Forum Culinar: Scrisoare catre iepuras - Forum Culinar

Salt la continut

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare catre iepuras Incepem deci

#721 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 17 April 2014 - 01:56 PM

Vezi postareaEataly, la 17 April 2014 - 01:24 PM, a spus:

Vezi postareaCarmen L, la 16 April 2014 - 09:01 PM, a spus:

Olguta, am revenit cu pozele promise. Sortul este foarte haios. Are un prosopel pe care sa-ti stergi mainile. Este prins cu nasturi, astfel incat dupa ce se murdarste se detasaza de sort si se poate spala.Iti multumesc inca odata Olguta.

Ce misto e sortul si Destinatara!! :floare:
Si Expeditoarea, normal!

Multumesc Eataly draguto! :appl:
Imagine postata

#722 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 17 April 2014 - 08:39 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 01 April 2014 - 05:29 PM, a spus:

Iepurasul meu a plecat! Abia astept sa ajunga :floare:

Si a ajuns, cu bine chiar. Si mie imi crapa obrazul de rusine, ca nu am venit la timp sa multumesc. Nu am cuvinte pentru gestul pe care l-ai facut. Recunosc ca Foxxa mi-a scris sa fiu iepuras pentru persoana care s-a trezit ca mine mai tarziu. Cu gandul ca raspund am uitat. Am avut o perioada cumplita, cum nu o doresc nici dusmanilor mei, si nu ma refer aici la activitatile zilnice de acasa si de la scoala. Am simtit ce inseamna sa clachezi, sa simti ca e sfarsitul, si ce e mai rau ca nu am avut puterea sa le spun celor din jurul meu prin ce trec. Daca nu m-ar fi sunat Zoaza sa ma traga de urechiuse ca nu mi-am ridicat pachetul de la posta, nu m-ar fi certat sora mea ca sunt uituca si nu cred ca i-as fi spus ce e cu mine.Si ca sa fie tacamul complet, ma doare piciorul stang de-mi vine sa ma urc pe pereti. M-a luat din senin dupa o zi de stat pe scaun si ma tine asa de sambata.
In alta ordine de idei, iepurasul tau va veni dupa Pasti, pentru ca am eu grija sa-i lungesc urechile si labutele. Iti multumesc inca o data pentru gest, pentru lucrurile minunate pe care mi le-ai trimis si pentru cuvintele frumoase pe care abia acum am avut rabdarea sa le citesc cum trebuie.

Fisiere atasate

#723 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 April 2014 - 09:43 PM

Ce tzupaila frumosi :floare: ... :-* Carmen o mare imbatisare,doamna superba :-*

Draga Julix ,multa sanatate cu piciorusul ,in rest sper ca nu e nimic foarte grav ,cand or trece toate te rog sa ne dai de stire :appl:
Tot binele din lume iti doresc ! =))

#724 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 17 April 2014 - 10:54 PM

Multumesc Geany, te imbratisez cu mult drag si eu :floare:

Julix sanatate multa si putere sa depasesti starea asta.Frumos cadou, sa-l folosesti cu drag.Felicitari Boabe de cafea pentru inspiratie.
Imagine postata

#725 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 18 April 2014 - 07:31 AM

Vezi postareaCarmen L, la 16 April 2014 - 09:01 PM, a spus:

Olguta, am revenit cu pozele promise. Sortul este foarte haios. Are un prosopel pe care sa-ti stergi mainile. Este prins cu nasturi, astfel incat dupa ce se murdarste se detasaza de sort si se poate spala.Iti multumesc inca odata Olguta.

Ce sexoasa esti! E superb sortul, dar e si pus in valoare de purtatoare!Tare inspirata a fost Olguta!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#726 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 18 April 2014 - 07:36 AM

Bobita, ca de obicei, o inspirata si-o dragura!
Julix, ridica-te si lupta! N-ai voie sa clachezi! Azi e ziua ta, si trebuie sa cuceresti lumea! Sa folosesti cu drag Iepurasul.Uite, te pup sa-ti treaca si sa-ti amintesc, poate nu mai uiti, ca aici ai multe prietene.Gasesti aici oricand un umar de sprijin, un zambet sa-ti stearga lacrima, o ureche ssa te-asculte, un sfat sau o vorba buna.Si eu stiu ce spun!
Si aici, la multi ani, Julix!Imagine postata

#727 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 18 April 2014 - 08:50 AM

Vezi postareajulix_2007, la 17 April 2014 - 08:39 PM, a spus:

Vezi postareaboabe de cafea, la 01 April 2014 - 05:29 PM, a spus:

Iepurasul meu a plecat! Abia astept sa ajunga :appl:

Si a ajuns, cu bine chiar. Si mie imi crapa obrazul de rusine, ca nu am venit la timp sa multumesc. Nu am cuvinte pentru gestul pe care l-ai facut. Recunosc ca Foxxa mi-a scris sa fiu iepuras pentru persoana care s-a trezit ca mine mai tarziu. Cu gandul ca raspund am uitat. Am avut o perioada cumplita, cum nu o doresc nici dusmanilor mei, si nu ma refer aici la activitatile zilnice de acasa si de la scoala. Am simtit ce inseamna sa clachezi, sa simti ca e sfarsitul, si ce e mai rau ca nu am avut puterea sa le spun celor din jurul meu prin ce trec. Daca nu m-ar fi sunat Zoaza sa ma traga de urechiuse ca nu mi-am ridicat pachetul de la posta, nu m-ar fi certat sora mea ca sunt uituca si nu cred ca i-as fi spus ce e cu mine.Si ca sa fie tacamul complet, ma doare piciorul stang de-mi vine sa ma urc pe pereti. M-a luat din senin dupa o zi de stat pe scaun si ma tine asa de sambata.
In alta ordine de idei, iepurasul tau va veni dupa Pasti, pentru ca am eu grija sa-i lungesc urechile si labutele. Iti multumesc inca o data pentru gest, pentru lucrurile minunate pe care mi le-ai trimis si pentru cuvintele frumoase pe care abia acum am avut rabdarea sa le citesc cum trebuie.

Capul sus, problemele se rezolva, rand pe sir. Trebuie doar sa ai curaj sa le infrunti. Daca stai si-astepti sa treaca, nu rezolvi nimic!
Frumoase cadouri, bucura-te de ele si mai treci pe la noi, iti ridicam noi moralul si te facem sa te simti mai bine! :floare:

#728 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 April 2014 - 09:04 AM

Frumoase cadouri Julix!! Bobita e un bun cumparator de cadouri, eu am avut noroc cu ea la Craciunul trecut!! :floare:

Julix, cele rele sa se spele, cele bune sa se adune!!! Mi-e dor sa te vad!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#729 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 18 April 2014 - 01:51 PM

Draga noastra Julix... in primul rand, La multi ani ! :floare:
Esti berbec ( ca mine si Mihaita :-* ) , asa ca esti o luptatoare, prin definitie! Sunt convinsa ca vei gasi solutii si rezolvari pentru orice problema ai avea, dar , asa cum au spus fetele, noi suntem aici, daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva... Mie, personal, poti sa-mi scrii oricand...
Si eu am trecut prin momente grele anul trecut, si am primit sustinere si sfaturi bune, le multumesc din suflet celor care m-au ascultat si ajutat :appl:

Suntem o comunitate frumoasa, ne suntem alaturi si la bine si la greu, am trecut deja proba timpului si am demonstrat ca impreuna suntem puternice!

Te pup cu drag si iti doresc sarbatori fericite si liniste, ca sa-ti gasesti strategii potrivite pentru a te ridica si a merge mai departe. =))

Si, ca sa parafrazez o buna amica de-a mea... " daca e ceva imposibil de realizat, da-i sarcina asta unui berbec, si o sa vezi ca e posibil! " :) si mai zicea " nu stiu cum fac asta, da' le iese intotdeauna! " :-*
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#730 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 18 April 2014 - 02:02 PM

Am fost azi la posta si al meu Rila nu a ajuns inca, o sa-i pastrez oua rosii si drob pana dupa Paste :floare:

O imbratisare tuturor, sa aveti un Paste fericit si linistit :*
Imagine postata

#731 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 18 April 2014 - 09:09 PM

In schimb, al meu a ajuns la Braila imediat ce-am plecat eu.Dar a stat cumintel si m-a asteptat, asa ca eu am sa-i dau un maaare pupic pe botic! :Demon:
:rolleyes: lui Iepurica-Ioana.A tzopait ditai distanta s-ajunga, a stat cuminte si...cand l-am vazut, frumuselul, mi-au dat lacrimile!de emotie si fericire!
Pai bine, bre, Iepurica, e micut? E foarte bogat, mai ales in dragoste si suflet! Am tzopait si eu pe langa el!
Hai, gata, nu mai maresc suspansul!Vi-l prezint:
1. Multe-multe poze cu mine!Imagine postata.

Fisier atasat  DSCF0188.jpg (204.39K)
Number of downloads: 0

2.Iepurasi-caciulite (sa tina outul cald, cred!Nu?) si bomboane-gargarite

Fisier atasat  DSCF0184.jpg (207.24K)

3.Bomboane si trandafiri pentru baie.Miros superb si mi-e mila sa-i stric!

Fisier atasat  DSCF0186.jpg (204.42K)

4. Detaliu pe iepurasi!

Fisier atasat  DSCF0185.jpg (205.9K)

5.Piesa de rezistenta: intr-un cosulet care, desi e pentru Pasti, eu il voi folosi si-n timpul anului la diverse prajiturici, patru castronele superbe, in forma de jumatati de mar.Mi le doream de multi ani, dar, iata ca Iepurasul citeste gandurile (sau eu am fost ff cuminte?) si mi le-a adus.Superbe si mult-mult dorite!

Fisier atasat  DSCF0187.jpg (202.87K)

Si-am gasit si-o felicitare scrisa, vorba lui Verber, nu cu penita, ci cu inima!Asa de multa dragoste si bucurie s-a revarsat din ea, ca mi-a umplut inima de fericire!
Imagine postata Iepuras dragalas.O intrebare doar: outele din punguta transparenta(nepozata, scuze!) sunt decor sau bomboane?
Din tot sufletul va urez sa va dea Bunul Dumnezeu Sarbatori Pascale pline de lumina, liniste, pace si bucurii dupa inima voastra buna si mare! Sanatate multa si multe bucurii de la Braila!Imagine postata Imagine postata Imagine postata
Peseu: Ce faine-s bomboanele!Au si lichior! Mmmm!

#732 Useril este offline   redivivus 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 18 April 2014 - 09:17 PM

Vezi postareaIoana, la 17 April 2014 - 10:08 AM, a spus:

As vrea sa scriu mai multe,dar sincer atat m-am emotionat incat cuvintele mi se opresc undeva pe drum.

Camelia, stai fara grija, exteriorul pachetului conteaza prea putin, pentru mine conteaza sufletul cu care a fost trimis pachetul.
...
Pasca abia astept sa o incerc duminica, ma voi gandi la tine.
Iti doresc multa sanatate si nu-ti fa grija pentru scrisorica.

Ioana, ce mult ma bucur ca a ajuns pachetul!! Nu speram sa fie asa rapid, ca eu cam am avut ghinioane si la trimis, si la primit, pana acum.

Daca e sa vorbim de suflet, apoi sa stii ca din tot sufletul am trimis, si nu doar acum, si nu doar tie - ca asa sunt eu: mai mult suflet decat restul...

Eu fac acum pasca adevarata( :rolleyes:) - ei, si astalalta e adevarata, dar...eu cu ale noastre) si duminica eu o sa mananc din a mea si o sa ma gandesc la tine cum mananci tu pasca evreiasca si te gandesti la mine :Demon:)

Te pup cu drag si ma bucur ca ai primit scrisoarea asa cum ti-am scris-o.

De Pasti, sa ai, tu si familia ta, numai bucurie, pace, liniste si multa sanatate!

#733 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 18 April 2014 - 11:10 PM

Vezi postareazoazorel, la 18 April 2014 - 09:09 PM, a spus:

In schimb, al meu a ajuns la Braila imediat ce-am plecat eu.Dar a stat cumintel si m-a asteptat, asa ca eu am sa-i dau un maaare pupic pe botic! :Demon:
:rolleyes: lui Iepurica-Ioana.A tzopait ditai distanta s-ajunga, a stat cuminte si...cand l-am vazut, frumuselul, mi-au dat lacrimile!de emotie si fericire!
Pai bine, bre, Iepurica, e micut? E foarte bogat, mai ales in dragoste si suflet! Am tzopait si eu pe langa el!
Hai, gata, nu mai maresc suspansul!Vi-l prezint:
1. Asa cum a ajuns de la Posta.

Atasament DSCF0183.jpg

2.Iepurasi-caciulite (sa tina outul cald, cred!Nu?) si bomboane-gargarite

Atasament DSCF0184.jpg

3.Bomboane si trandafiri pentru baie.Miros superb si mi-e mila sa-i stric!

Atasament DSCF0186.jpg

4. Detaliu pe iepurasi!

Atasament DSCF0185.jpg

5.Piesa de rezistenta: intr-un cosulet care, desi e pentru Pasti, eu il voi folosi si-n timpul anului la diverse prajiturici, patru castronele superbe, in forma de jumatati de mar.Mi le doream de multi ani, dar, iata ca Iepurasul citeste gandurile (sau eu am fost ff cuminte?) si mi le-a adus.Superbe si mult-mult dorite!

Atasament DSCF0187.jpg

6. Multe-multe poze cu mine!Imagine postata

Atasament DSCF0188.jpg

Si-am gasit si-o felicitare scrisa, vorba lui Verber, nu cu penita, ci cu inima!Asa de multa dragoste si bucurie s-a revarsat din ea, ca mi-a umplut inima de fericire!
Imagine postata Iepuras dragalas.O intrebare doar: outele din punguta transparenta(nepozata, scuze!) sunt decor sau bomboane?
Din tot sufletul va urez sa va dea Bunul Dumnezeu Sarbatori Pascale pline de lumina, liniste, pace si bucurii dupa inima voastra buna si mare! Sanatate multa si multe bucurii de la Braila!Imagine postata Imagine postata Imagine postata
Peseu: Ce faine-s bomboanele!Au si lichior! Mmmm!

Zoaza, ma bucur ca iepurasul a ajuns intreg, imi era frica sa nu se strice pe drum hartia in care l-am impachetat.

Ouatele sunt de decor si sunt din lemn;).Am si eu la fel, le agati unde vrei tu.Cat de vasute sunt intregi?le scosesem din ambalajul lor si le-am impachetat individual ca sa fiu sigura ca nu se crapa si sper ca au ajuns intregi.Cand am luat pentru tine mi-am luat si mie.
Eu sunt mai neinspirata la cadouri,dar ce am luat a fost din suflet.
Sarbatori fericite si voua .

PS: iepurasii sunt intr-adevar caciulite ca sa tine ouale fierte calde.

Vezi postarearedivivus, la 18 April 2014 - 09:17 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 17 April 2014 - 10:08 AM, a spus:

As vrea sa scriu mai multe,dar sincer atat m-am emotionat incat cuvintele mi se opresc undeva pe drum.

Camelia, stai fara grija, exteriorul pachetului conteaza prea putin, pentru mine conteaza sufletul cu care a fost trimis pachetul.
...
Pasca abia astept sa o incerc duminica, ma voi gandi la tine.
Iti doresc multa sanatate si nu-ti fa grija pentru scrisorica.

Ioana, ce mult ma bucur ca a ajuns pachetul!! Nu speram sa fie asa rapid, ca eu cam am avut ghinioane si la trimis, si la primit, pana acum.

Daca e sa vorbim de suflet, apoi sa stii ca din tot sufletul am trimis, si nu doar acum, si nu doar tie - ca asa sunt eu: mai mult suflet decat restul...

Eu fac acum pasca adevarata( :sad3:) - ei, si astalalta e adevarata, dar...eu cu ale noastre) si duminica eu o sa mananc din a mea si o sa ma gandesc la tine cum mananci tu pasca evreiasca si te gandesti la mine =)))

Te pup cu drag si ma bucur ca ai primit scrisoarea asa cum ti-am scris-o.

De Pasti, sa ai, tu si familia ta, numai bucurie, pace, liniste si multa sanatate!

Sa sti ca am papat din ciocolata, pe al meu l-ai nimerit ca el mananca cioco cu lapte mai mult.Halvaua am papat deja din ea, dar trag cat sa ma rasfat cu ea.Linguritele cu pai le-am folosit azi cand am facut latte.Hamsele, brelocul e mereu cu mine, iar magnetul va vegeaza in bucatarie.

Iti multumesc inca odata si va doresc Sarbatori Fericte si Luminate.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#734 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 April 2014 - 08:30 AM

V-am zis ca eu am un iepure lenes, aia e, se plimba si el prin lume ca l-am trimis mai la caldura!

#735 Useril este offline   roth 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 103
  • Inregistrat: 07-April 13
  • LocationBucuresti

Postat 19 April 2014 - 02:19 PM

Heiii, ....vorba unui clasic in viata...sunt frumoasa, sunt cuminte....dar ce spun eu aici ....corect ar fi sunt foarte frumoasa, sunt foarte cuminte!!!!..
Acum o sa va intrebati de ce .."foarte" ..ete asa fiindca am primit un Rila FOOOAAARRRTTTEEE bogat si am adaptat si eu textul si lauda proprie la bogatia cadoului.
Pai daca eram in "epoca de aur" cred ca era pentru un Cincinal dar asa spun MULTUMESC Foxxy pentru tot ce am primit, nu am cuvinte cat de minunat este totul ..pana si cutia imi este de ajutor ( jumate a sevenit suport pentru faina si jumatate e ambalaj la 2 cozonaci...ce zici de asta...totul se transforma nimic nu se pierde...ideal nui asa?

Fisier atasat  20140419_113358.jpg (69.33K)
la prima strigare
Fisier atasat  20140419_113728.jpg (75.64K)
bucurie mare
Fisier atasat  20140419_113903.jpg (75.12K)
a trecut prima emotie si stau rumos la pozat

PS
Ce piara este oul?
multam

#736 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 April 2014 - 02:28 PM

Frumos Iepuras ca si ala de la tine!!! :rolleyes:

Am verificat la Posta Romana, Elvis-Iepurasul a plecat din tara pe 14 trebuia pe 12 dar aia e! V-am zis ca e un lenes acum miroase flori de ceva pe coclauri!!

#737 Useril este offline   redivivus 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 19 April 2014 - 04:46 PM

Eu,dupa cum se stie deja, n-am fost cuminte si la mine nici gand sa vina maria sa iepurila :rolleyes:

Dar pentru ca voi toate sunteti cuminti, va doresc o Sarbatoare de Pasti cum n-ati mai avut pana acum, multa sanatate si fericire cat cuprinde!

Fisier atasat  1537918_10201015672433876_4873181653289382633_o.jpg (144.44K)

#738 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2014 - 06:01 PM

Vezi postarearoth, la 19 April 2014 - 02:19 PM, a spus:

Heiii, ....vorba unui clasic in viata...sunt frumoasa, sunt cuminte....dar ce spun eu aici ....corect ar fi sunt foarte frumoasa, sunt foarte cuminte!!!!..
Acum o sa va intrebati de ce .."foarte" ..ete asa fiindca am primit un Rila FOOOAAARRRTTTEEE bogat si am adaptat si eu textul si lauda proprie la bogatia cadoului.
Pai daca eram in "epoca de aur" cred ca era pentru un Cincinal dar asa spun MULTUMESC Foxxy pentru tot ce am primit, nu am cuvinte cat de minunat este totul ..pana si cutia imi este de ajutor ( jumate a sevenit suport pentru faina si jumatate e ambalaj la 2 cozonaci...ce zici de asta...totul se transforma nimic nu se pierde...ideal nui asa?

la prima strigare

bucurie mare

a trecut prima emotie si stau rumos la pozat

PS
Ce piatra este oul?
multam

Chiar c-ai fost cuminte si frumoasa! Sa le stapanesti cu folos!Sa ai Sarbatori senine!

Vezi postarearedivivus, la 19 April 2014 - 04:46 PM, a spus:

Eu,dupa cum se stie deja, n-am fost cuminte si la mine nici gand sa vina maria sa iepurila :rolleyes:

Dar pentru ca voi toate sunteti cuminti, va doresc o Sarbatoare de Pasti cum n-ati mai avut pana acum, multa sanatate si fericire cat cuprinde!

Cami, esti Varsatoare!Nu dispera! Unii iepurasi sunt mai incetuci, sau au labutele prea mici...Mai ai putina rabdare, ca va ajunge si-al tau!
Si voua Sarbatori Pascale senine si linistite!

#739 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2014 - 06:05 PM

Vezi postareaIoana, la 18 April 2014 - 11:10 PM, a spus:

Zoaza, ma bucur ca iepurasul a ajuns intreg, imi era frica sa nu se strice pe drum hartia in care l-am impachetat.

Ouatele sunt de decor si sunt din lemn;).Am si eu la fel, le agati unde vrei tu.Cat de vasute sunt intregi?le scosesem din ambalajul lor si le-am impachetat individual ca sa fiu sigura ca nu se crapa si sper ca au ajuns intregi.Cand am luat pentru tine mi-am luat si mie.
Eu sunt mai neinspirata la cadouri,dar ce am luat a fost din suflet.
Sarbatori fericite si voua .

PS: iepurasii sunt intr-adevar caciulite ca sa tine ouale fierte calde.

Au ajuns intregi castronasele! Si chiar le voi folosi, ca mi-s dragi tare si mult mi le-am dorit!

Tuturor Sarbatori cu soare, pace si lumina!

#740 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 19 April 2014 - 07:31 PM

Multumesc si aici pentru urari si mai ales pentru incurajari. Problemele trec, mai rau este ca raman urme in suflet, iti pierzi increderea in oameni. E ca atunci cand bati un cui intr-un perete, scoti cuiul, repari dar urma ramane. Sau cand mototolesti o coala de hartie si te chinui sa o indrepti la loc, sa o calci cu fierul de calcat poate-poate dispar toate cutele.
Doamne ce profunda sunt! O fi de la iepuras.
In alta ordine de idei, doamnelor ati primit cadouri unul si unul. Foarte frumoase. Felicitari celor cu inspiratia.
Zerda, daca iepurasul tau e lenes, ce sa mai zic de al meu. E in stop cardio-respirator si ma chinui sa-l resuscitez pana in prima zi lucratoare a celor de la Posta Romana.

Arata acest topic

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul