Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 485
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#9721 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 20 December 2015 - 04:54 PM

Any, chifteaua giganta e fiarta inainte si apoi rumenita in cuptor sau e direct facuta in cuptor?

Merci :drool:

#9722 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 December 2015 - 05:39 PM

Vezi postareaKiva, la 20 December 2015 - 04:54 PM, a spus:

Any, chifteaua giganta e fiarta inainte si apoi rumenita in cuptor sau e direct facuta in cuptor?

Merci :drool:


Am rumenit-o pe toate partile in tigaie, apoi am stins cu vin , am adaugat mazarea (congelata) si vreo doua trei polonice de supa si am lasat tot la tigaie pana ce s-a facut.

#9723 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 20 December 2015 - 05:57 PM

Vezi postareaany_annette, la 20 December 2015 - 05:39 PM, a spus:


Am rumenit-o pe toate partile in tigaie, apoi am stins cu vin , am adaugat mazarea (congelata) si vreo doua trei polonice de supa si am lasat tot la tigaie pana ce s-a facut.


Interesant. Desi pare destul de mare arata foarte legata si nu s-a imprastiat deloc la gatitul in tigaie. Eu fac ceva asemanator dar o bag in tava lunga la cuptor. Buna si asa. :drool:

#9724 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 December 2015 - 07:37 PM

Azi mancare de spital(legume pe aburi) :scratch: cu ciolan de vitel. Cu mult sos. Lecker.

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-27-14506330388491.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9725 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 December 2015 - 10:17 PM

Mmmhhaamm! ferice de spitalul ala Pet' :scratch:

Eu nimika nimikuta,inca ne luptam cu mancarea de la pomana =)) (si cum pomana ingrasa :drool: )bors de fasole cu ceapa rosie,sarmalute de post cu ghebe si alte ciuperci,pilaf cu masline si peste prajit,coliva ,prajituri de post si colacei..sunt vaii de capul nostru,amarati ce sa mai?! =))

#9726 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 December 2015 - 08:21 AM

oooo, post inca!

la noi cam asa:
-ciorba de porc, fasole cu ciolan afumat si fasole batuta cu maioneza, usturoi si boia iute
-snitele de vitel, ciuperci cu smantana, cartofi pai in untura (si-asa nu ma duc la popa, ma spovedesc aici!), salata de varza
concluzii: mancare de cantina, ca inca n-am terminat cu muncitorii

se-anunta vremuri grele!

#9727 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 December 2015 - 10:14 AM

Las' ca si la mine toooot post: ficatei la gratar cu cartofi prajiti, carnaciori de tara cu vin pusi la cuptor, salau prajit cu cartofi nature, cu unt, evident, oua ochiuri, ceafa de porc cu salata, pizza cu sunca si ciuperci, dar s-a scos ca a cerut bors de fasole cu bors si fara nicio carne, ca s-a saturat! Si salata orientala, dar sa-i pun ou, da!!!?? Aseara am facut 3 tavi de saratele din alea care imi plac mie cu untura, ce sa va zic, ca a mancat asa calde, ii tot ziceam sa stea potolit ca nu e bine sa le manance calde, cica mie asa imi plac mai moi! :scratch:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#9728 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 22 December 2015 - 11:40 PM

Am pregatit aluatul pentru saratele dar nu le mai intind acum nici sa ma bata careva!
Sfecla-i fiarta, o parte din chiftele-s deja mancate iar in oala sub presiune am pus carne de vita, cartofi si morcovi - fac salata boeuf maine. Salata de icre mai e putina, trebuie sa fac alta!
Ar mai fi cateva chestii in plan, dar sa vad pe ce parte ma trezesc maine.. :occasion14:

#9729 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,050
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 23 December 2015 - 12:30 AM

biftec tartar

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-1215-14508234058579.jpg

#9730 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,017
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 23 December 2015 - 10:12 PM

Vezi postareaDexter, la 23 December 2015 - 12:30 AM, a spus:

biftec tartar

Atasament P1240397.JPG



Bun, bun... :occasion14:

#9731 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 24 December 2015 - 01:14 PM

Eu am pe foc un brasato la care o sa adaug la sfarsit ciocolata amaruie.

Am facut aluatul pentru ravioli cu doua umpluturi: dovleac+amaretti si sfecla rosie+ricotta.

#9732 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,017
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 24 December 2015 - 08:56 PM

Chorizo cu amestec mexica si sos picant
Imagine atasata: monthly_12_2015/post-591-14509833885783.jpg

#9733 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 26 December 2015 - 12:11 PM

Ieri ,pe langa clasicele sarmale , piept de rata cu ciuperci de inspiratie Maya :thumleft: si din restul de rata o ciorbita buna , buna (nepozata)

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-780-14511246759175.jpg

#9734 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 27 December 2015 - 07:10 AM

Craciun. Unde-s sarmalele, unde-i piftia, raciturile? Blasfemie curata.

La cer albastru cu soare mult,

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-27-14511929187254.jpg

faci astea:

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-27-14511929619964.jpg

Si ca sa continuam asa, azi Bosna.. :thumleft:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9735 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 27 December 2015 - 12:02 PM

Chiar ca merge gratar la vremea asta. :thumleft:
Eu o dau pe legume, ca parca nu mai intra carne.

#9736 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 27 December 2015 - 12:31 PM

Vezi postareaEataly, la 27 December 2015 - 12:02 PM, a spus:

Chiar ca merge gratar la vremea asta. :thumleft:
Eu o dau pe legume, ca parca nu mai intra carne.


La carnivori da. ;)

Poftiti la "Bosna"

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-27-14512122632368.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9737 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 December 2015 - 04:11 PM

Vezi postareaKiva, la 20 December 2015 - 05:57 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 20 December 2015 - 05:39 PM, a spus:


Am rumenit-o pe toate partile in tigaie, apoi am stins cu vin , am adaugat mazarea (congelata) si vreo doua trei polonice de supa si am lasat tot la tigaie pana ce s-a facut.


Interesant. Desi pare destul de mare arata foarte legata si nu s-a imprastiat deloc la gatitul in tigaie. Eu fac ceva asemanator dar o bag in tava lunga la cuptor. Buna si asa. :thumleft:


In plus nu am lasat deloc sa se odihneasca carnea dupa ce am gatit-o, am taiat-o direct si tot nu era imprastiata. Vine buna asa, eu cand fac, fac sa ne ajunga sa mancam de doua ori.

#9738 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,017
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 29 December 2015 - 07:31 PM

Hamburgeri, cu ajutorul de rigoare :floare:

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-591-14514102688717.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-591-14514102804575.jpg

#9739 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 29 December 2015 - 08:22 PM

Clau, cei mai burgeri!Imagine postata Mai buni ca ăștia nu-i poate face nimeni! Imagine postata Hărnicuța dragă! Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#9740 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 December 2015 - 06:04 PM

Vezi postareaEataly, la 24 December 2015 - 01:14 PM, a spus:

Eu am pe foc un brasato la care o sa adaug la sfarsit ciocolata amaruie.




Servit cu mamaliga bio, luata de la un producator local(are moara cu tot tacamul).


Imagine atasata: monthly_12_2015/post-9-14514911110041.jpg

Si supa crema de radacinoase(cartofi, topinambur si ridichii de iarna)+praz.

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-9-14514913245571.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-9-14514914162624.jpg

Servite cu crostoni de paine prajita si felii de tomino.

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-9-14514914019315.jpg

Arata acest topic


  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 485
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
1 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

  1. black_cat