Forum Culinar: Ce am copt azi!?! - Forum Culinar

Salt la continut

  • 104 Pagini +
  • « Prima
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am copt azi!?!

#1061 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 26 May 2013 - 12:23 PM

Vezi postareaaura, la 25 May 2013 - 02:44 PM, a spus:

Ce aluat pufos ti-a iesit Cerra! De la oua e asa de galben?





da, de la oua de tara este galben, ptr ca am pus 5 galbenusuri la 600gr faina.

#1062 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 31 May 2013 - 09:58 PM

Cornuri in doua culori, umplute cu gem de prune si nuca.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1290-13700302823834.jpg

#1063 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 01 June 2013 - 08:23 PM

uneori mai coc si eu =))
o focaccia delicioasa cu rosmarin

Imagine atasata: monthly_06_2013/post-479-13701109516409.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2013/post-479-13701109792148.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1064 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 June 2013 - 08:48 PM

Vezi postareaIoana, la 01 June 2013 - 08:23 PM, a spus:

uneori mai coc si eu =))
o focaccia delicioasa cu rosmarin


=)) ...(no comment)

#1065 Useril este offline   ELIN 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 186
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationS

Postat 02 June 2013 - 04:07 PM

Am copt si eu, nu azi, chiflele aromate cu usturoi ale lui Shumaila, foarte bune si pufoase. Am facut apoi numai cu unt, apoi cu unt si branza de oi tare, sfaramata. Pun o poza cu cele cu unt, usturoi, marar.
Imagine atasata: monthly_06_2013/post-85-13701819332991.jpg

#1066 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 03 June 2013 - 07:11 AM

Vezi postareaela, la 31 May 2013 - 09:58 PM, a spus:

Cornuri in doua culori, umplute cu gem de prune si nuca.

Atasament P1180893.JPG


foarte frumoase cornurile tale!

#1067 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 03 June 2013 - 07:11 AM

Vezi postareaELIN, la 02 June 2013 - 04:07 PM, a spus:

Am copt si eu, nu azi, chiflele aromate cu usturoi ale lui Shumaila, foarte bune si pufoase. Am facut apoi numai cu unt, apoi cu unt si branza de oi tare, sfaramata. Pun o poza cu cele cu unt, usturoi, marar.
Atasament P5140441.JPG


mai, mai :)

#1068 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 13 June 2013 - 09:12 PM

Vezi postarearedivivus, la 03 June 2013 - 07:11 AM, a spus:

Vezi postareaela, la 31 May 2013 - 09:58 PM, a spus:

Cornuri in doua culori, umplute cu gem de prune si nuca.

Atasament P1180893.JPG


foarte frumoase cornurile tale!


Multumesc!

Pentru astazi am facut un cozonac, umplut cu nuca.

Imagine atasata: monthly_06_2013/post-1290-137115071696.jpg

#1069 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 22 June 2013 - 11:30 PM

Muffins aperitiv, reteta cipriota cu dovlecel, feta, ceapa, usturoi, menta, marar, oregano. Foarte bune si aromate.

Imagine atasata: monthly_06_2013/post-341-13719366313792.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1070 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 23 June 2013 - 03:59 PM

Vezi postareaela, la 13 June 2013 - 09:12 PM, a spus:

Vezi postarearedivivus, la 03 June 2013 - 07:11 AM, a spus:

Vezi postareaela, la 31 May 2013 - 09:58 PM, a spus:

Cornuri in doua culori, umplute cu gem de prune si nuca.

Atasament P1180893.JPG


foarte frumoase cornurile tale!


Multumesc!

Pentru astazi am facut un cozonac, umplut cu nuca.

Imagine atasata: monthly_06_2013/post-1290-137115071696.jpg


Ela, esti maiastra! ti-o spune o moldoveanca

#1071 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 23 June 2013 - 04:00 PM

Vezi postareaaura, la 22 June 2013 - 11:30 PM, a spus:

Muffins aperitiv, reteta cipriota cu dovlecel, feta, ceapa, usturoi, menta, marar, oregano. Foarte bune si aromate.

Atasament IMG_7787.JPG


mmm, pare interesant. detaliezi putin? multumesc

#1072 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 23 June 2013 - 05:24 PM

Vezi postarearedivivus, la 23 June 2013 - 04:00 PM, a spus:

Vezi postareaaura, la 22 June 2013 - 11:30 PM, a spus:

Muffins aperitiv, reteta cipriota cu dovlecel, feta, ceapa, usturoi, menta, marar, oregano. Foarte bune si aromate.

Atasament IMG_7787.JPG


mmm, pare interesant. detaliezi putin? multumesc

Redi, uite reteta:

4 cups dovlecel ras si scurs
4 cups faina amestecata cu 2 lingurite de praf de copt
150g feta
4 oua
1 cup ulei masline
1 cup of oregano, marar si menta, tocate
2 – 3 catei de usturioi, tocati
1 ceapa tocata
3 linguri balsamic vinegar
sare, piper

Amesteca faina cu praful de copt, sare si piper. Adauga verdeturile. Adauga apoi uleiul, ouale batute si otetul balsamic. Amesteca bine pana se aduna aluatul. Adauga restul ingredientelor (dovlecelul, feta, ceapa si usturoiul) si amesteca din nou pana se incorporeaza toate. Daca aluatul e prea uscat adauga apa sau lapte.

Se pune in forma de muffins si se da la cuptorul la foc mediu (150 C) timp de 30-40 min. sau pana e gata.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1073 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 28 June 2013 - 06:57 PM

Eu niste turte taranesti

Imagine atasata: monthly_06_2013/post-1316-13724386505535.jpg

#1074 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 02 July 2013 - 02:15 PM

E racoare si am copt si eu azi de toate cele si va arat aici doar ce am copt sarat, am pus restul al dulciuri...
O placinta aperitiv cu telemea de oi si rosii uscate

Imagine atasata: monthly_07_2013/post-1400-13727671002907.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2013/post-1400-13727672931853.jpg

Sa aveti spor la copt, harnicutelor!

#1075 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 03 July 2013 - 08:29 AM

Vezi postareaGelutza, la 02 July 2013 - 02:15 PM, a spus:

E racoare si am copt si eu azi de toate cele si va arat aici doar ce am copt sarat, am pus restul al dulciuri...
O placinta aperitiv cu telemea de oi si rosii uscate

Sa aveti spor la copt, harnicutelor!


Ce bine poate sa arate placinta asta! Poate ne dezvalui si cum ai facut-o, te roooog!
GEORGIA

#1076 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 07 July 2013 - 11:32 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 03 July 2013 - 08:29 AM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 02 July 2013 - 02:15 PM, a spus:

E racoare si am copt si eu azi de toate cele si va arat aici doar ce am copt sarat, am pus restul al dulciuri...
O placinta aperitiv cu telemea de oi si rosii uscate

Sa aveti spor la copt, harnicutelor!


Ce bine poate sa arate placinta asta! Poate ne dezvalui si cum ai facut-o, te roooog!

Giorgi, azi pun reteta, iertare, ca-s mai rar pe aici...

#1077 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 07 July 2013 - 11:34 AM

Am dublat comentariul si am editat stergand dublura, imi cer scuze...

#1078 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 07 July 2013 - 05:23 PM

Geluta si mie imi plac placintele sarate, asa ca astept si eu reteta :hug:

Si eu o placinta cu telemea sarata tare, tare amestecata cu branza de vaci. Asa a iesit numai buna.
Poza direct din tava :hug:

Imagine atasata: monthly_07_2013/post-174-13732104470629.jpg

Si pentru ca mi-a mai ramas un pic de aluat, am facut cateva gogosi.

Imagine atasata: monthly_07_2013/post-174-13732105495585.jpg

#1079 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 13 July 2013 - 09:43 PM

Paine evantai. Reteta contine iaurt si unt.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2013/post-341-13737445816728.jpg

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1080 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 July 2013 - 10:43 PM

Placinta cu carne (vita+porc)

scoasa din cuptor

Imagine atasata: monthly_07_2013/post-1316-13740073695178.jpg

taiata fierbine ptr ca, oamenilor le era foame tare

Imagine atasata: monthly_07_2013/post-1316-13740073787939.jpg

Arata acest topic


  • 104 Pagini +
  • « Prima
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi