Forum Culinar: Scrisoare catre iepuras - Forum Culinar

Salt la continut

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare catre iepuras Incepem deci

#341 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 April 2013 - 08:51 AM

Vezi postarearedivivus, la 24 April 2013 - 08:16 AM, a spus:

Ieri a ajuns si iepurasul meu, de la un "neam" de la Bacau :D

si alta "pozitie" :

Cristina, MULTUMESC MULT! Cu maxima sinceritate iti spun ca ce mi-ai trimis tu eu nu aveam cum sa gasesc aici, ca deh! nu crestinii sunt baza aici. Asa ca de Pasti, pe masa noastra vor trona iepurasii si ouale de la tine, iar eu ma gandesc deja ce sa fac in forma de silicon, ca sa aiba efectul scontat

Iti doresc si tie Sarbatoare luminata, cu multa sanatate si fericire, la fel ca tuturor celor de pe forum!

PS: de Pasti o sa am in piept brosa de la tine :hug: :D :) :D

Frumoase cadouri. :floare: Sa le folosesti cu mult drag! :hug:

#342 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 08:52 AM

Vezi postareazoazorel, la 24 April 2013 - 08:22 AM, a spus:

Da' tu cate cadoaie trimiti???? Esti multi-bunny???? = trei. Imagine postata

Ahaaaaaa....... :floare: Bun asa! :hug:

#343 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 April 2013 - 09:16 AM

Wow, ce nebunie, ce veselie! Tare frumos sentiment! Si uite-asa, incet, incet, se instaleaza atmosfera de Pasti :D
Toti iepurasii, iepurilii si iepuroii au fost inspirati si pusi pe fapte bune! Bravo voua iepurasi si cei care ati fost cuminti, sa va bucurati mult si zgomotos de cadouase! :floare: :hug: :hug: :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#344 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 24 April 2013 - 10:34 AM

Vezi postareaCami, la 23 April 2013 - 08:26 PM, a spus:

Koralinda, ce ma bucur ca a ajuns cu bine =)) Mi-a fost teama sa pun dulciuri, ma gandeam ca s-or face terci in 2 saptamani =))

Sa le folosesti sanatoasa si sa faci fursecuri gustoase si aratoase :71: =))

Si bineinteles ca ma inscriu si pe list de Craciun, acuma stiu ca ajung cadourile fara probleme =))

Probabil ca , la caldurile de la voi, ar fi ajuns o masa topita de ciocolata :D
Oricum, ai mei mananca destul de multe dulciuri, ca toata familia si prietenii ii rasfata... ei faceau aluzii sa aud eu ca se asteapta la cadouri de Paste. :thumleft:
Iar fursecurile o sa le prezint pe-aici, fii sigura ! :o
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#345 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 April 2013 - 10:35 AM

Vezi postareamilena, la 23 April 2013 - 03:15 PM, a spus:

Vezi postareaboabe de cafea, la 23 April 2013 - 07:32 AM, a spus:

Asteptam sa primesti cerceii ca sa-ti spun ca poti sa-i porti fara grija pt ca nu iti vor face probleme (sunt unele persoane care nu pot purta orice metal). Sunt din Ag suflat cu rodiu si nu ar trebui sa creeze nici un disconfort. Sa le porti cu multa placere! =))

Bobita, azi am si pus cerceii, si deja am colege care ma intreaba de unde i-am cumparat. Le-am spus ca i-am primit cadou de la o prietena din Romania :71:

Foarte frumoase cadouri ai primit, Milena, si cred ca cel mai frumos e ca , de fapt, nu cunosti decat virtual prietena din Romania, dar tot ti-a nimerit preferintele :thumleft:

#346 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 April 2013 - 10:42 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 24 April 2013 - 09:16 AM, a spus:

Wow, ce nebunie, ce veselie! Tare frumos sentiment! Si uite-asa, incet, incet, se instaleaza atmosfera de Pasti =))
Toti iepurasii, iepurilii si iepuroii au fost inspirati si pusi pe fapte bune! Bravo voua iepurasi si cei care ati fost cuminti, sa va bucurati mult si zgomotos de cadouase! =)) =)) :71: =))

Copiii mei nu inteleg cum e posibil sa primesti cadouri de la oameni pe care nu-I cunosti in realitate, si imi dau seama ca aici mai am putin de lucrat cu ei, pana inteleg ca prietenia este un sentiment cu adevarat uimitor, care nu depinde de logica , ci de inima, de ceea ce transmiti prin cateva cuvinte simple, prin gesturi apparent marunte, dar facute cu drag, prin miracolul pe care-l genereaza, de a adduce impreuna oameni complet diferiti, din diferite colturi ale lumii, cu valori proprii, cu defecte si calitati care, impartasite toate, pot imbunatati potentialul propriu .
Asa e, satisfactia cea mai mare e atunci cand faci bucurii altora, cand daruiesti... de aceea se si intampla sa primesti inzecit, chiar cand nu te-astepti. :thumleft:

#347 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 10:46 AM

Vezi postareakoral, la 24 April 2013 - 10:42 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 24 April 2013 - 09:16 AM, a spus:

Wow, ce nebunie, ce veselie! Tare frumos sentiment! Si uite-asa, incet, incet, se instaleaza atmosfera de Pasti :D
Toti iepurasii, iepurilii si iepuroii au fost inspirati si pusi pe fapte bune! Bravo voua iepurasi si cei care ati fost cuminti, sa va bucurati mult si zgomotos de cadouase! =)) :71: =)) =))

Copiii mei nu inteleg cum e posibil sa primesti cadouri de la oameni pe care nu-I cunosti in realitate, si imi dau seama ca aici mai am putin de lucrat cu ei, pana inteleg ca prietenia este un sentiment cu adevarat uimitor, care nu depinde de logica , ci de inima, de ceea ce transmiti prin cateva cuvinte simple, prin gesturi apparent marunte, dar facute cu drag, prin miracolul pe care-l genereaza, de a adduce impreuna oameni complet diferiti, din diferite colturi ale lumii, cu valori proprii, cu defecte si calitati care, impartasite toate, pot imbunatati potentialul propriu .
Asa e, satisfactia cea mai mare e atunci cand faci bucurii altora, cand daruiesti... de aceea se si intampla sa primesti inzecit, chiar cand nu te-astepti. :thumleft:

=))

#348 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 April 2013 - 10:50 AM

Vezi postareaFoxyy, la 24 April 2013 - 08:52 AM, a spus:

Ahaaaaaa....... :thumleft: Bun asa! =))

Minte! Mi-a dat si mie cadou de Pasti! :71:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#349 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 10:52 AM

Vezi postareazerda, la 24 April 2013 - 10:50 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 24 April 2013 - 08:52 AM, a spus:

Ahaaaaaa....... :thumleft: Bun asa! :71:

Minte! Mi-a dat si mie cadou de Pasti! =))

Deci a fost iepuras de 4 ori! =))

#350 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 24 April 2013 - 11:59 AM

Bine, 5! Imagine postata Pe-al Zerdei nu-l numarasem, c-a fost inspiratie de moment.La fel si-al lui Carmen.Adica sfredelusurile de cartofi!

de aceea se si intampla sa primesti inzecit, chiar cand nu te-astepti. :thumleft: = asa, ca mine? Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#351 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 April 2013 - 12:07 PM

Vezi postareazoazorel, la 24 April 2013 - 11:59 AM, a spus:

Bine, 5! Imagine postata Pe-al Zerdei nu-l numarasem, c-a fost inspiratie de moment.La fel si-al lui Carmen.Adica sfredelusurile de cartofi!

de aceea se si intampla sa primesti inzecit, chiar cand nu te-astepti. :thumleft: = asa, ca mine? Imagine postata

Exact ca tine ! Esti un model bun de urmat, lumea stie ce vreau sa spun !
Te sarut si te felicit din tot sufletul pentru sufletul tau de aur ... :71:

#352 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 24 April 2013 - 12:07 PM

[/quote]

[/quote]

Koral am citit cuvintele tale cu emotie si ochii incetosati :71:( nu stiu de la ce =)) )adevarat ce spui tu, mi-a mers la inima =))

Frumoase cadouri si emotii, felicitari tuturor.
Imagine postata

#353 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 24 April 2013 - 06:47 PM

Am reusit astazi sa finisez darul de Iepurila... Maine totul e inchis aici ca e sarbatoare, dar vineri dimineata sunt la posta, imi cer scuze fata de persoana pentru care e darul ca n-am facut totul mai din timp.. am fost numai pe drumuri mereu, copilul mi-a facut varicela.. ufff, ca la noi la nimenea. Inca trag sperante ca ar putea ajunge fix la timp.. Imi pare rau ca dau asa rar pe aici, dar cum v-am zis.. nu mai am calculator.. si nici timp asa mult . Va pupez sunt datoare cu poze stiu.. sper sa reusesc curand sa le pun pe forum.
Imagine postata

#354 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 April 2013 - 08:48 PM

Gata UFFFF! mi-am luat de-o grija, sper! Azi am fost vulpea cea rea care i-a fugarit pe iepurasi, pai unde ne gasim!!!
Am avut discutii foarte intructive ca si ieri cu Posta Romana, dar nu-i nimic, ce nu ne omoara ne face mai puternici!

#355 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 24 April 2013 - 10:15 PM

Am ajuns azi dimi la birou, dupa o delegatie de 4 zile si am gasit cea mai frumoasa surpriza de la cel mai generos si mai inspirat iepuras :wub:, Pisco, draga mea :)
Deci am gramada de daruri frumoase, sa fi fost eu intr-atat de cuminte?

Dimineata imi gasesc cadoul pe birou, il insfac, impreuna cu camera si ma retrag in sala de sedinte. De regula, desfac hartiile de amblaj frumos, acum asa am fost de emotionata ca am sfasiat-o degraba, cum rabdare nu mai aveam.

Fisier atasat  IMG_0490.JPG (90.46K)
Number of downloads: 2

Fisier atasat  IMG_0491.JPG (77.52K)

Cand am deschis cutia parca ma simteam in fata comorii piratilor ...tzup, tzup, tzup ... imi venea sa sar de jur imprejur ... , dar am asteptat pana acasa sa sar cu Beutza care si-a atribuit toate cadourile: mami iepulasu meu,

Fisier atasat  IMG_0496.JPG (56.2K)

aaa si bratzarica mea,

Fisier atasat  IMG_0495.JPG (67.74K)

si bobonelele mele,

Fisier atasat  IMG_0494.JPG (78.7K)
Number of downloads: 4

ciocolatelele mele,

Fisier atasat  IMG_0494.JPG (78.7K)
Number of downloads: 4

aaa si asta ce e: fata de masa si cartea ... ale mele, mami astea sunt cadourile mele.

Fisier atasat  IMG_0498.JPG (82.31K)

Da, mami, cadourile noastre de la Anca :lol:

Fisier atasat  IMG_0497.JPG (83.06K)

Fisier atasat  IMG_0493.JPG (70.19K)

Fisier atasat  IMG_0492.JPG (67.86K)

Cea mai potrivita carte pt familia mea (tati mananca preponderent gratare, deci inca o data foarte inspirata!).

Multumim din suflet de generozitate si pentru mine, care eram in perioada asta cu moralul sub pamant au venit la momentul cel mai bun! Te pupam mult, mult :D!
ps: iarta-ma :wub: ca te-am facut sa astepti atat, dar am fost plecata pana azi

Felicitari tuturor pentru cadouri daruite si primite. Paste fericit! Am fugit, tzup, tzup ... ne vedem dupa Paste incolo ... sau prin iulie, ca nu prea o sa mai am ragaz :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#356 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 11:12 PM

Vezi postareaDaniella, la 24 April 2013 - 10:15 PM, a spus:

Am ajuns azi dimi la birou, dupa o delegatie de 4 zile si am gasit cea mai frumoasa surpriza de la cel mai generos si mai inspirat iepuras :), Pisco, draga mea :D
Deci am gramada de daruri frumoase, sa fi fost eu intr-atat de cuminte?

Dimineata imi gasesc cadoul pe birou, il insfac, impreuna cu camera si ma retrag in sala de sedinte. De regula, desfac hartiile de amblaj frumos, acum asa am fost de emotionata ca am sfasiat-o degraba, cum rabdare nu mai aveam.

Cand am deschis cutia parca ma simteam in fata comorii piratilor ...tzup, tzup, tzup ... imi venea sa sar de jur imprejur ... , dar am asteptat pana acasa sa sar cu Beutza care si-a atribuit toate cadourile: mami iepulasu meu,

aaa si bratzarica mea,

si bobonelele mele,

ciocolatelele mele,

aaa si asta ce e: fata de masa si cartea ... ale mele, mami astea sunt cadourile mele.

Da, mami, cadourile noastre de la Anca :)

Cea mai potrivita carte pt familia mea (tati mananca preponderent gratare, deci inca o data foarte inspirata!).

Multumim din suflet de generozitate si pentru mine, care eram in perioada asta cu moralul sub pamant au venit la momentul cel mai bun! Te pupam mult, mult :D!
ps: iarta-ma :wub: ca te-am facut sa astepti atat, dar am fost plecata pana azi

Felicitari tuturor pentru cadouri daruite si primite. Paste fericit! Am fugit, tzup, tzup ... ne vedem dupa Paste incolo ... sau prin iulie, ca nu prea o sa mai am ragaz :D

Wow!!!!! Darnic iepuras! :wub: Imi place tot ce vad pe-acolo! Sa le folositi pe toate cu mare placere!
Lia, felicitari, ai facut niste omuleti fericiti! :lol:

#357 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 April 2013 - 11:13 PM

Vezi postareazerda, la 24 April 2013 - 08:48 PM, a spus:

Gata UFFFF! mi-am luat de-o grija, sper! Azi am fost vulpea cea rea care i-a fugarit pe iepurasi, pai unde ne gasim!!!
Am avut discutii foarte intructive ca si ieri cu Posta Romana, dar nu-i nimic, ce nu ne omoara ne face mai puternici!

Bine ca ai rezolvat, pana la urma! :wub:

#358 Useril este offline   Radu Cristina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationBacau

Postat 24 April 2013 - 11:30 PM

Vezi postarearedivivus, la 24 April 2013 - 08:16 AM, a spus:

Ieri a ajuns si iepurasul meu, de la un "neam" de la Bacau :D

Atasament 102_3549.jpg

si alta "pozitie" :

Atasament 102_3550.jpg

Cristina, MULTUMESC MULT! Cu maxima sinceritate iti spun ca ce mi-ai trimis tu eu nu aveam cum sa gasesc aici, ca deh! nu crestinii sunt baza aici. Asa ca de Pasti, pe masa noastra vor trona iepurasii si ouale de la tine, iar eu ma gandesc deja ce sa fac in forma de silicon, ca sa aiba efectul scontat

Iti doresc si tie Sarbatoare luminata, cu multa sanatate si fericire, la fel ca tuturor celor de pe forum!

PS: de Pasti o sa am in piept brosa de la tine :wub: :D :) :D

Ce ma bucur ca a ajuns cu bine... !!!:)

Am stat cu grija de pe 2 aprilie..
..Sa te bucuri de daruri si sa le folosesti cu placere..
..au fost alese cu mare atentie si multa dragoste... :wub:

Sa aveti sarbatori frumoase! :lol:

topicul asta imi da o stare atat de faina..o sa adorm fericita .. :D

#359 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 April 2013 - 11:49 PM

Acum nu mai am rabdare sa ajunga o data, desi am senzatia urata ca voi fi ultima care va afla! Ca sa compenseze ca am primit prima un cadou!

#360 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 April 2013 - 07:00 AM

Caffé , nu-ti face griji cand ajunge si e mentionat, te trage repede Zoaza de maneca ;).
Dani si Anca :rolleyes: faine cadourile Beutzei =)) ...si la cat mai multe gratare.
O sa profitam toti de cartea asta, ca Dani o sa ne explice ce si cum :scratch:
Tzup tzupii sunt in delir, si noi pe langa

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »