Forum Culinar: Scrisoare catre iepuras - Forum Culinar

Salt la continut

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare catre iepuras Incepem deci

#641 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 08 April 2014 - 12:56 PM

Nu mai editez - Geany, daca dai o cautare dupa titlu, gasesti o multime de topice cu Briose sau cu Muffins..... :occasion15:

#642 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 April 2014 - 01:02 PM

Sarumana! :hug: gasii(aveau la index catai topicul la mufinshi',si eu nu-l vazuii parca aveam orbul gainilor cre' ca de la emotii ^_^ )

#643 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 April 2014 - 04:11 PM

Bravo lui extra Rila. Si briosare placuta Gianino.

#644 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 08 April 2014 - 08:57 PM

Geanny, sa le folosesti cu placere si spor!
Vezi ca poti face si brose sarate!

Si, desi nu l-am vazut pana acum si abia astept s-ajung acasa, a ajuns si iepurasul meu!
Mi-a zis mama ca azi fu la posta dupa el!
Imagine postata iepurasului meu Ioana! Poze la Paste. ca acum se odihneste si el, saracutul!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#645 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 09 April 2014 - 08:00 AM

A plecat si iepurasul meu aseara. Au zis ca ajunge cam intr-o saptamana. Sa speram ca ajunge si intreg.

#646 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 09 April 2014 - 12:15 PM

azi se implineste saptamana de cand a plecat iepurasul meu tzup-tzup....astept cu sufletul la gura......

Ma mira totusi ca inca n-a ajuns nici un iepurash....

#647 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 April 2014 - 12:31 PM

Va rog nu va suparati pe mine :pupic: dar am mai primit un iepuras care nu e pe lista ;) trebuie musai sa-i multumesc Olgutei ;) ;)
Draga Olguta,multumesc mult nu trebuia sa te deranjezi .
Mi-a trimis Olguta penson de ala jmecher' de silicon ,forme de briose de silicon si rochite(din hartie)si bombonici pt. ornat si tubulete de colorant de la dr. oetqer (nu am mai avut ,nu am mai folosit pana acum,tre' sa ma specializez bre' ;) )si anason stelat(miroase de numa si cuisoare,lu' domnu' Geany' ii veni pohta' de vin fiert ;) )si lui bub' dulciurele...Pup' Olguta draga ,paste fericit si tot ce-ti doresti tu,multumesc tare mult, tare frumoasa surpriza ne-ai facut :)

Fisier atasat  SAM_1621.JPG (93.6K)
Number of downloads: 0

Cred ca oi fi dat impresia ca sunt fata cuminte de e asa de bun iepurila cu mine da' a zis domnu' Geany' ca nu e chiar asa cica sunt cam rea de gura ;)

#648 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 April 2014 - 01:07 PM

Sa le stapanesti sanatoasa, Geany! Acum te pui pe facut briose :) Se pare ca am fost intr-un gand cu Nico :pupic: Mi-am amintit ca ai spus la un moment dat ca nu ai forme de briose si m-am gandit ca ti-ar placea si mai ales hunilor tai ;)

Te pup :*

Sunt curioasa daca a ajuns si iepurasul oficial ca le-am pus in acelasi timp ;)
Imagine postata

#649 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 April 2014 - 01:15 PM

Merci! ;) chiar acum si-a pus domnu' Geany' si pe maine la pachet,ma intreba daca se pot face si sarate :) sigur ca se poate,chiar imi spusese Zoaza ieri :pupic:

#650 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 09 April 2014 - 02:41 PM

Dragele mele, eu am primit primul iepuras oficial de pe lista! L-am primit duminica, dar cu drumurile, cu doctorii, cu alea-alea nu le-am facut inca poze!
Va fac si le pun mai pe seara in orice caz mare, MAAAAREEE bucurie mi-a facut iepurasul ca a venit si ne-am cunoscut si e o persoana cu inima mare ca soarele si tot asa de calda! Multumesc Roth!
Iepurasul meu e lovit de astenia de primavara si se misca incet, dar totusi sper ca ajunge in timp!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#651 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 09 April 2014 - 02:46 PM

Vezi postareaGeany, la 09 April 2014 - 01:15 PM, a spus:

Merci! ;) chiar acum si-a pus domnu' Geany' si pe maine la pachet,ma intreba daca se pot face si sarate :) sigur ca se poate,chiar imi spusese Zoaza ieri :pupic:

Si spune si azi: 1ou+o lingura de faina+o lingura de smantana+sare+piper+ce-mi da prin minte! Asta-i proportia.Cantitatile ti le stabilesti tu!Cred ca 4 oua e destul, dar...vezi tu!

#652 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 09 April 2014 - 04:13 PM

Vezi postareazerda, la 09 April 2014 - 02:41 PM, a spus:

Dragele mele, eu am primit primul iepuras oficial de pe lista! L-am primit duminica, dar cu drumurile, cu doctorii, cu alea-alea nu le-am facut inca poze!
Va fac si le pun mai pe seara in orice caz mare, MAAAAREEE bucurie mi-a facut iepurasul ca a venit si ne-am cunoscut si e o persoana cu inima mare ca soarele si tot asa de calda! Multumesc Roth!
Iepurasul meu e lovit de astenia de primavara si se misca incet, dar totusi sper ca ajunge in timp!

Ioana, ai fost cea mai cuminte!!!!!!!

#653 Useril este offline   redivivus 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 09 April 2014 - 07:15 PM

Azi a plecat si iepurasul meu, Dan sa traiasca! Ca el l-a pus la posta. Dar tocmai de aceea rog "adrisanta" sa faca abstractie de simtul artistico-estetic al sotului meu drag si iubit. Mi-a povestit cum a facut pachetul si m-am luat cu mainile de cap, dar...eu azi am avut programul artistic pe care il execut din 3 in 3 saptamani si fara Dan pachetul nu pleca, ca eu sunt cam lata.
Ma bucur pentru bucuria celor care deja au atins iepurasul si sper ca si pachetul meu sa ajunga cat mai curand unde trebuie.

#654 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 April 2014 - 07:04 AM

Vezi postareaGeany, la 09 April 2014 - 12:31 PM, a spus:

Va rog nu va suparati pe mine ;) dar am mai primit un iepuras care nu e pe lista ;) trebuie musai sa-i multumesc Olgutei ;) ;)
Draga Olguta,multumesc mult nu trebuia sa te deranjezi .
Mi-a trimis Olguta penson de ala jmecher' de silicon ,forme de briose de silicon si rochite(din hartie)si bombonici pt. ornat si tubulete de colorant de la dr. oetqer (nu am mai avut ,nu am mai folosit pana acum,tre' sa ma specializez bre' ;) )si anason stelat(miroase de numa si cuisoare,lu' domnu' Geany' ii veni pohta' de vin fiert :) )si lui bub' dulciurele...Pup' Olguta draga ,paste fericit si tot ce-ti doresti tu,multumesc tare mult, tare frumoasa surpriza ne-ai facut ;)
Cred ca oi fi dat impresia ca sunt fata cuminte de e asa de bun iepurila cu mine da' a zis domnu' Geany' ca nu e chiar asa cica sunt cam rea de gura ;)

Geany, sa le folosesti cu mare placere! :pupic:
Olguta, felicitari! ;)

#655 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 April 2014 - 07:05 AM

Vezi postareazerda, la 09 April 2014 - 02:41 PM, a spus:

Asteptam pozele cu mare nerabdare! :pupic:

#656 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 April 2014 - 07:06 AM

Vezi postarearedivivus, la 09 April 2014 - 07:15 PM, a spus:

Azi a plecat si iepurasul meu, Dan sa traiasca! Ca el l-a pus la posta. Dar tocmai de aceea rog "adrisanta" sa faca abstractie de simtul artistico-estetic al sotului meu drag si iubit. Mi-a povestit cum a facut pachetul si m-am luat cu mainile de cap, dar...eu azi am avut programul artistic pe care il execut din 3 in 3 saptamani si fara Dan pachetul nu pleca, ca eu sunt cam lata.
Ma bucur pentru bucuria celor care deja au atins iepurasul si sper ca si pachetul meu sa ajunga cat mai curand unde trebuie.

Nu cred ca are mare importanta cum e facut pachetul. Continutul e cel ce conteaza! :pupic:

#657 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 April 2014 - 07:09 AM

Au mai ajuns si alti iepurici la destinatie. Peter a primit cadoul de la Zoazorel:

Fisier atasat  Zoazorel.jpg (153.92K)
Number of downloads: 0

De-atata bucurie si surpriza, a ramas si fara cuvinte si m-a rugat pe mine sa postez in locul dumisale. :pupic:
Peter, sa le folositi pe toate cu mare placere! ;)
Zoazorel, bravo! :)

#658 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 10 April 2014 - 07:35 AM

Ce bine-mi pare c-a ajuns , dar, mai ales, c-a ajuns intreg! A fost o onoare pentru mine sa fiu Iepuras pentru niste oameni cu suflet mare, bun si cald! Peter & Brigitte, sa le stapaniti sanatosi!
E-al doilea Iepuras oficial care a ajuns! Deja simt miros de sarbatoare! Imagine postata

#659 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 10 April 2014 - 10:37 AM

Vezi postareazoazorel, la 08 April 2014 - 08:57 PM, a spus:

Geanny, sa le folosesti cu placere si spor!
Vezi ca poti face si brose sarate!

Si, desi nu l-am vazut pana acum si abia astept s-ajung acasa, a ajuns si iepurasul meu!
Mi-a zis mama ca azi fu la posta dupa el!
Imagine postata iepurasului meu Ioana! Poze la Paste. ca acum se odihneste si el, saracutul!

Ce ma bucur ca a ajuns, desi cand am citit ca duminica esti deja in Bucuresti mi-a parut rau ca nu l-am pus mai din timp, dar intelesesem ca esti la Braila pana la Pasti,dar las bine ca a ajuns.
Oricum foarte repede, nesperat de repede,in cap o saptamana a facut. :occasion15:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#660 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 April 2014 - 02:10 PM

Uite si poza de la iepurasul meu :

Imagine postata

Multumesc mult!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul