
Ok, poate trebuia sa o pun la Cafepedia!

Asa:
180 gr faina amestecata cu 1 lingura de praf de copt
400 gr de ciocolata amaruie minim 45%cacao
40 gr cacao amara
150 ml espresso indulcit cu doua linguri de zahar brun.
60 ml lapte indulcit cu doua linguri de zahar brun
2 oua
25 gr unt
Eu asa cum am zis am facut prajitura de doua ori.Inlocuind a doua oara laptele cu aceiasi cantitate de espresso.
Am pus la topit pe baie de aburi ciocolata bucati si untul.

Am lasat un pic la racit si am adaugat faina cernuta.Nu sariti peste cernutul fainii e important.

Adaugati ouale pe rand

si cafeaua 60 ml(sau laptele


Turnati compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu cacao(20 cm diametru).
Presarati deasupra restul de cacao si turnati peste cafeaua(150 ml).

Cam asa arata inainte de copt.


Coaceti prajitura la 180 de grade 40-50 de minute.
Serviti langa un espresso.


Sau cu un sos de cocos cald obtinut din 200 ml de lapte de cocos si o lingura de amidon si zahar dupa gust.Ingrosat la foc mic.

In reteta originala nu au scris de praf de copt, eu l-am adaugat de fiecare data.
In reteta originala nu au indulcit nici cafeaua(laptele) din compozitie, nici cafeaua turnata deasupra.
Din experienta mea personala cred ca au uitat sa le mentioneze.N-ar fi prima oara.
