Forum Culinar: Scrisoare catre iepuras - Forum Culinar

Salt la continut

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare catre iepuras Incepem deci

#681 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 13 April 2014 - 09:26 PM

Vezi postareaCami, la 13 April 2014 - 09:27 AM, a spus:

A ajuns si la mine iepurasul :-* la adresa veche, din Dubai. Am fost sambata si l-am recuperat, si l-am desfacut acolo, pe loc.
Decoratiunile de paste si gentuta sunt dragute foc, trebuie sa ma gandesc unde sa le pun departe de gherutele curioase :)
Va trebui sa ma apuc de brioserit :D, ca am primit un set de 12 forme de silicon, 6 rotunde, 6 in forma de inima (nu se vad in poza).
Si ma era acolo o oja, care nu se vede in poza :)
Verber, multumesc mult mult de tot :hug: ^_^

Si-mi fac aici un mea culpa mare cat mine: am uitat sa pun scrisorica :-* Pe-aici n-am gasit felicitari de paste si pe blonda (yours truly) n-a dus-o capul sa ia alt fel de felicitare

Pana una alta, poze cu iepurasul meu:

Auci, am dat adresa gresita. Mea culpa! :thumleft: N-am fost prea antena, va rog sa ma scuzemoati. :-*
Foarte frumoase cadouri!! :hug:

#682 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 April 2014 - 09:48 PM

Pe mine m-au calcat azi iepurasii si m-au umplut de o multime de cadouri, pentru toti cei gasiti acasa :hug::

Fisier atasat  1.jpg (208.46K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (203.57K)

Carmen, saru'mana inca o data pentru tot! :thumleft: Mult prea darnic a fost iepurasu'...... Fata de masa, cutit de ceramica, o lumanarica superba, o gramada de mingiute pentru Micky, un penson pentru uns painea / cozonacul...... si nu mai continui pomelnicul, se vede totul in poza. Ce n-am pozat - superbul buchet de trandafiri.

Si-o dovada a trecerii iepurasului pe aici si-a multumirilor transmise personal ad labam:

Fisier atasat  3.jpg (158.84K)

#683 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 13 April 2014 - 10:03 PM

Cu mult drag Foxy, ma bucur ca v-au placut lucrusoarele din cosul iepurasului.
Am cunoscut azi o blanoasa tare dulce si jucause, ea mi-a demonstrat cu varf si indesat, ca adora jucaria pe care a primit-o.
Foxy iti multumim si noi pentru ospitalitate. Sunteti -tu si Miki - gazde desavarsite( al meu sot m-a atentionat sa o includ si pe Miki in randul gazdelor primitoare cu labutele larg deschise).

Atasez si eu o poza cu blanoasa cea frumoasa.

Ma amuza teribil, ca isi pazeste jucaria, pe care i-ai confiscat-o, sa-i faci poza :thumleft:

Fisiere atasate

Imagine postata

#684 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 April 2014 - 11:11 PM

Frumoasa intalneala doamnelor. Bravo.

#685 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 14 April 2014 - 07:16 AM

Vezi postareaCarmen L, la 13 April 2014 - 10:03 PM, a spus:

Cu mult drag Foxy, ma bucur ca v-au placut lucrusoarele din cosul iepurasului.
Am cunoscut azi o blanoasa tare dulce si jucause, ea mi-a demonstrat cu varf si indesat, ca adora jucaria pe care a primit-o.
Foxy iti multumim si noi pentru ospitalitate. Sunteti -tu si Miki - gazde desavarsite( al meu sot m-a atentionat sa o includ si pe Miki in randul gazdelor primitoare cu labutele larg deschise).

Atasez si eu o poza cu blanoasa cea frumoasa.

Ma amuza teribil, ca isi pazeste jucaria, pe care i-ai confiscat-o, sa-i faci poza :hug:

Acum, daca tot stiti unde stam, va mai asteptam pe la noi cu mult drag! :thumleft: Dupa cum bine v-ati convins, Micky e mereu dornica de musafiri. Mai ales daca-i scarmana cornitele sunt mereu bine-primiti! ^_^
Placerea a fost de partea noastra, ne-am simtit extraordinar de bine si am si dormit foarte bine azi-noapte, fara treziri, fara nimic.... :-* A "lesinat" pe scaunul jupanului (cel de la birou) pe la 8 si la 11 am luat-o eu pe sus in pat, ea n-avea vlaga sa strabata tot holul si jumatate de camera. :hug: Jucaria a dovedit-o..... :-*

#686 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 14 April 2014 - 07:17 AM

Vezi postareastella, la 13 April 2014 - 11:11 PM, a spus:

Frumoasa intalneala doamnelor. Bravo.

Multumim, ne-am simtit tare bine! :thumleft:

#687 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 14 April 2014 - 07:32 AM

A sosit si iepurasul meeeeu!!!!A ajuns vineri, dar am plecat la Brasov in mare viteza si n-am apucat sa-l pozez, doar ne-am bucurat cu totii.
Brigitte si Peter, va multumim din suflet, ati fost niste iepurasi tare, tare darnici si ma simt onorata ca noi am fost destinatarii. Sotul meu, cand i-am zis ca iepurasul a venit de la cel de la care am invatat prajitura zebra a zis sa va multumesc intreit, inmiit, ca e prajitura lui preferata.
Si acum pozele (mai era o punga mare, mare de cafea, dar a fugit din poza...)

Fisier atasat  poza 2.JPG (110K)

Fisier atasat  poza 1.JPG (108.3K)

Multumim mult de tot!

#688 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 14 April 2014 - 07:35 AM

Acum, in alta ordine de idei, ma bucur ca a ajuns iepurasul meu cu bine, sper din tot sufletul sa-ti placa, Verb, nu stiu cat de inspirat a fost, dar m-am gandit sa ai ceva care sa-ti aminteasca de noi.
Te pupam cu totii!
Foxy, frumos iepurasul, frumoasa intalnirea, ma bucur pentru voi.
Ma entuziasmez de fiecare iepuras primit, ma minunez inca o data de cat de frumoasa e ideea asta si sper sa facem asta mult timp de-aci inainte.

#689 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 14 April 2014 - 08:40 AM

Vezi postarea2ut, la 14 April 2014 - 07:32 AM, a spus:

A sosit si iepurasul meeeeu!!!!A ajuns vineri, dar am plecat la Brasov in mare viteza si n-am apucat sa-l pozez, doar ne-am bucurat cu totii.
Brigitte si Peter, va multumim din suflet, ati fost niste iepurasi tare, tare darnici si ma simt onorata ca noi am fost destinatarii. Sotul meu, cand i-am zis ca iepurasul a venit de la cel de la care am invatat prajitura zebra a zis sa va multumesc intreit, inmiit, ca e prajitura lui preferata.
Si acum pozele (mai era o punga mare, mare de cafea, dar a fugit din poza...)
Multumim mult de tot!

Ce-au inceput sa iasa iepurasii la interval. Sar de prin lucerna, cred. Si aduc numai lucrusoare minunate! :thumleft:

#690 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 14 April 2014 - 10:23 AM

Foarte frumosi iepurasi, frumoase cadourile fetelor, felicitari tuturor!

Stella, multumim, a fost o zi minunata!
Imagine postata

#691 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 14 April 2014 - 11:13 AM

Ehe, se vede ca ne apropiem de Pasti, iepurasii incep sa apara.
Felicitari doamnelor si domnilor, frumoase cadouri.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#692 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 14 April 2014 - 02:12 PM

salutari tuturor. iepurasii tot unul si unul, f frumoase cadourile.
eu, cred ca voi fi cel mai tarziu iepuras. am avut o luna de zile nebuna, nebuna, nebuna la sefvici, cu deplasari multe si tot felul, si nu am avut timp sa ma ocup de iepuras. de azi sunt oficial la vatra, cu serviciul, ca sa zic asa, si ma apuc de cautat iepurasul ca sa-l trimit cat mai repede. imi cer scuze ca nu va ajunge decat dupa sarbatori, dar sper ca destinatara sa se bucure de el.
gata, v-am lasat, plec la vanatoare de iepurasi.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#693 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 15 April 2014 - 08:42 PM

Hm.... Pachetzelul meu vad ca inca n-a ajuns desi au trecut deja 2 saptamani de cand l-am pus la posta.....

#694 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 16 April 2014 - 10:37 AM

Sorinadaniela, a ajuns si l-am ridicat de 1 ora ( in drum dinspre gara, unde-l asteptam pe Catalin sa se intoarca de la olimpiada de astronomie).
A fost o incurcatura cu sms-urile, in aceeasi seara mi-a ajuns si un pachet din Anglia,de la prietena mea casatorita in vara si mutata acolo, asa ca au crezut ca au trimis 2 mesaje :71: Marti dimineata am ridicat pachetul din Anglia, iar dupa-masa m-a sunat Foxyy si mi-a spus de inca un pachet.
Nici nu pot clasifica surpriza cand am vazut numele tau pe pachet!!!! E clar, nimic nu e intamplator in viata, m-am gandit foarte mult la tine in ultimele doua luni, asadar, uite, ai fost iepurasul meu :)
Sa nu ne-ntindem cu povestile( asa fac eu cand sunt emotionata, vorbesc foarte mult :71: ) cadoul imens, impachetat foarte frumos...

Fisiere atasate

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#695 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 April 2014 - 10:46 AM

Si inca 2 poze, cu iepurasul meu darnic, cu multe dulciuri si condimente, nucsoara, ciuperci deshidratate, iepurasi si oua de ciocolata, decoratiuni din lemn, forme de stantat pentru pasta de zahar sau aluat, ( fluture, iepuras si puisor), ustensila de verificat briosele daca sunt coapte, forma de silicon pentru bomboane, un pachetel cu 3 radacini de ceva- nu stiu ce sunt, te rog sa-mi spui- felicitare si inca 4 pachetele impachetate, ca sa mai avem surprize si pentru poza 3...

Fisiere atasate

#696 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 April 2014 - 10:52 AM

Si in sfarsit, bomboane umplute cu lichior, zahar brun, manusa si carnetel de retete cu briose :71:, rasnita de piper si o forma de silicon pentru realizat oua tridimensionale.
Eu nu mai am cuvinte sa-mi exprim surpriza, iar Catalin a concluzionat foarte tehnic:" Mami, pe tine vad ca toata lumea te iubeste!" :71:
Asa m-am si simtit, iubita si apreciata si multumesc din suflet, Sorinadaniela, Mara,Giulia si domnul Sorinadaniela, iar comunitatii artaculinara, felicitari pentru initiativa si aceste momente minunate ...

Fisiere atasate

#697 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 April 2014 - 10:55 AM

Vezi postareakoral, la 16 April 2014 - 10:52 AM, a spus:

Si in sfarsit, bomboane umplute cu lichior, zahar brun, manusa si carnetel de retete cu briose ;), rasnita de piper si o forma de silicon pentru realizat oua tridimensionale.
Eu nu mai am cuvinte sa-mi exprim surpriza, iar Catalin a concluzionat foarte tehnic:" Mami, pe tine vad ca toata lumea te iubeste!" :71:
Asa m-am si simtit, iubita si apreciata si multumesc din suflet, Sorinadaniela, Mara,Giulia si domnul Sorinadaniela, iar comunitatii artaculinara, felicitari pentru initiativa si aceste momente minunate ...

Superb!!!!!!! :71: Am ramas eu fara cuvinte. Doamnelor, jos palaria in fata voastra. :)

#698 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 16 April 2014 - 12:09 PM

Mă bucur de bucuria voastră!
Bine că au ajuns cu bine, că tare m-au supărat de data asta. Nu reușeam deloc să văd unde este pachetul, de aceea am și cerut ajutorul șefului Rilă.
Să o luăm pe rând... rădăcinile sunt de liquirizia. De ajuns să te pui pe ronțăit.
Ce mai era? Da, mi-am adus aminte: nu e zahăr brun sunt pepite de zahăr. E scris pe cutie ce și cum. Dacă ai probleme cu traducerea fluieră și se rezolvă.
Forma de ou mi s-a lipit de mână. A fost dragoste la prima vedere. Erau ultimele două bucăți: una pentru tine și una pentru mine. Se poate folosi atât cu ciocolată cât și la cuptor. Aici ești mai bravă decât mine, așa că te descurci.
Și să nu uit, în oul mare de ciocolată vei mai găsi o surpriză, asta dacă nu l-ai desfăcut până acum.
Și gata, nu mai știu nimic. Mă bucur ca un copil mic.

Cu toate că am scris un roman, a venit rândul meu să-i mulțumesc lui Iepurilă Koral. Ce numai la voi să vină iepurașul?
A venit și la mine! Aseară văd soatza pe mutește cum scoate din rucsacul de la muncă o cutie. Mi-am dat seama imediat că era Rilă al meu.
Și țopăiam ca nebuna și fetele după mine.
Bre, nici unul nu vroia să plece de lângă mine. Așa că am purces la treabă cu "păduchii" curioși pe lângă mine.
Vreau să vă spun că atunci când am citit numele am început să râd ca o zăludă. Nu înțelegea gașca de ce râdeam eu, așa că a trebuit să le zic ce întâmplare întâmplătoare a fost tragerea la sorți. O frumoasă întâmplare! Pup Foxy!
Revenind la cutia nedesfacută...
Gata gata să nu-mi lase poporul nimic, bre! Norocul meu a fost că ce nu-i interesa pe ei mă interesa pe mine.
Mulțumesc, din nou, lui Rilă Koral! Mă duc să-mi fac aerosolul că altfel nu-i dau înainte și apoi mă duc direct la pc să descarc pozele făcute aseară.
Revin, că trebuie să mă laud și eu! Ce, numai voi?!
Sorina

#699 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 April 2014 - 02:33 PM

Pai de aia am spus si eu ca am fost surprinsa tare, ca stiam ca eu iti trimisesem pachet tie... dar eu ma asteptam sa ajunga abia maine, asa mi-au spus cei de la posta... :) faina intamplarea :)))))))))))))

N-am desfacut inca oul mare, lasam pe duminica, ca sa mai am ce poza o data :)

#700 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 16 April 2014 - 02:50 PM

Iti dai seama ce ochi am facut eu... O intamplare frumoasa!

Si acum sa ma laud si eu.

Dulciurile, care daca nu le pozam imediat nu cred ca mai aveam vreo sansa. S-au injumatatit imediat.

Fisier atasat  IMG_1754.JPG (90.36K)

O preafrumoasa felicitare impreuna cu un set de cosmetice. Fie vorba intre noi, hoatele ar fi vrut sa puna labutele, asa ca s-a ajuns la negocieri dure. In consecinta sapunul e al lor.

Fisier atasat  IMG_1756.JPG (60.43K)

Bentitele, Doamne, revolutie a fost aseara si azi dimineata. Cu care culoare imi sta mai bine?! Vreau si eu! Maine pot sa le iau la scoala?!
Intelegeti voi cam cum sta treaba.
Nu va mai spun azi dimineata... cu greu, Mara, a decis pe care sa o foloseasca. Bonus, mamica unei prietene de la scoala, a apreciat-o. Sa vedeti explicatii cum a primit ea cadou din Romania...

Fisier atasat  IMG_1760.JPG (58.39K)

Si piesa de rezistenta... Canile nu cred sa am vreo sansa sa ma apropii de ele. Le-am spalat aseara si azi dimineata deja mi-au cerut laptele in canile care le-au primit ele.
Bun si asa, cel putin nu le intereseaza formele... poate mai tarziu. Pana mi le vor fura si pe astea am sa le folosesc cu placere.

Fisier atasat  IMG_1757.JPG (62.25K)

Concluzie: o familie fericita! Saru' mana! :)
Sorina

Arata acest topic

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic