
Ce ati gatit astazi?
#9801
Postat 19 January 2016 - 05:40 PM


#9803
Postat 21 January 2016 - 12:32 PM
Lapona Enigel, la 19 January 2016 - 06:09 PM, a spus:
Tot ulei am luat, inseamna ca am gresit enorm. Oricum, mincarica aia e buna rau!
Tocanita mea de vita se comporta bine pina acum. Mai un taitel(ptr. Kinderi

de abia astept..

Peter

#9804
Postat 21 January 2016 - 01:07 PM
Merci Adriana ptr. idee!


Peter

#9805
Postat 21 January 2016 - 01:23 PM
Peter, la 21 January 2016 - 01:07 PM, a spus:
Merci Adriana ptr. idee!

Peter
Cogalt, cogalt, se scurge apa pe gat(ul meu) la vale...

Arata nemaipomenit tocanita! Pofta buna sa aveti!

#9806
Postat 21 January 2016 - 10:09 PM
#9807
Postat 21 January 2016 - 11:07 PM

#9808
Postat 23 January 2016 - 10:36 PM


Mersi la amandoi pentru inspiratie!


#9809
Postat 24 January 2016 - 01:04 AM


#9810
Postat 24 January 2016 - 08:20 AM
Adriana, la 24 January 2016 - 01:04 AM, a spus:


Kannibalen am Werk!

Peter

#9811
Postat 24 January 2016 - 10:31 AM


Peter

#9812
Postat 24 January 2016 - 10:57 AM
Inainte de cuptor

Edit: Krustenbraten iesita din cuptor cu sorici pop-corn


#9814
Postat 24 January 2016 - 01:56 PM
Supa pina la urma arata asa.

viitorul sos:

rata

Mah..ce cauti aici..



Peter

#9815
Postat 25 January 2016 - 12:21 AM
Peter, la 24 January 2016 - 01:56 PM, a spus:
Na, vaz ca nu e ca peptu' meu de rata

Mi se pare muuuult mai mare, si e si copt tare desi are o culoare foarte frumoasa, io i-l fac lui Stefano aproape in singe, eu maninc doar capetele care-s coapte.
Eu ieri si azi:
- tagliatelle al pesto
- lasagne
- crema de legume
- varza, broccoli si fenel fierte
- juma de puiuta plus un pept cu ardei
- salata din legume crude (fenel, ardei, morcovi) taiate cu asta
http://www.amazon.it...latrice+verdure
- dovlecei (contrar principiilor mele pentru mama) cu piept de pui fisiute
- morcovi cu praf de curry
#9816
Postat 25 January 2016 - 08:41 AM
Adriana, la 25 January 2016 - 12:21 AM, a spus:
Piept de Aldi. Normal asi spune eu. Noua nu ne place in singe, roz da (prajit scurt, apoi invelit in folie de aluminiu). Am turnat sosul peste carne. De aia poate a primit culoarea sosului.

Peter

#9817
Postat 25 January 2016 - 10:13 AM
#9818
Postat 26 January 2016 - 01:00 AM
Lapona Enigel, la 18 January 2016 - 08:30 AM, a spus:
Pentru Dexter, cu dediceishn
mulțumiri maxime și pentru traducere și pentru dediceișăn - m-am inspirat din rețetă dar până la urmă a ieșit o fuziune internațională cu coadă de vacă, 70% din ingredientele din rețetă plus mămăligă.
pozele vor urma cînd sincronizez telefonu' că aparatul foto a făcut un plonjon de la mare înălțime și s-a deranjat la obiectiv
#9819
Postat 26 January 2016 - 04:01 PM
#9820
Postat 26 January 2016 - 05:59 PM

Nu chiar de azi, bibilica cu portocale si cartofi cu paprika dulce.

