Ce am copt azi!?!
#81
Postat 09 March 2010 - 09:56 PM
Nu stiu cum e cu ovaz, dar cand o vaz cum arata...
Promit sa-ncerc sa ma-mprietenesc cu painea -in sensul ca s-o fac- si-am sa mai incerc si alte retete! pentru incredere!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#82
Postat 09 March 2010 - 11:00 PM
Unde ai gasit spice la vremea asta ?
Am copt si eu azi o pita.
Nu de alta,dar daca tot e frig afara,sa ne mai incalzim sufletul cu aroma de pita proaspata.
Are si Krantz,krantz.. Si sare de Himalaya. Stella
http://povesticulinare.blogspot.com/
#83
Postat 10 March 2010 - 11:43 AM
#86
Postat 13 March 2010 - 12:08 AM
uptown girl, la 06 March 2010 - 11:32 PM, a spus:
Adriana, la 06 March 2010 - 11:03 PM, a spus:
Adriana, pt. unii poate suna ciudata combinatia, dar impreuna cu seminte de pin si alune prajite eu le mai scap si prin salate.
Iar eu le pun nu numai in salate sau paine, ci si in supa crema ( de bostan sau alte legume )
#87
Postat 14 March 2010 - 10:33 AM
zoazorel, la 09 March 2010 - 09:56 PM, a spus:
Nu stiu cum e cu ovaz, dar cand o vaz cum arata...
Promit sa-ncerc sa ma-mprietenesc cu painea -in sensul ca s-o fac- si-am sa mai incerc si alte retete! pentru incredere!
zozo, si eu tot asa, mai putin cu paiinea , da nu rezist...asta e, cand e calda si miroase...lesin... ,insa am tot timpul in minte paiinea neagra de pe timpul lui Ceausescu , cu unt si parizer deasupra, sincer gustul ala...il caut...dom`le mi-a marcat copilariia si adolescenta...era mancarea noastra cea de toate zilele
paiinea aia neagra ,fierbinte,cu mirosul ala intepator,coaja crocanta , un pic de unt deasupra si apoi o felie de parizer...ahhhh!
Piscotel, la 09 March 2010 - 11:00 PM, a spus:
Unde ai gasit spice la vremea asta ?
am gasit o poza cu ovazu...si-am pus-o ca exemplu
tu in schimb...faci niste bunatati....!
va si vedeam in jurul mesei rupand cate o bucatica de paiine calda
astept cu nerabdare sa vad cuptorul si va doresc din suflet sa reusiti sa-l faceti...asta ar fi o realizare
am facut si eu ciabatta, de fapt o fac aproape zilnic....am zis ca nu ma las pana nu iese
si acum am fost multumita de rezultat, gust bun,coaja crocanta...sper sa pot face niste poze cat de cat sa pot pune si reteta...e extrem de simpla si rapida
#88
Postat 15 March 2010 - 11:34 AM
Bine ca a iesit ciabatta.
Iar poza d.p.m.d.v. e exceptionala !
http://povesticulinare.blogspot.com/
#89
Postat 16 March 2010 - 04:36 PM
mariette, la 12 March 2010 - 09:25 PM, a spus:
Arata superb. Apetisanta!
Nico-Vya, la 14 March 2010 - 10:33 AM, a spus:
am facut si eu ciabatta, de fapt o fac aproape zilnic....am zis ca nu ma las pana nu iese
si acum am fost multumita de rezultat, gust bun,coaja crocanta...sper sa pot face niste poze cat de cat sa pot pune si reteta...e extrem de simpla si rapida
Nicooooo, ciabatta mia!
#90
Postat 16 March 2010 - 05:45 PM
Nico painea de pe vremea lui nenea Ceau era besti ca era calda si avea o coaja tare (presupun ca e putin ca ciubatta ta) insa era un deliciu unsa cu untura si cu cateva rosii pe care puneai putina sare. Deliciuuuuuuuuuu!
Fa te rog poze pas cu pas la ciubatta ca arata delicioasaaaaaa!
#93
Postat 02 April 2010 - 09:38 PM
- cozonacul Mayei cu martipan, pentru care am facut o pasiune
- cozonacii mei cu nuca:
si Pasca:
-
Iar am gatit pentru o armata
#94
Postat 03 April 2010 - 12:27 AM
Fetelor, imi scot palaria imaginara. In veci pururi nu voi avea tenacitatea voastra.
Ma duc sa frec in baie. Astia de nu avem talente culinare trecem la munca de jos.
#95
Postat 03 April 2010 - 09:42 AM
Cassia, la 03 April 2010 - 12:27 AM, a spus:
Fetelor, imi scot palaria imaginara. In veci pururi nu voi avea tenacitatea voastra.
Ma duc sa frec in baie. Astia de nu avem talente culinare trecem la munca de jos.
subscriu si inghit in sec. poate face prietena mea romanca si imi opreste si mie.
n-am indraznit sa-i zic sa-mi faca si mie macar unul, cu ingredinetele mele . alta data
#96
Postat 03 April 2010 - 10:29 AM
#97
Postat 03 April 2010 - 03:54 PM
#100
Postat 12 April 2010 - 01:29 PM