Merci
Ce ati gatit astazi?
#9721
Postat 20 December 2015 - 04:54 PM
Merci
#9722
Postat 20 December 2015 - 05:39 PM
Kiva, la 20 December 2015 - 04:54 PM, a spus:
Merci
Am rumenit-o pe toate partile in tigaie, apoi am stins cu vin , am adaugat mazarea (congelata) si vreo doua trei polonice de supa si am lasat tot la tigaie pana ce s-a facut.
#9723
Postat 20 December 2015 - 05:57 PM
any_annette, la 20 December 2015 - 05:39 PM, a spus:
Am rumenit-o pe toate partile in tigaie, apoi am stins cu vin , am adaugat mazarea (congelata) si vreo doua trei polonice de supa si am lasat tot la tigaie pana ce s-a facut.
Interesant. Desi pare destul de mare arata foarte legata si nu s-a imprastiat deloc la gatitul in tigaie. Eu fac ceva asemanator dar o bag in tava lunga la cuptor. Buna si asa.
#9724
Postat 20 December 2015 - 07:37 PM

Peter
#9725
Postat 20 December 2015 - 10:17 PM
Eu nimika nimikuta,inca ne luptam cu mancarea de la pomana
#9726
Postat 21 December 2015 - 08:21 AM
la noi cam asa:
-ciorba de porc, fasole cu ciolan afumat si fasole batuta cu maioneza, usturoi si boia iute
-snitele de vitel, ciuperci cu smantana, cartofi pai in untura (si-asa nu ma duc la popa, ma spovedesc aici!), salata de varza
concluzii: mancare de cantina, ca inca n-am terminat cu muncitorii
se-anunta vremuri grele!
#9727
Postat 21 December 2015 - 10:14 AM
#9728
Postat 22 December 2015 - 11:40 PM
Sfecla-i fiarta, o parte din chiftele-s deja mancate iar in oala sub presiune am pus carne de vita, cartofi si morcovi - fac salata boeuf maine. Salata de icre mai e putina, trebuie sa fac alta!
Ar mai fi cateva chestii in plan, dar sa vad pe ce parte ma trezesc maine..
#9733
Postat 26 December 2015 - 12:11 PM
#9734
Postat 27 December 2015 - 07:10 AM
La cer albastru cu soare mult,

faci astea:

Si ca sa continuam asa, azi Bosna..
Peter
#9735
Postat 27 December 2015 - 12:02 PM
Eu o dau pe legume, ca parca nu mai intra carne.
#9736
Postat 27 December 2015 - 12:31 PM
Eataly, la 27 December 2015 - 12:02 PM, a spus:
Eu o dau pe legume, ca parca nu mai intra carne.
La carnivori da.
Poftiti la "Bosna"

Peter
#9737
Postat 27 December 2015 - 04:11 PM
Kiva, la 20 December 2015 - 05:57 PM, a spus:
any_annette, la 20 December 2015 - 05:39 PM, a spus:
Am rumenit-o pe toate partile in tigaie, apoi am stins cu vin , am adaugat mazarea (congelata) si vreo doua trei polonice de supa si am lasat tot la tigaie pana ce s-a facut.
Interesant. Desi pare destul de mare arata foarte legata si nu s-a imprastiat deloc la gatitul in tigaie. Eu fac ceva asemanator dar o bag in tava lunga la cuptor. Buna si asa.
In plus nu am lasat deloc sa se odihneasca carnea dupa ce am gatit-o, am taiat-o direct si tot nu era imprastiata. Vine buna asa, eu cand fac, fac sa ne ajunga sa mancam de doua ori.
#9739
Postat 29 December 2015 - 08:22 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#9740
Postat 30 December 2015 - 06:04 PM

Ajutor

















