
Sa nu-i spuneti pesto.Ca suparam grecii.
L-as traduce sos, dip, salata de patrunjel...
Daca adorati patrunjelul(ca mine) succesul e garantat.
O legatura extra large de patrunjel proaspat cules din gradina.
O felie de paine fara coaja pusa la inmuiat in apa.
Cateva capere in saramura.
Usturoi 2-3-4-5 catei de usturoi
Ulei de masline.
Suc de lamaie facultativ.Eu am avut capere in otet si n-am mai pus lamaie.
Tocati patrunjelul si-l transformati in pasta cu ajutorul mojarului adaugand ulei de masile extra treptat(in cel mai rau caz folositi robotul).
Adaugati miezul de paine bine scurs usturoiul tocat, caperele.
Il folositi pe felii de paine prajita, la bruschette, ca dressing, cum vreti.
Eu l-am mai potrivit cu peste, cartofi fierti(copti), dressing pentru broccoli.

Uitati-va bine la el si spuneti-mi daca va inspira si daca da, cu ce?

Patrunjelul cret l-am folosit ca decor, pentru maidanosalata am folosit normal.