Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 791 Pagini +
  • « Prima
  • 489
  • 490
  • 491
  • 492
  • 493
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#9801 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 January 2016 - 05:40 PM

Adriana si Pitt, va multumesc! Cred ca tind spre reteta Adrianei intai, apoi imi fac curaj pentru aia infocata =))
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#9802 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 January 2016 - 06:09 PM

Unt ghee, nu ghea, scriu tampenii.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#9803 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 January 2016 - 12:32 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 January 2016 - 06:09 PM, a spus:

Unt ghee, nu ghea, scriu tampenii.


Tot ulei am luat, inseamna ca am gresit enorm. Oricum, mincarica aia e buna rau!

Tocanita mea de vita se comporta bine pina acum. Mai un taitel(ptr. Kinderi =)) ) si o mamaliguta ptr. doamna si moi...
de abia astept..

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-27-1453372278936.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9804 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 January 2016 - 01:07 PM

Eu zic ca a iesit superbun. Zemos, carnea frageda(dupa 2 ore si ceva..) si numai bun ptr. mamaliga. Pina si cu taitei ar fi bun.

Merci Adriana ptr. idee! :wub:

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-27-14533738890594.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9805 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 21 January 2016 - 01:23 PM

Vezi postareaPeter, la 21 January 2016 - 01:07 PM, a spus:

Eu zic ca a iesit superbun. Zemos, carnea frageda(dupa 2 ore si ceva..) si numai bun ptr. mamaliga. Pina si cu taitei ar fi bun.

Merci Adriana ptr. idee! :wub:

Peter

Cogalt, cogalt, se scurge apa pe gat(ul meu) la vale... :drool:
Arata nemaipomenit tocanita! Pofta buna sa aveti! :wacko:

#9806 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,434
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 January 2016 - 10:09 PM

Vezi postareaPeter, la 21 January 2016 - 01:07 PM, a spus:

Merci Adriana ptr. idee! :drool:
Peter

:wub:
cu mamaliga :wub: nein taitei :wacko:

#9807 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 21 January 2016 - 11:07 PM

Si eu tind tot spre mamaliga, probabil din cauza frigului care a dat peste noi. Pitt, ulei ori unt, sunt convinsa ca e nemaipomenita la gust! Acuma nu ma pot decide: ori quiche ori tocana in weekend...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#9808 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 23 January 2016 - 10:36 PM

Pana la urma, v-am amestecat pe-amadoi in aceeasi oala si rezultatul a fost foarte delicios :wacko:

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-12-14535813544848.jpg

Mersi la amandoi pentru inspiratie! :wub:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#9809 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,434
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 January 2016 - 01:04 AM

Ma bucur :wacko: doar ca ar trebui o oala cam mare ca sa intram amindoi :wub:

#9810 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 January 2016 - 08:20 AM

Vezi postareaAdriana, la 24 January 2016 - 01:04 AM, a spus:

Ma bucur :wub: doar ca ar trebui o oala cam mare ca sa intram amindoi :wacko:


Kannibalen am Werk! :drool:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9811 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 January 2016 - 10:31 AM

Azi o supa de "lebe", un piept de rata cu varza acra+ananas pe langa un pireu de cartofi. :thumleft: Voi ??

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-27-14536242551665.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9812 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 24 January 2016 - 10:57 AM

La noi mancare de duminica, ca ia mult timp la gatit: Krustenbraten cu salata de cartofi (asta am cumparat vineri, nu am mai facu) sau cu tagliateile cu Bratensoße. Sa vedem cu ce doreste si domnul meu. Pentru Edi niste file de pui tras la tigaie.

Inainte de cuptor

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-729-14536257552089.jpg

Edit: Krustenbraten iesita din cuptor cu sorici pop-corn :thumleft: . Crocant si delicios


Imagine atasata: monthly_01_2016/post-729-14536524620082.jpg

#9813 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 January 2016 - 12:15 PM

Mama lui de Krustenbraten. :thumleft:
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9814 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 January 2016 - 01:56 PM

Dar nici al meu nu e rau..

Supa pina la urma arata asa.

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-27-14536364011211.jpg

viitorul sos:

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-27-1453636414588.jpg

rata

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-27-14536364358789.jpg

Mah..ce cauti aici.. :thumleft:
Imagine atasata: monthly_01_2016/post-27-14536364498758.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-27-14536364438794.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9815 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,434
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 January 2016 - 12:21 AM

Vezi postareaPeter, la 24 January 2016 - 01:56 PM, a spus:

rata

Na, vaz ca nu e ca peptu' meu de rata :thumleft:
Mi se pare muuuult mai mare, si e si copt tare desi are o culoare foarte frumoasa, io i-l fac lui Stefano aproape in singe, eu maninc doar capetele care-s coapte.
Eu ieri si azi:
- tagliatelle al pesto
- lasagne
- crema de legume
- varza, broccoli si fenel fierte
- juma de puiuta plus un pept cu ardei
- salata din legume crude (fenel, ardei, morcovi) taiate cu asta
http://www.amazon.it...latrice+verdure
- dovlecei (contrar principiilor mele pentru mama) cu piept de pui fisiute
- morcovi cu praf de curry

#9816 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 January 2016 - 08:41 AM

Vezi postareaAdriana, la 25 January 2016 - 12:21 AM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 24 January 2016 - 01:56 PM, a spus:

rata

Na, vaz ca nu e ca peptu' meu de rata :beer2:
Mi se pare muuuult mai mare, si e si copt tare desi are o culoare foarte frumoasa, io i-l fac lui Stefano aproape in singe, eu maninc doar


Piept de Aldi. Normal asi spune eu. Noua nu ne place in singe, roz da (prajit scurt, apoi invelit in folie de aluminiu). Am turnat sosul peste carne. De aia poate a primit culoarea sosului. :thumleft:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9817 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 25 January 2016 - 10:13 AM

La mine a fost destul de simplu la frigul asta se impunea meniu de iarna: supa de rosii cu fideluta, fasole cu afumatura si muraturi, carnati fripti cu varza calita, cotlete de porc la gratar cu cartofi prajiti si o tona de salata cu ridichi. La cererea domnului ardei umpluti, iar pentru mine salata de macrou afumat cu ceapa, reteta Georgianei!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#9818 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 26 January 2016 - 01:00 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 January 2016 - 08:30 AM, a spus:

FEURIGER HACKFLEISCHTOPF

Pentru Dexter, cu dediceishn


mulțumiri maxime și pentru traducere și pentru dediceișăn - m-am inspirat din rețetă dar până la urmă a ieșit o fuziune internațională cu coadă de vacă, 70% din ingredientele din rețetă plus mămăligă.

pozele vor urma cînd sincronizez telefonu' că aparatul foto a făcut un plonjon de la mare înălțime și s-a deranjat la obiectiv

#9819 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 January 2016 - 04:01 PM

Vezi postareaKiva, la 24 January 2016 - 10:57 AM, a spus:


Edit: Krustenbraten iesita din cuptor cu sorici pop-corn ;) . Crocant si delicios




:wasted:
Leker!

#9820 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 January 2016 - 05:59 PM

Peter si Kiva, lesin numai cand ma uit la pozele voastre :wasted: .
Nu chiar de azi, bibilica cu portocale si cartofi cu paprika dulce.

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-13-14538238972205.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-13-14538239425961.jpg

Arata acest topic


  • 791 Pagini +
  • « Prima
  • 489
  • 490
  • 491
  • 492
  • 493
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi