sorinadaniela, la 29 April 2013 - 03:11 PM, a spus:
Scrisoare catre iepuras Incepem deci
Postat 29 April 2013 - 03:18 PM
Postat 29 April 2013 - 09:09 PM
Cand credeam ca eu am fost cea mai rea si la mine nu mai vine iepurasul...astazi am gasit un aviz de la posta
Iepurasul meu vine de Acasa, din Romania...nu stiu cine e, ca nu va cunosc pe nume, insa ii multumesc din suflet!
Sunt asa de bucuroasa!!! Inchipuiti-va cum o sa fiu cand il voi lua
Postat 29 April 2013 - 09:44 PM
titi, ai ce sa-ti rozi unghiile pana vineri. macar iepurasul tau stie ca a ajuns coletul.
Postat 30 April 2013 - 01:34 PM
M-am pregatit ieri sa ma vad cu Foxy, sa-l cunosc pe copilot. Un copil delicios, m-am indragostit pe loc de fetisoara lui, un copil istet foc.
Buun.Zic, trebuie sa merg cu o atentie, zis si facut. Foxy insa m-a emotionat cand mi-a inmanat un cadou de iepuras, voluminos.
Multumesc Foxy, m-ai emotionat.
La intalnire a fost si inimoasa Zoazorica.
Cadoul
Ps
Corectez, cadoul nu a fost inmanat de Foxy, ci de copilot in persoana.
Postat 30 April 2013 - 02:45 PM
Carmen L, la 30 April 2013 - 01:34 PM, a spus:
M-am pregatit ieri sa ma vad cu Foxy, sa-l cunosc pe copilot. Un copil delicios, m-am indragostit pe loc de fetisoara lui, un copil istet foc.
Buun.Zic, trebuie sa merg cu o atentie, zis si facut. Foxy insa m-a emotionat cand mi-a inmanat un cadou de iepuras, voluminos.
Multumesc Foxy, m-ai emotionat.
La intalnire a fost si inimoasa Zoazorica.
Cadoul
Ps
Corectez, cadoul nu a fost inmanat de Foxy, ci de copilot in persoana.
Placerea a fost de partea noastra!
Aseara chiar intrebam copilul: ti-a placut in parc? Te-ai simtit bine? Ti-a facut placere sa te intalnesti cu prietenii mei? La toate intrebarile, invariabil, acelasi raspuns: DAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! (a-ul fiind lungit cale de 30 de secunde......).
Astfel incat...... nu-i exclus sa mai repetam figura, mai ales ca de-acum a venit caldura!
Postat 30 April 2013 - 02:47 PM
Revin pe seara cu informatii suplimentare.
Postat 30 April 2013 - 04:11 PM
Postat 30 April 2013 - 04:56 PM
zerda, la 30 April 2013 - 04:11 PM, a spus:
Au fugit in lume cu al meuuuuu
Linkul meu
Pisicile, spre deosebire de oameni, isi ling numai propriul fund!
I Can only please One Person A Day, and Today Ain't Your Day! Tomorrow Ain't lookin' Too Good Either
Postat 30 April 2013 - 06:15 PM
si el, nimicutza nimicutza
Postat 30 April 2013 - 06:43 PM
Ieri, la servici, am primit un cos cu bunataturi:
1.jpg (84.04K)
Number of downloads: 0
Dupa ce-am luat copilotul de la gradinita si i-am explicat ce am in sacose (am luat eu si cadoul jupanului), ma trezesc ca-mi zice, in tramvai:
- Sa stii ca eu o sa vreau sa-mi dai iepurasul, cand ajungem in parc, ca sa-l mananc!
- Pai si eu ce fac? Raman fara iepuras?
- Aaaaaaaa, nu, ca nu-l mananc chiar pe tot!!!
Cand ajungem in parc, ne intalnim cu Carmen si cu Zoazorel. Care ne cadorisesc si ele cu bunataturi:
1.jpg (87.6K)
Dupa cum bine se vede, un iepuras a fost atacat instant.... Au ramas amandoi la mine in frigider, pentru ca individutul mai are acasa cativa iepurasi si nu-i mai trebuie, se satura cu aia....
Modestul casei!
Postat 30 April 2013 - 06:45 PM
Ia aici iepurasul de la Lenias (de va spusei luni!)
Iepuras Lenias.JPG (205.42K)
Si cel de la Foxy. Foxyyy, am recuperat iepurasu'!!!!
Si am canita cu rotile!Sic, voi n-aveti! Ce mandra mi-s!
Iepuras Foxy.JPG (202.49K)
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 30 April 2013 - 06:54 PM
1.jpg (97.93K)
Normal ca n-am fost in stare sa rabd sa ajung acasa, asa ca in autobuz am bagat nasul in punga si-am verificat cate ce-i pe acolo. Normal ca intai si-ntai mi-au picat ochii pe felicitarea-scrisorica. Am citit-o pe nerasuflate si-am incheiat-o cu lacrimi in coltul ochilor. Cu greu am reusit sa ma "trezesc"... eram in autobuz, totusi...
Acasa am desfacut totul intr-un suflet, admirand si savurand fiecare cadou in parte. Namol de la Marea Moarta, suport de silicon pentru vase fierbinti, un suport de chei cu un banut-delfin numai bun de folosit la carucioarele din hypermarket-uri, dar si o cutie de matzos. Si.... deja am obosit enumerand. Se vede restul in poza.
Cami, mi-ai facut o surpriza nemaipomenita!
Iti multumesc pentru tot, m-ai facut sa topai ca un copil!
Postat 30 April 2013 - 06:56 PM
Motana, la 30 April 2013 - 04:56 PM, a spus:
zerda, la 30 April 2013 - 04:11 PM, a spus:
Au fugit in lume cu al meuuuuu
Linkul meu
Sper sa ajunga iepurasii vostri la destinatie cat mai curand!
Postat 30 April 2013 - 06:59 PM
redivivus, la 30 April 2013 - 06:15 PM, a spus:
si el, nimicutza nimicutza
redivivus, la 30 April 2013 - 06:18 PM, a spus:
redivivus, la 30 April 2013 - 06:53 PM, a spus:
da'o sa ma razbun eu....
Cami..... abia acum am ajuns acasa. Am facut poze, le-am descarcat si le-am postat. Acum ma duc si eu sa fac un dus. Nu mai fi suparici, dar la traficul din Bucuresti, n-am avut cum sa ajung mai repede acasa.
Mii de multumiri, inca o data, pentru cadouri si pentru gandurile bune! Din cauza ta mi s-au umezit ochisorii!
Postat 30 April 2013 - 07:01 PM
zoazorel, la 30 April 2013 - 06:45 PM, a spus:
Ia aici iepurasul de la Lenias (de va spusei luni!)
Si cel de la Foxy. Foxyyy, am recuperat iepurasu'!!!!
Si am canita cu rotile!Sic, voi n-aveti! Ce mandra mi-s!
Frumoase cadouri! Bag seama ca ai fost tare cumintica anul asta!
Pofta buna la iepuras si sa savurati cu mare placere cafeluta!
Postat 30 April 2013 - 07:15 PM
Foxyy, la 30 April 2013 - 06:59 PM, a spus:
Cami..... abia acum am ajuns acasa. Am facut poze, le-am descarcat si le-am postat. Acum ma duc si eu sa fac un dus. Nu mai fi suparici, dar la traficul din Bucuresti, n-am avut cum sa ajung mai repede acasa.
Mii de multumiri, inca o data, pentru cadouri si pentru gandurile bune! Din cauza ta mi s-au umezit ochisorii!
Monica, eu nu am aflat decat de aici ca ai primit darul, ca surorile mele sunt cu treburi, asa ca ...eram si eu nerabdatoare, iarta-ma
toata lumea primea, se lauda, numai eu .... bine, darul pentru mine l-am primit de mult, dar eu voiam sa ajunga si al meu
acum m-am linistit
sa ne pui o poza muruita cu namol
Postat 30 April 2013 - 07:21 PM
Felicitari la destinatari si la trimitzatori.
Postat 30 April 2013 - 07:23 PM
din pacate, nu era decat unul singur, asa ca m-am sacrificat pentru tine, din dragoste

Ajutor