Forum Culinar: Ce retete vegetariane ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 25 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete vegetariane ati gatit azi?

#21 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 February 2013 - 11:36 PM

Vezi postareaaura, la 26 February 2013 - 01:40 AM, a spus:

si? ti-a placut? :)

da, mai mult decit cel normal, am pus doar rosie ca atit aveam dar acu caut sau fac ardei copti si o refac si cu ei ca sigur imi va place si mai mult

#22 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 February 2013 - 04:13 PM

Aura m-am tinut de cuvant si am prestat, cum am zis, nu cu ceapa, cu praz dar nu cred ca te superi.Am lasat-o la inmuiat 3 ore si am inceput cu conopida, cam 15 minute de fiert si apoi am pus si lintea rosie cam 7 minute cred ca a fiert, uite cam ce a iesit:

Imagine postata

Daca observi nu e complet galbena, mai are niste urme de roz pal. Mie-mi place foarte mult asa, nu este praf si inca mai poti musca in ea, nu mai are insa gust de crud, ca am rontzait si cruda, doar nu crezi ca am scapat ocazia!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#23 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 27 February 2013 - 05:25 PM

Ti-a iesit forte frumos, asa am sa o fac si eu data viitoare. Si cu praz cred ca e si mai buna, la cat imi place mie prazul...Daca te tenteaza, in loc de conopida poti pune brocoli.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#24 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 February 2013 - 05:29 PM

E tare buna si satioasa!! Eu n-am pus patrunjel am pus frunze de fenicul, sa vezi ce amusinau pisicile in jur, lor le plac ierburile aromatice!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#25 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 28 February 2013 - 12:44 AM

Fasole black eyed. E prima data cand cumpar fasole din asta si mi-a placut.

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-341-13620050904602.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#26 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 March 2013 - 11:50 AM

Se pune daca am adaugat parmigiano?
Hamburgeri de linte si frunze de rapita(cime di rapa).

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-9-13626496829036.jpg

Lintea fiarta, scursa amestecata cu parmigiano si frunze de rapita fierte si scurse.
Format hamburgeri cu bratara Adrianei :biggrin: si stropite lejer cu ulei.
La cuptor pana se rumenesc lejer.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-9-13626497867065.jpg

#27 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 07 March 2013 - 01:21 PM

Imi plac hamburgerii tai Lily. Poate fac si eu azi, dar am sa pun frunze de papadie ca nu am rapita.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#28 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 March 2013 - 02:04 PM

Aura, poti sa faci si fara, sau cu spanac sau cu alta iarba.
Mie imi ramasese de la pranz un pumn de frunze fierte si nu stiam cum sa le omor. :biggrin:

#29 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 07 March 2013 - 02:11 PM

aha! Si mai bine, vad eu cum le amestec. :biggrin:

Eu am mai facut o supa - crema de gulii, dupa reteta Gelutzei (supa-crema de napi)Asa de mult ne place supa asta ca as face-o in fiecare zi.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-341-13626588427464.jpg

si orez cu legume cu salata

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-341-13626588905467.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#30 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 08 March 2013 - 12:51 AM

Ce faini hamburgeri, Lili :drool:
Aura, am facut hummusul cu ardei copti, mai bun decit cel doar cu rosii :)

#31 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 08 March 2013 - 01:06 AM

Ma bucur ca ti-a placut Adriana.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#32 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 12 March 2013 - 09:25 PM

Fetuccine cu sos Alfredo vegetarian

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-341-13631161950975.jpg

Sosul l-am facut din pastarnac & conopida inmuiate in 2 linguri de apa, facute piure cu lapte vegetal (de in la mine) si amestecat cu zeama de lamaie, mustar, usturoi, sare si muuult piper.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#33 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 March 2013 - 12:25 PM

Vezi postareaAdriana, la 08 March 2013 - 12:51 AM, a spus:

Ce faini hamburgeri, Lili :hungry:
Aura, am facut hummusul cu ardei copti, mai bun decit cel doar cu rosii :lol:


Multumesc Adriana!

Si eu l-am facut cu linte.Da, stiu, nu se mai cheama hummus, se cheama lintus. :floare:
Manu a mancat trei felii de paine.

#34 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 March 2013 - 05:40 PM

Voilà, lintus:
linte si ardei copti, ulei evo si sare.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-9-13632755751254.jpg

De mancat cald, gen tocanita.Sau rece gen zacusca, linte frecata.

#35 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 14 March 2013 - 06:04 PM

Lili, cum ai facut lintea?
Sorina

#36 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 March 2013 - 06:11 PM

Fiarta si scursa bine.Amestecata cu ardeii copti pireu.
O bunatate!

#37 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 14 March 2013 - 06:38 PM

Aha, am inteles! Multumesc! :D
Sorina

#38 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 14 March 2013 - 06:50 PM

Vezi postareaEataly, la 14 March 2013 - 06:11 PM, a spus:

Fiarta si scursa bine.Amestecata cu ardeii copti pireu.
O bunatate!

interesant, retin ideea!

am uitat sa-ti spun ca am facut hamburgherii cu linte, am pus brocoli si a iesit foarte bun. Alaturi am facut si niste cartofi "prajiti" la cuptor, ce mai, menu de mcdonals :D
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#39 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 March 2013 - 10:57 PM

Vezi postareaEataly, la 14 March 2013 - 05:40 PM, a spus:

Voilà, lintus:
linte si ardei copti, ulei evo si sare.

linte roz?

#40 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 24 March 2013 - 02:42 PM

Falafel

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-341-13641289353876.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

Arata acest topic


  • 25 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi