Forum Culinar: Ce retete vegetariane ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 25 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete vegetariane ati gatit azi?

#1 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 November 2012 - 03:50 PM

Vinete umplute
Am scos miezul vinetelor si le-am prajit in putin ulei cu praz, ardei verde, o cutie de ciuperci (chiodini, cred ca sunt ghebe dar nu stiu sigur) adaugind cite un pic de apa, cind erau gata am adaugat sare, masline si patrunjel, am umplut vinetele si le-am copt in cuptor la 200°C pentru vreo 30 de minute, pina ce s-au inmuiat bine si ele, erau destul de micute ca-s ultimele din anul asta, bune tare :)
Imagine atasata: monthly_11_2012/post-4-13532465253351.jpg

#2 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 18 November 2012 - 04:12 PM

Bun, bun, bun!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 19 November 2012 - 12:47 PM

Tare apetisante vinetele, daca merg in piata ma uit sa vad mai sunt vinete, chiar daca sunt mici, de fapt vreau mici ca ale tale.
Imagine postata

#4 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 November 2012 - 12:51 PM

Sa stii ca au fost chiar bune facute asa. Mai incercasem o varianta punind totul crud dar a iesit o mare porcarie.
Astea de ieri sunt de refacut fara indoiala, cu ce ai la indemina in casa, eu aveam praz si ardei iar maslinele le-am adaugat pentru gust, si ciupercile ca sa le mai "imbogatesc". :pupic:

#5 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 20 November 2012 - 04:09 PM

Adriana, imi place ca ai pus masline in umplutura. Merci pentru idee!


Eu am facut chili cu legume si cacao

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-341-13534205258268.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#6 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 23 November 2012 - 12:45 AM

Am facut vinetele umplute ale Adrianei. Foarte foarte bune.

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-341-13536242593182.jpg


Si am mai facut si o mancarica de spanac cu naut

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-341-13536243023079.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#7 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 November 2012 - 09:20 AM

Vezi postareaaura, la 23 November 2012 - 12:45 AM, a spus:

Am facut vinetele umplute ale Adrianei. Foarte foarte bune.

Ce ma bucur ca le-ai incercat si ca ti-au placut :biggrin:

#8 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 15 February 2013 - 11:12 PM

Azi am facut humus Beirut :scratch: E defapt o salata de: humus, rosie, castraveciori murati, un pic de cumin si ulei. Dupa gust se mai poate adauga usturoi.

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-341-13609627648644.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#9 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 February 2013 - 11:33 PM

Interesant, tahina nu? Ca am un borcan de 500 de gr in frigider? :scratch:

#10 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 15 February 2013 - 11:45 PM

Nu, aveam un borcan de humus gata facut si l-am amestecat cu ce am zis.

Humusul folosit de mine avea si ardei rosu copt, din cauza asta are o culoare roz.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#11 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 February 2013 - 11:47 PM

Glumeam :)
O incerc si eu ca-mi place cum ai facut-o.

#12 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 15 February 2013 - 11:49 PM

aaa, nu am sesizat gluma :)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#13 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 25 February 2013 - 11:37 PM

O mancarica de linte cu conopida.

Am calit ceapa, usturoi, ginger si rosii. Am adaugat si cateva seminte de fenicul si apoi am adaugat lintea.

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-341-13618280054574.jpg

am adaugat si conopida taiata bucati

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-341-13618280131749.jpg

si am lasat-o pe foc mic pana s-a facut. Am pus zeama de lamaie, sare si patrunjel.

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-341-13618280222342.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#14 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 February 2013 - 11:44 PM

Am uitat sa-ti zic ca am facut humusul Beirut =))

#15 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 26 February 2013 - 01:40 AM

si? ti-a placut? :biggrin:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#16 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 February 2013 - 08:51 AM

Aura cum faci sa-ti pastrezi lintea rosie, rosie?? Ca a mea se face galbena in cateva minute daca nu sunt atenta!! M-ar tenta ca am si linte si conopida, dar nu vreau sa mi se duca culoarea aia frumoasa!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#17 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 26 February 2013 - 02:44 PM

Nici eu nu reusesc :occasion15: Ce vezi tu in prima si a doua poza e lintea cruda, nefiarta. Dupa 20 de min de fiert se face praf si galbena.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#18 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 February 2013 - 04:34 PM

Auzi, uite ca am o idee, nu stiu daca e valabila, dar ce pot strica?? sa fac partea cu conopida, si sa las lintea la inmuiat in apa rece, si cand conopida e aproape gata sa incerc sa arunc lintea peste vreo 5 minute. In cel mai rau caz se face galbena, altceva nu are ce sa pateasca!

Ma enerveaza ca am vazut o reteta de supa de linte turceasca si aia o faceau de un roz mai galbui, dar nu galbena...
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#19 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 26 February 2013 - 08:00 PM

de unde am luat eu reteta zicea sa las lintea la inmuiat cel putin 3 ore. Poate si asta ajuta sa fiarba mai repede, dar sa-si pastreze forma. Am sa incerc data viitoare.

Si tot ptr data viitoare, am sa fac conopida mai intai, apoi am sa adaug lintea si aduc totul la fiert. Cum ai zis si tu. :occasion14:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#20 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 February 2013 - 10:35 PM

eu cred ca incerc maine!din ciclul experimentul saptamanii!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic


  • 25 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi