Forum Culinar: Scrisoare catre iepuras - Forum Culinar

Salt la continut

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare catre iepuras Incepem deci

#1021 Useril este offline   roth 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 103
  • Inregistrat: 07-April 13
  • LocationBucuresti

Postat 27 April 2016 - 11:22 PM

si eu am fost copil cumintee, am dovada
Multumesc Julix_2007, totul, dar absolut totul e minunat....pe masura ce descopeream continutul cadoului ma bucuram si mai tare...mmm dulceata de trandafiri....mmm bomboane....hopaa si am ajuns la bratara...pai ea e vedeta cadoului desi as pune un egal binemeritat intre ea si cutia de la Avon. intelegi? cand am vazut Avon am dat deoparte, oki face parte din cadou, e pus cu suflet dar ce sa fac eu cu acareturi de machiaj? cam asta e in capul meu cand spun Avon.....si cand am desfacut aproape am rosit gandind la cele spuse mai devreme...super, super, super.
Fisier atasat  1.jpg (149K)
Number of downloads: 0
multe tare, asta inseamna ca am fost cminte?

Fisier atasat  2.jpg (129.01K)
Avon...super set de relaxare, nicidecum alte alea

Fisier atasat  3.jpg (143.31K)
asa sunt de multe si de minunate ca nici nu incap in poza

#1022 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 28 April 2016 - 12:11 AM

Roth, sigur ca ai fost cuminte - super-cuminte :crying:!
Wow, dulceata de trandafiri...

#1023 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 28 April 2016 - 08:45 AM

Ai fost fericita!! Asta e cel mai de pret dar!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1024 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 29 April 2016 - 10:47 AM

Vezi postarearoth, la 27 April 2016 - 11:22 PM, a spus:

Multumesc Julix_2007, totul, dar absolut totul e minunat....pe masura ce descopeream continutul cadoului ma bucuram si mai tare...mmm dulceata de trandafiri....mmm bomboane....hopaa si am ajuns la bratara...pai ea e vedeta cadoului desi as pune un egal binemeritat intre ea si cutia de la Avon. intelegi? cand am vazut Avon am dat deoparte, oki face parte din cadou, e pus cu suflet dar ce sa fac eu cu acareturi de machiaj? cam asta e in capul meu cand spun Avon.....si cand am desfacut aproape am rosit gandind la cele spuse mai devreme...super, super, super.

Superb!!!!!! :notworthy: Bravo julix!! :floare: Ai fost tare inspirata! Ca de obicei, de altfel! :pupic:
Roth...... clar c-ai fost cuminte, cum poti sa te miri?? :D Sa le folosesti pe toate cu mare drag si placere! :D

#1025 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 29 April 2016 - 10:54 AM

In sfarsit ajung si eu la raport. Pachetul a ajuns miercuri, dar eu m-am strans de pe drumuri abia ieri seara, asa ca azi dimineata m-am prezentat la posta sa iau coletul: mare si greu. Am ajuns acasa, am desfacut si am ramas cu gura cascata. De pe la ora 10 ma tot intreb daca am fost chiar atat de cuminte sau visez, de fapt. O multimeeee de lucruri minunate, unul mai minunat decat altul.

Plan indepartat, sa pot prinde toate minunatiile.
Fisier atasat  IMG_20160428_195258.jpg (1.1MB)
Number of downloads: 1

Si doua detalii
Fisier atasat  IMG_20160428_195316.jpg (1.31MB)
Fisier atasat  IMG_20160428_195325.jpg (1.23MB)

Vinovat de starea mea euforica de astazi, iepurasul Cristina. Asa ca , daca nu sunt eficienta astazi, dau vina pe iepuras. Toate mi-au mers la inima, dar formele de biscuiti m-au facut sa visez. Abia astept sa treaca Pastele ca a folosesc formele alea minunate. Cristina, sa ai parte de sarbatori luminate, sa ii ai pe toti ai tai sanatosi si fericiti in jurul mesei pline.

#1026 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 29 April 2016 - 10:57 AM

Vezi postareajulix_2007, la 29 April 2016 - 10:54 AM, a spus:

In sfarsit ajung si eu la raport. Pachetul a ajuns miercuri, dar eu m-am strans de pe drumuri abia ieri seara, asa ca azi dimineata m-am prezentat la posta sa iau coletul: mare si greu. Am ajuns acasa, am desfacut si am ramas cu gura cascata. De pe la ora 10 ma tot intreb daca am fost chiar atat de cuminte sau visez, de fapt. O multimeeee de lucruri minunate, unul mai minunat decat altul.

Si doua detalii

Vinovat de starea mea euforica de astazi, iepurasul Cristina. Asa ca , daca nu sunt eficienta astazi, dau vina pe iepuras. Toate mi-au mers la inima, dar formele de biscuiti m-au facut sa visez. Abia astept sa treaca Pastele ca a folosesc formele alea minunate. Cristina, sa ai parte de sarbatori luminate, sa ii ai pe toti ai tai sanatosi si fericiti in jurul mesei pline.

Ce frumos!!!!!! :notworthy: :floare: Superbe cadouri!! :D Bravo, Cristina! :pupic:
Julix - sa le folosesti pe toate cu mare drag si spor!! :D

#1027 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 April 2016 - 10:58 AM

Vezi postarearoth, la 27 April 2016 - 11:22 PM, a spus:

Atasament 1.jpg

Atasament 2.jpg

Atasament 3.jpg

Roth, ma bucur ca ti-au placut cadourile iepurasului. Cat despre smacuieli, merg pe principiul: ce tie nu-ti place, altuia nu-i face cadou. Nu ca nu mi-ar placea smacurile, dar fiind putin cam alergica, nu cumpar, nu ma dau, dar nici cadouri nu fac, decat daca stiu ca persoana careia ii fac cadoul e disperata dupa de-alde din astea.

#1028 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 April 2016 - 11:00 AM

Vezi postareaFoxyy, la 29 April 2016 - 10:57 AM, a spus:

Si doua detalii

Ce frumos!!!!!! :notworthy: :floare: Superbe cadouri!! :D Bravo, Cristina! :pupic:
Julix - sa le folosesti pe toate cu mare drag si spor!! :D

Cu siguranta. Cel putin, alunele care ar trebui sa inconjoare un tort, se plimba fericite prin cerul gurii si stomacurile familiei mele. Iti trebuie mult bun simt sa stii cand sa te opresti din mancat, dar astazi nu e cazul.

#1029 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 29 April 2016 - 11:16 AM

Inca un iepuras inspirat si generos! Julix, sa le folosesti cu placere!

#1030 Useril este offline   Radu Cristina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationBacau

Postat 29 April 2016 - 12:44 PM

Atasament IMG_20160428_195258.jpg

Si doua detalii
Atasament IMG_20160428_195316.jpg
Atasament IMG_20160428_195325.jpg

Ma bucur tare mult!
Sa iti fie de folos toate !Sunt trimise cu drag si din inimă!
Stăteam cu grija,dar acum m-am liniștit!

Sărbători fericite tuturor!

#1031 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 29 April 2016 - 12:55 PM

Julix și Roth, dar tare cumințele ați fost voi! Bravo, să le folosiți și să vă bucurați de toate!Imagine postata
A ajuns și iepurașul meu în țară! E cam obosit, și n-a mai putut țopăi până la mine, dar, cu ajutorul unor prieteni dragi, pe marți mă voi întâlni și eu cu el!Abia atunci vă voi spune ce și cum!

Paște fericit tuturor, soare pace și bucurii! Imagine postataImagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1032 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 29 April 2016 - 01:15 PM

Vezi postareazoazorel, la 29 April 2016 - 12:55 PM, a spus:

Julix și Roth, dar tare cumințele ați fost voi! Bravo, să le folosiți și să vă bucurați de toate!Imagine postata
A ajuns și iepurașul meu în țară! E cam obosit, și n-a mai putut țopăi până la mine, dar, cu ajutorul unor prieteni dragi, pe marți mă voi întâlni și eu cu el!Abia atunci vă voi spune ce și cum!

Paște fericit tuturor, soare pace și bucurii! Imagine postataImagine postata

Vezi ca pachetul e returnat catre expeditor, daca sta prea mult la posta.. :notworthy:

#1033 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 02 May 2016 - 06:14 PM

Hristos A Înviat!
Iaca și ultimul Iepuric a ajuns acasă!

Pont pentru fetele din țări NON-UE: NU mai puneți valoare la colete, ca să poată trece prin vamă.Dacă au valoare, se vămuiesc și întârzie.Dacă-i musai, ziceți cea mai mică sumă posibilă, ca să nu mai treacă pe la vamă!
N-a stat la Poștă, s-a plimbat și prin Bulgaria, dar mulțumită unor prieteni dragi, care au făcut ”lanț”, l-am recuperat pe Urechiat. Obosit tare, sărăcuțul, că vine din Canada! Imagine postata Adi-edi!Toate sunt pe gustul meu, mai puțin ceaiul, care va fi ”arestat de ” dl Zoazorel, eu având alergie la vanilie.
Parc-ai știut că eu brioșesc! Formele sunt ca niște mici floricele! Sunt atât de fericită!Toate sunt așa frumoase! Doar că te rog frumos să-mi explici cum se folosește chestia aia cu silicon.Arată că pentru cratiță, dar...cum?
Despre scrisoare...m-am simțit mângâiată pe suflet.SUPERBĂ! Ce bine că nu ți-a mers calculatorul, Adi!
Judecați și voi dacă eu exagerez!

Fisier atasat  DSCF0882.JPG (56.23K)

Fisier atasat  DSCF0883.JPG (62.74K)

Fisier atasat  DSCF0884.JPG (70.42K)

Fisier atasat  DSCF0885.JPG (57.1K)

Fisier atasat  DSCF0886.JPG (67.75K)

Fisier atasat  DSCF0887.JPG (60.49K)

Despre asta întrebam cum se folosește!
Fisier atasat  DSCF0888.JPG (47.61K)

Fisier atasat  DSCF0889.JPG (53.06K)

#1034 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 03 May 2016 - 12:41 AM

Ce ma bucur, Zozorico! Imi faceam griji ca te pun astia pe drumuri, n-aveai nevoie de asa ceva... Sa le folositi cu placere!

Cat despre valoare, iti dai seama ca nici pe departe in pachet n-a fost suma pe care am pus-o. Puteam sa jur ca o sa fie probleme, imi pare rau ca asa a fost sa fie, data viitoare o sa stiu. Dar cucoana de la posta mi-a scanat eticheta si pe urma m-a lasat sa o completez in timp ce-i servea pe altii. Mi-a zis ea ca daca se intampla ceva cu pachetul ma despagubesc maxim $100 dolari. Eu am scris suma pe care am crezut-o (si ii spusesem asta), ea de colo ca nu-i bine, ca a pus ea deja valoarea de 100 si asa sa scriu. O fi crezut ca-mi face un bine dar mai rau a incurcat. Mai bine ii spuneam sa anuleze ce-a facut dar statea lumea la coada si n-am vrut sa ma cert. Sper ca n-a trebuit sa platesti ceva???

"Chestia aia" am luat-o dintr-un impuls, are 2 butoane laterale pe care apesi simultan si se deschide ca o scoica, sa apuci manerul la cratita daca e fierbine. Mi-am cumparat si eu una dar nu stiu pe unde am pus-o... Pe urma mi-am dat seama ca de fapt ar trebui 2 ca sa apuci o cratita mai mare :icescream: .

#1035 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 03 May 2016 - 07:50 AM

Vezi postareaadi_edi, la 03 May 2016 - 12:41 AM, a spus:

Ce ma bucur, Zozorico! Imi faceam griji ca te pun astia pe drumuri, n-aveai nevoie de asa ceva... Sa le folositi cu placere!

Cat despre valoare, iti dai seama ca nici pe departe in pachet n-a fost suma pe care am pus-o. Puteam sa jur ca o sa fie probleme, imi pare rau ca asa a fost sa fie, data viitoare o sa stiu. Dar cucoana de la posta mi-a scanat eticheta si pe urma m-a lasat sa o completez in timp ce-i servea pe altii. Mi-a zis ea ca daca se intampla ceva cu pachetul ma despagubesc maxim $100 dolari. Eu am scris suma pe care am crezut-o (si ii spusesem asta), ea de colo ca nu-i bine, ca a pus ea deja valoarea de 100 si asa sa scriu. O fi crezut ca-mi face un bine dar mai rau a incurcat. Mai bine ii spuneam sa anuleze ce-a facut dar statea lumea la coada si n-am vrut sa ma cert. Sper ca n-a trebuit sa platesti ceva???

"Chestia aia" am luat-o dintr-un impuls, are 2 butoane laterale pe care apesi simultan si se deschide ca o scoica, sa apuci manerul la cratita daca e fierbine. Mi-am cumparat si eu una dar nu stiu pe unde am pus-o... Pe urma mi-am dat seama ca de fapt ar trebui 2 ca sa apuci o cratita mai mare :icescream: .

Multumita prietenilor, n-a trebuit sa platesc nimic! Multumita tie, am parte de daruri minunate si mi-s tare mandra de ele! Clama deja o am in par, iar cratita mare n-am, asa ca "scoica" e numai buna!
Asa de multe si frumoase sunt, incat cand am ajuns acasa si-am inceput sa scot, nu ma mai opream: iaaa, mai sunt, stai ca mai e ceva! Ma bucuram ca un copil si, deja-mi dadusera lacrimile de bucurie! Scrisoarea m-a dat pe spate! Ce bine ca nu ti-a mers calculatorul!
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

#1036 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 May 2016 - 07:54 AM

Ce cadouri frumoase!!!! :icescream: Si ce iepurasi saritori si inspirati! Bravo! :ph34r:
Sa le folositi cu mare drag si placere!! :)

Arata acest topic

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi