
Ce ati gatit astazi?
#9622
Postat 18 October 2015 - 02:05 PM
- crema de rosii micute cu burrata, ulei si sare aromata, mincata aseara la restaurant cu chiftele de pește spadă si vinete, noi azi cu piine, aspectul poate nu atrage dar gustul e foarte bun

- fisii de piept de pui cu ardei si sos de rosii

- partea superioara a pulpelor de pui cu ridichi
- pulpe de pui cu bere
Apoi o sa fac chifle pentru sandwich-urile de miine
#9623
Postat 18 October 2015 - 07:20 PM

Eu azi un iepure cu masline.


Peter

#9624
Postat 18 October 2015 - 07:23 PM
#9625
Postat 18 October 2015 - 07:37 PM

#9626
Postat 19 October 2015 - 05:45 AM
Phoenix, la 18 October 2015 - 07:37 PM, a spus:
Lecker!!


#9627
Postat 19 October 2015 - 10:24 PM
adi_edi, la 05 October 2015 - 10:16 AM, a spus:
vaaai, ce ma bucur ca ti-a placut

#9628
Postat 25 October 2015 - 12:08 PM
Eu inceputurile

Peter

#9630
Postat 25 October 2015 - 08:29 PM
Am servit cu orez si sos de ciuperci. Eu ma bucur deseara ca mai am
o farfurie de racituri.


Peter

#9632
Postat 29 October 2015 - 09:40 AM

(piept de pui ramas de la doua jumatati de pui la rotisor, doua cepe, 1 catel de usturoi, o conserva de ciuperci, masline taiate marunt, branza proaspata de oaie, ardei iute boia, suc de rosii, patrunjel, ceva oregano, piper si putina sare)

Peter

#9633
Postat 29 October 2015 - 10:26 AM
alaltaieri mi-a adus omu' un curcan fara piept, curatat, frumos - 3kile/21lei, pomana. cerinta a fost fiert cu usturoi!
da' io, comoara (economica) la casa omului, prestai si niste mancare de cantina, cum zic ai mei: si-un pilaf si-un piure de cartofi pe langa oratania cu dizabilitati. si-o salata de varza, c-asa-i la cantina!
in we ma paste o ciorba de burta, am fost anuntata, asa ca tre sa prestez

#9634
Postat 29 October 2015 - 10:43 AM
#9635
Postat 29 October 2015 - 11:51 AM

#9636
Postat 29 October 2015 - 03:39 PM
#9637
Postat 31 October 2015 - 03:57 PM


A meritat sa-mi scot manerul de la tigaie!


#9638
Postat 01 November 2015 - 07:44 AM
clau_ash, la 31 October 2015 - 03:57 PM, a spus:
A meritat sa-mi scot manerul de la tigaie!


Lecker! Sa va fie de bine.

Si la noi aseara, aproape la fel.

Vinul l-am baut asa, cartofi piure deseara cu tzimpi de pui(daca nu sunt obosit, ca ma alearga sefa azi prin munti..)
Peter

#9639
Postat 02 November 2015 - 01:17 AM

Am ras pe razatoarea cu randeaua mica ,cartoful crud si stors in pumni ca la tocinei,am inabusit si o ceapa taiata fin,sare,piper, si am calit tot in tigaie cu putin ulei.
Am facut un aluat din o ceasca de apa calduta,sare ,1 lingurita de zahar,1/2 cubulet de drojdie(de 24 de gr.(24/2=12)faina.Lasat la dospit putin,impartit in 4 ,pe masa unsa cu ulei intins sfertul de aluat ca la langosi,sau shuberek,pus compozitia de cartof cu ceapa ( facut ca la toci)in mijloc,ras cascaval si pliat ,prajit in tigaie..
Mult bla-bla-bla ,pe scurt e un tocinel in aluat de langosh'

Eu am servit cu iaurt

#9640
Postat 02 November 2015 - 09:39 AM
Azi e voie.

Carnatii au "dat culoare".
Peter
