Sant invitata la o Posada cu "cooperazione" si mi-au cerut sa fac eu pulpa de porc, adica jambonul. Acu de facut nu am ce sa-i fac ca vine gata afumat, sau neafumat si fara os. Poate o fi si copt, ce stiu eu. Banuiesc ca nu mai tre sa intervin cu nimic. Insa..orgoliul meu de bucatareasa cu renume (prost ) nu-mi da pace, si as vrea sa ii dau o nuanta originala. Adica sa-l gatesc cumva. Ce sa bag in el? Si ce sa pun ca garnitura? Poate aveti idei. Nimic de laptoase ca majoritatea sant barbati si mananca piparat si ardeiat si nu se au cu besameluri si alte laptoase. Ma gandeam poate la o umplutura cu carnea de la carnati. Cineva spunea ca unge jamponul cu pesmet si am uitat cu ce. DAca e afumat se poate oar pune vin asa cum l-a facut Nenea Puiu? Astept sugerari de la specialisti si multumesc anticipat.
Pagina 1 din 1
O reteta de pulpa de porc
#2
Postat 17 December 2009 - 09:00 PM
O chestie misto pe care eu o sa o fac iar in curind pentru ca mi-a procurat un prosciutto mic de la Trieste este sa il ungi cu mustar, il invelesti in aluat de piine si apoi il pui la cuptor pina cind se coace aluatul. Nu trebuie sa creasca aluatul ca o piine ci numai sa se coaca, si apoi tai felii, o sa fie prosciutto imbracat in piine.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1