Scrisoare catre iepuras Incepem deci
Postat 07 April 2013 - 07:09 PM
La mine inca nu a juns ce am comandat si sunt deja pe jumatate sucita. Sper sa ma hotarasc pana la Paste.
Postat 08 April 2013 - 08:21 AM
Postat 08 April 2013 - 02:53 PM
A castigat cursa de iepusas fruntas !
Cred ca a avut baterii Duracell.
Frumos cadou Cami .
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 08 April 2013 - 03:10 PM
Aseara am deschis portofelul cu pisici adus de iepuras sa-mi pun in el diverse. Si-n portofel am gasit un buzunaras cu fermoar. Si-n buzunaras am gasit frumuseii astia doi
Pics 017.jpg (88.45K)
Number of downloads: 0
Si m-am bucurat asa de tare, ca am inceput sa sar intr-un picior ca un copil, ca ador cerceii-pene
Verber, inca o data multumesc tare mult, sa-ti dea DD sanatate si tot ce-ti doresti tu
Postat 08 April 2013 - 07:45 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 08 April 2013 - 09:16 PM
Iepurasul meu a plecat azi peste mari si tari. Destinatara este rugata sa anunte sosirea lui
Postat 09 April 2013 - 01:36 PM
Imi cer scuze de pe-acuma pentru ambalajul improvizat, dar bolovanii de la Emirates Post n-au avut o cutie potrivita, asa ca a trebuit sa improvizez.
Multumesc, Zoazo si Stella. Ii voi purta cu cea mai mare placere, imi plac tare, tare
Postat 09 April 2013 - 02:34 PM
2 la numar ca aveam eu o restantza
De data asta am pus ca scrisoare in plicoc d-ala mare , cica asa ajunge mai repede , vine acasa , nu trebuie ridicat si..... costa si mai putzin
Eu mai am ceva restantze , stiu...dar trebuie sa-mi cam coc mintzile ca n-am idei
Postat 09 April 2013 - 09:24 PM
Piscotel...multumesc de morcovel.....pup
Postat 10 April 2013 - 10:20 PM
zoazorel, la 03 April 2013 - 07:09 PM, a spus:
zoazorel, la 04 April 2013 - 08:27 PM, a spus:
Va placea, nu va placea...Eu sper sa placa si sa bucure!
zoazorel, la 07 April 2013 - 01:46 PM, a spus:
Zooooozoooooreeeeeeel, a ajuns! In seara asta cand a ajuns soata acasa de la munca il vaz ca vine spre mine cu un pachet in mana.
Initial nu mi-am dat seama despre ce e vorba. Am comandat ceva pe net pt iepurasul meu si ma gandeam ca despre asta este vorba, dar cand am vazut ca e scris in romaneste mi s-a aprins beculetul imediat.
Multumesc muuuuuult de tot!
Dulciurile le-ai nimerit la fix. Erau preferatele mele inainte de monti. Le-am distribuit la pofticiosi. Soata deja a dat gata o ciocolatica.
Deabia astept sa vad ce fetze vor face fetele maine dimineata cand am sa le dau iepurasii!!! Erau deja in pat la nani, asa ca nu le-am mai agitat. Sa vezi bataie maine dimineata, care sa aleaga pe care...
Maine revin cu poze, ca acum mor de somn. Am intrat doar sa-ti zic sa stai linistita, ca a ajuns.
Ce ma bucur ca a venit iepurasul si la mine... si mor de rusine ca eu inca nu m-am decis decat pe jumatate...
Va pupacesc!
Postat 11 April 2013 - 11:32 AM
Dulciuri...m-am gandit ca d-alea "sofisticate" gasiti mai usor, dar celebrele Eugenia si Ciocolata cu Rom autentica...nu prea.
Vreau sa-mi spui daca a ajuns in bune conditii pachetul, daca e intreg, daca nu s-a spart ceva p-acolo!
A fost din tot sufletul cumparat si trimis. Iepurasii nu-s Monti, dar poti sa-ti alegi si tu unul, sa-ti poarte noroc!
Sa pui si pozele cand ai timp, sa ma linistesc! Va pup pe toti patru, iepurasii mei dragi!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 11 April 2013 - 02:17 PM
Postat 11 April 2013 - 02:31 PM
A sosit iepurasulllll
Iti multumesc iepurila(Titirimundi) m-ai nimerit la fix.Cu prima ocazie am sa pun si pozele cu ele purtate.
Si sa va prezint iepurasul meu
IMG_9093.JPG (123.56K)
IMG_9096.JPG (98.16K)
IMG_9098.JPG (75.06K)
Iti multumesc inca odata
Postat 11 April 2013 - 02:47 PM
Iepurasul meu merita 2 morcovi! Ieri la pranz am zis sa nu mai mananc, si am iesit la cumparaturi...Cumparat, trimis si azi a ajuns!!
Am incercat cat am putut sa protejez iepurasul de ciocolata, insa cred ca s-a rupt, nu?
Imi pare bine ca ti-au placut...aveam mari emotii. I-am spus domnisoarei de la magazin ca, caut un cadou pentru o prietena si ea ma tot intreba: I-ar placea asta? Culoarea asta? Ciocolata alba sau neagra? Si eu cu zambetul pe buze...Nu stiu, nu o cunosc!
Te pup!
Postat 11 April 2013 - 03:10 PM
Titirimundi, la 11 April 2013 - 02:47 PM, a spus:
Iepurasul meu merita 2 morcovi! Ieri la pranz am zis sa nu mai mananc, si am iesit la cumparaturi...Cumparat, trimis si azi a ajuns!!
Am incercat cat am putut sa protejez iepurasul de ciocolata, insa cred ca s-a rupt, nu?
Imi pare bine ca ti-au placut...aveam mari emotii. I-am spus domnisoarei de la magazin ca, caut un cadou pentru o prietena si ea ma tot intreba: I-ar placea asta? Culoarea asta? Ciocolata alba sau neagra? Si eu cu zambetul pe buze...Nu stiu, nu o cunosc!
Te pup!
Titiri, ce mai conteaza, doar urechea la iepure s-a rupt,da in stomacul meu tot pe bucati intra
Mie-mi place maroul,asa ca m-ai nimerit, bratarile imi plac de mor, abia astept sa le
Postat 11 April 2013 - 05:08 PM
Super cadouri si super atmosfera, ce sentiment placut cand citesti topicul asta!

Ajutor