Ce am copt azi!?!
#21
Postat 30 November 2009 - 09:43 PM
#22
Postat 30 November 2009 - 09:44 PM
Silvia a spus:
Buni covrigi, buni...
#23
Postat 30 November 2009 - 10:00 PM
#25
Postat 03 December 2009 - 11:26 AM
Eu n-am facut pana acum :oops: dar mi-am pus in gand sa incerc inainte de craciun.
#26
Postat 03 December 2009 - 03:17 PM
Louisa a spus:
Eu n-am facut pana acum :oops: dar mi-am pus in gand sa incerc inainte de craciun.
am gresit un pic cand am scos aluatul si am pus crema...dar data viitoare sper sa iasa mai bine!oricum la gust a fost super!
#28
Postat 03 December 2009 - 11:40 PM
simpla:400 gr faina
200 gr apa
20 gr drojdie proaspata
1 ou
60 gr untura de porc nesarata
1 lgta sare
Imagini atasate
#29
Postat 04 December 2009 - 09:13 PM
lapte caldut-200 ml
apa calduta-200 ml
ulei de floarea soarelui-1 lingura
sare-1 lingurita
zahar-1,5 linguri
faina alba-240 g
faina neagra-460 g
drojdie uscata-7 g
seminte de floarea soarelui-80 g
#30
Postat 04 December 2009 - 09:26 PM
Cu sectiunea vin maine, ca in seara asta e prea tarziu. Daca tai o felie, ma lunec cu firea si o mananc, or eu mi-am incheiat socoteala cu mancarea pe ziua de azi.
#31
Postat 05 December 2009 - 07:50 PM
julix_2007 a spus:
[attachment=0]IMG_0321.jpg[/attachment]
Cu sectiunea vin maine, ca in seara asta e prea tarziu. Daca tai o felie, ma lunec cu firea si o mananc, or eu mi-am incheiat socoteala cu mancarea pe ziua de azi.
Foarte frumosi! sa ne dai si noua reteta
#32
Postat 05 December 2009 - 07:52 PM
#33
Postat 06 December 2009 - 07:08 PM
Calitatea fotografiei lasa de dorit. As mai face o poza, dar nu mai am ce poza. O sa pun si reteta.
#34
Postat 07 December 2009 - 12:52 AM
tare-s curioasa tu cum ii faci?
si eu obisnuiam in post sa coc cozonaci , si faceam deseori prinos pt biserica sambata.
sper sa reusesc sa fac 2 cozonaci mai micuti, saptamana asta....,
#36
Postat 11 December 2009 - 08:54 AM
#37
Postat 11 December 2009 - 11:12 PM
Erau putin mai rumeni in realitate, dar blitzul i-a decolorat
Oricum, ffffffffoarte buni {SMILIES_PATH}/6.gif<" title="arms" />
#39
Postat 14 December 2009 - 11:05 PM
NICO sarumana de reteta
chiar daca sunt urati,se compenseaza prin gustul care e exact cum trebuie
Imagini atasate
#40
Postat 14 December 2009 - 11:14 PM
aceeasi reteta ca si pana acum
dintrun kg de faina
a fost cam mult aluat si lam indesat in tava pe tot asa ca am pus propte ca sa nu dea pe dinafara
si sectiunea