Am ajuns azi dimi la birou, dupa o delegatie de 4 zile si am gasit cea mai frumoasa surpriza de la cel mai generos si mai inspirat iepuras

, Pisco, draga mea

Deci am gramada de daruri frumoase, sa fi fost eu intr-atat de cuminte?
Dimineata imi gasesc cadoul pe birou, il insfac, impreuna cu camera si ma retrag in sala de sedinte. De regula, desfac hartiile de amblaj frumos, acum asa am fost de emotionata ca am sfasiat-o degraba, cum rabdare nu mai aveam.
IMG_0490.JPG (90.46K)
Number of downloads: 2
IMG_0491.JPG (77.52K)
Cand am deschis cutia parca ma simteam in fata comorii piratilor ...tzup, tzup, tzup ... imi venea sa sar de jur imprejur ... , dar am asteptat pana acasa sa sar cu Beutza care si-a atribuit toate cadourile: mami iepulasu meu,
IMG_0496.JPG (56.2K)
aaa si bratzarica mea,
IMG_0495.JPG (67.74K)
si bobonelele mele,
IMG_0494.JPG (78.7K)
Number of downloads: 4
ciocolatelele mele,
IMG_0494.JPG (78.7K)
Number of downloads: 4
aaa si asta ce e: fata de masa si cartea ... ale mele, mami astea sunt cadourile mele.
IMG_0498.JPG (82.31K)
Da, mami, cadourile noastre de la Anca
IMG_0497.JPG (83.06K)
IMG_0493.JPG (70.19K)
IMG_0492.JPG (67.86K)
Cea mai potrivita carte pt familia mea (tati mananca preponderent gratare, deci inca o data foarte inspirata!).
Multumim din suflet de generozitate si pentru mine, care eram in perioada asta cu moralul sub pamant au venit la momentul cel mai bun! Te pupam mult, mult

!
ps: iarta-ma

ca te-am facut sa astepti atat, dar am fost plecata pana azi
Felicitari tuturor pentru cadouri daruite si primite. Paste fericit! Am fugit, tzup, tzup ... ne vedem dupa Paste incolo ... sau prin iulie, ca nu prea o sa mai am ragaz