Tort cu alune de padure si ricotta
-100 grame unt,
-20 grame faina,
-150 grame zahar,
-4 oua,
-100 grame ricotta,
-100 grame alune de padure prajite si maruntite sau macinate,
-2 linguri de gem la alegere(pentru uns deasupra),
-50 grame ciocolata pt ras deasupra.
Se bat albusurile cu 100 grame zahar.
Untul (la temperatura camerei) se amesteca cu 50 grame zahar.
Se pun pe rand galbenusurile.Se amesteca bine.
Se adauga ricotta si alunele de padure maruntite.
Se adauga si faina.
La sfarsit se adauga albusurile spuma.
SSe da la cuptorul incalzit la 180 grade pentru 40 minute.
Se lasa la racit, se unge cu gem deasupra,si se rade ciocolata.
Pagina 1 din 1
Tort cu ricotta si alune de padure ramane umeda nu uscata
#2
Postat 08 January 2013 - 04:20 PM
Bine ca ne-ai povestit-o ca vroiam sa te intreb pe fb de ea, o voi face ca ma atrage tare
#3
Postat 22 January 2013 - 11:01 PM
Buna rau!! Eu nu am avut alune de padure dar am facut-o dintr-un mix de migdale, arahide si nuci.
Am pus gemul si ciocolata cand inca era calduta prajitura, f buna!
Multumesc pt reteta
Pupici!
Am pus gemul si ciocolata cand inca era calduta prajitura, f buna!
Multumesc pt reteta
Pupici!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1