai vad.

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-27-14342712098242.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9443 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 June 2015 - 12:23 PM

Vezi postareaPeter, la 14 June 2015 - 10:40 AM, a spus:

Ati avut party? :occasion14:

nu, program normal de weekend si papica asigurata pentru urmatoarele zile :toothy6:

#9444 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 June 2015 - 03:27 PM

Azi ploua si e umiditate mare: am aprins cuptorul!

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-9-14342882247698.jpg

Polpettone vegetariano
Chifteloanta giganta de legume

Cartofi fierti in coaja, rasi pe razatoare mica, oua, parmigiano ras si alte legume(dovlecei rondele, morcovi bastonase si ardei) trase la tigaie.
Intins pe hartie de copt presarata cu pesmet in mijloc cascaval(eu faimosii tomini), rulat stropit cu ulei si la cuptor 20-30 minute.

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-9-1434288438431.jpg

#9445 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 June 2015 - 03:40 PM

Fain de tot.

#9446 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 June 2015 - 04:58 PM

Vezi postareaAdriana, la 13 June 2015 - 07:04 PM, a spus:

guo tie niste "coltunasi" chinezesti

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-4-14342938862451.jpg

#9447 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 15 June 2015 - 12:40 PM

[quote name='Adriana' date='14 June 2015 - 05:58 PM' timestamp='1434293890' post='229457']
[quote name='Adriana' date='13 June 2015 - 07:04 PM' timestamp='1434215059' post='229431']
guo tie niste "coltunasi" chinezesti

[/quote]

Wow ce-mi plac "chinezariile"! Umplutura e cu carne, nu? :tongue3:

Azi incerc polpettonele rece, ca mi-a ramas de ieri.
Daca nu-i bun rece, il tai felii si-l "trag" rapid in tigaie.

#9448 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 June 2015 - 07:39 PM

Da, carne, cum am timp cum povestesc tot ca ne-au placut mult tuturor.
N-are de ce sa nu fie bun rece ca nu e gras, parerea mea, acu vezi tu, eventual si lasat putin la temperatura camerei poate fi suficient.

#9449 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 15 June 2015 - 09:03 PM

Astept detalii! :tongue3:

Asa arata feliat si tras la tigaie:

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-9-14343949112024.jpg

Mai bun!
Data viitoare cand fac imi pun in congelator feliat, sa am, sa ma satur!
Scuzati poza cu telefonul. :lol:

#9450 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 June 2015 - 10:58 AM

Mama Adriana, ce-mi plac mie chinezarii de astea...pacat ca Brigitte nu este fan. Mi-ar ajunge un simplu sos de soia... :105:

Azi dupa reteta Mayei(simpla ca buna ziua) dar lecker ptr. Kinderi si noi. :105: Dovlecei umpluti cu carne tocata.

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-27-14347906708162.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9451 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,817
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 20 June 2015 - 03:13 PM

Vezi postareaPeter, la 20 June 2015 - 10:58 AM, a spus:



Azi dupa reteta Mayei(simpla ca buna ziua) dar lecker ptr. Kinderi si noi. :105: Dovlecei umpluti cu carne tocata.

Atasament DSC00959.jpg

Peter


Asta a fost doar introducerea si urmeaza preparatul final, sau e adaptare dupa "Hainele cele noi ale imparatului" :P? (am si eu niste dovlecei, acuma stiu ce am sa fac cu ei :105: )

#9452 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 20 June 2015 - 09:05 PM

Eu azi pizza turceasca din nou, la hectar de data asta, cred ca am facut cam vreo 30 de bucati. Deh, a inceput recoltatul si sunt multi oameni de saturat. Aici doar o parte...

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-729-1434827067242.jpg

Peter, dovleceii sunt din gradina? Ai mai au fructe dar sunt inca micuti, ceva mai marisori decat un deget de la mana.

#9453 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 June 2015 - 11:50 PM

Vezi postareaPeter, la 20 June 2015 - 10:58 AM, a spus:

Mama Adriana, ce-mi plac mie chinezarii de astea...pacat ca Brigitte nu este fan. Mi-ar ajunge un simplu sos de soia... :105:

pina in momentul in care pui sosul cu soia si otet balsamic sunt dupa umila mea parere, doar niste simpli coltunasi cu carne, ce e interesant si mi-a placut mult a fost modul de coacere si consistenta pe care o au dupa aceea, asa ca poti sa-i incerci

#9454 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 June 2015 - 11:53 PM

Vezi postareaKiva, la 20 June 2015 - 09:05 PM, a spus:

Eu azi pizza turceasca din nou,

ce-mi place
e scris aici cum se face?

#9455 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 21 June 2015 - 08:55 AM

Vezi postareaAdriana, la 20 June 2015 - 11:53 PM, a spus:


ce-mi place
e scris aici cum se face?


Adriana, nu am pus reteta dar promit cand refac sa revin cu cantitati in g. Eu ca de obicei, am reteta de pe bloguri cu cups si mai bine masor. La aluat la mine a necesitat mai mult lichid dar asta mi se intampla des, probabil e zona in care locuiesc...

#9456 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 June 2015 - 11:12 AM

Vezi postareaKiva, la 21 June 2015 - 08:55 AM, a spus:

Adriana, nu am pus reteta dar promit cand refac sa revin cu cantitati in g. Eu ca de obicei, am reteta de pe bloguri cu cups si mai bine masor. La aluat la mine a necesitat mai mult lichid dar asta mi se intampla des, probabil e zona in care locuiesc...


Astept si eu cuminte, ca nu am curaj cu cups.
Azi legume, bacon, cartofi

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-27-14348772131951.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-27-14348772254653.jpg

Tortilla de cartofi
Imagine atasata: monthly_06_2015/post-27-14348780055464.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9457 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 June 2015 - 02:16 PM

La noi e racorica rau si innorat,asa ca mi-a venit de o varza cu afumatura(am pus rosii ca s-au ieftinit la noi,3 lei kg.si sunt crete si gustoase,astea am luat cu 1 leu pt. macaruri la reducere :hug: la fel si ardei rosu),am pus si o crenguta de cimbru,rezultat sot extrem de incantat...

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-405-14348887340121.jpg

Bub' mai putin incantat de varza asa ca i-am facut cica:'' pizza cu cartofi''(strat de rondele de cartofi ar fi trebuit fiert in coaja dar eu le-am tras un pic la tigaia cu capac ,si pus la cuptor in strat putin suprapuse rondelele,stropite cu sos pizza ,oregano,bacon si diverse branze resturi,cascaval si simplu si afumat mozza',telemea...)asa ca am obtinut si bub' multumit :hug:

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-405-14348889445029.jpg

#9458 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,464
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 June 2015 - 03:25 PM

Vezi postareaKiva, la 21 June 2015 - 08:55 AM, a spus:

Adriana, nu am pus reteta dar promit cand refac sa revin cu cantitati in g. Eu ca de obicei, am reteta de pe bloguri cu cups si mai bine masor. La aluat la mine a necesitat mai mult lichid dar asta mi se intampla des, probabil e zona in care locuiesc...

ok mersi :hug:

#9459 Useril este offline   floricris 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 109
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 21 June 2015 - 07:52 PM

Vezi postareaEataly, la 14 June 2015 - 03:27 PM, a spus:

Azi ploua si e umiditate mare: am aprins cuptorul!

Atasament IMG_1100.JPG

Polpettone vegetariano
Chifteloanta giganta de legume


Merci pentru idee! Excelenta!

Testata cu mozarella fumee in loc de tomini, dovlecelul + morcovul dati prin razatoarea mica si pusi (asa, natur) direct in compozitie.
Din pacate n-am avut timp sa fac poze de la locul faptei.

#9460 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 21 June 2015 - 08:13 PM

Ce curcubeu e tigaia ta de legume, Peter :hug:
cartofii i-ai pus fierti?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic


  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 471
  • 472
  • 473
  • 474
  • 475
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi