Forum Culinar: Scrisoare catre iepuras - Forum Culinar

Salt la continut

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare catre iepuras Incepem deci

#881 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 02 April 2015 - 01:22 PM

Vezi postareaEataly, la 02 April 2015 - 01:04 PM, a spus:

Ioana, ce surpriza ne-ai facut?
Am primit acum pachetul, l-am desfacut in graba si n-am apucat sa fac poze.
Iti multumec pentru toate, m-ai nimerit cu esarfa, m-ai nimerit cu bratara, ne-ai nimerit cu toate din plin.
Manu nu se desparte de mielusel.

Primisem felicitare de la Zozo si credeam ca emotiile s-au terminat.
Ii multumesc si Zoazorelei si pe aceasta cale si-i tin pumnii stransi. :lol:

Cand am timp pun poza cu bratara ca-i faina de mor. :-* :bounce:
Nu stiu de unde le cumperi ca si data trecuta tot faine le-ai nimerit.
Pupam si mustacioasele ca stiu ca au contribuit cu spor. :D

Yees! Bravo Ioanaaa! Eataly, sa le purtati sanatoase!
Așa să faci, să-mi ții pumnii, că deja încep emoțiile.21 mai-6 iunie
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#882 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 02 April 2015 - 01:31 PM

Ma bucur ca anul asta a fost cumsecade Iepurasul ca data trecuta m-a umplut de disperare!
Bratara sper sa-ti vina bine, m-am consolat eu ca daca nu, are cine s-o poarte :lol: Eu le cumpar de la artizani, nu din magazine, ca vreau sa fie macar lucrate de mana!

Cu esarfa am avut cele mai multe emotii, ca nu stiam daca-ti plac culorile, poate fi folosita si ca sal vara! Ce ma bucur :bounce: ca eram traumatizata de experienta negativa din trecut si chiar am vrut sa ajunga inainte de Pastele catolic, pentru Manu! Le-am luat cu tot dragul, mai greu a fost pana le-am impachetat, putin lipsea sa impachetez pisica in locul obiectelor, ca le tot inventaria si eu eram lipita cu scotch pe degete si o indepartam cu cotul!
Mieluselul constituia atractia principala in ochii lor, dar nu l-am lasat la ele!!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#883 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 02 April 2015 - 04:41 PM

S-au pus iepurașii pe treabă. Ce mă bucur!

Și eu am reușit să-l trimit azi. În 3-4 zile ar trebui sa ajungă.
Deabia aștept!
Sorina

#884 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 02 April 2015 - 05:48 PM

Ce iepurasi dragalasi. Am meu pleaca abia luni si ca sa fiu sigura il pun cu curierul rapid. Vinovata sunt eu si nu iepurasul dragalasul. Am umblat lirla prin tara si nu am avut cand sa trimit. Am umblat in schimb cu colectatul. Asta este. Poate ma iarta DD si nu ma pedepseste de Paste.

#885 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 10-December 12
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 02 April 2015 - 08:01 PM

Ei, și mi-a sosit iepurașul, încărcat numai cu minunății: o colecție de ceaiuri- ceai negru cu vreo 6 arome care mai de care mai englezești, ceai verde din Ceylon, ceai delicat, alb și rafinat din China, apoi un munte de ciocolată de mai multe feluri dar toate de la mama cicolatei, adică din Elveția, apoi păstăi de vanilie adormite cuminte în eprubetă de sticlă, numai bune să aromeze pasca cu smântână, și încă un briceag cu multiple întrebuințări din cel de care orice doamnă trebuie să aibă în poșetă ca nu cumva să fie prinsă pe nepregătite când se întâlnește cu o sticlă de bere sau de vin, și ouă de marțipan și ouă de ciocolată și o cutie extrem de frumoasă plină cu coji de portocală confiate homemade...Să mai zic și de felicitarea scrisă din inimă? Zic: să știți că dacă mi-au dat lacrimile citind-o, a fost numai și numai din cauza curentului, a polenului sau a prafului, în nici un caz nu am fost deloc, da deloc emoționată!
Cred că toate ați ghicit că iepurașul meu este inegalabila și neobosita Stella, care nu știu cum a mai găsit timp să afle atâtea amănunte despre mine ca să pregătească un cadou atât de nimerit și căreia îi mulțumesc din inimă!
Pozele le voi pune măine, trebuie să le facă consortul cu camera, telefonul nu le-ar putea cuprinde pe toate.

#886 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 April 2015 - 08:42 PM

Ma bucur nespus ca au ajuns urechiatii. Icecream, chiar daca din goana calului, au fost luate cu mult drag; si da confirm ca o doamna e bine sa aiba un swissarmy briceag, dar poate fi "impartit" cu consortul.
Intelesesm ca esti mare amatoare de ceai.
Pupam Bubul cel harnicut si multe multumiri pentru cei toporasi gingasi si parfumati.

#887 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 03 April 2015 - 07:45 AM

Da, suntem amândoi și băutori de ceai dar și de cafea. Acu vreo 33 de ani când mi-am cunoscut consortul, eu eram mare amatoare de cafea iar ceaiul îl consideram ca fiind acel lichid fierbinte ce însoțea piramidonul și aspirina în caz de răceală- evident că era vorba de ceai de soc sau de tei. Consortul era amator de ceai, mi-a dat prima cană de Earl Gray și de atunci a început totul...Amândoi bem și cafeaua și ceaiul fără zahăr și vom savura cu atât mai mult cadourile iepurașului.Fisier atasat  Iepuras.jpg (78.03K)
Number of downloads: 0

#888 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 03 April 2015 - 09:06 AM

Draga mea, si eu sunt mare bautoare si de ceai si de cafea :bounce:, asa ca te inteleg foarte bine. Sarbatori cat mai fericite si numai bine tuturor.

#889 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 April 2015 - 08:13 PM

Brava Stella, brava Ice!

Eu ieri, după cum vă spuneam, am trimis la drum Iepurașul care ar trebui să ajungă în 3-4 zile.
Cum șeful de trib mă avertizase deja, zic, dacă tot sunt aici hai să întreb: cumva aveți ceva pe numele meu?
Întrebare logică: de unde vă vine pachetul?
Ei, asta nu o mai știu...
Așa că plec liniștită acasă.
Azi, la munca, mă bâzâie telefonul. Mesaj de la Atlassib: pachetul dvs a ajuns. Am început să râd ca nebuna.
Așa că Iepurilă a ajuns. Nu e încă la mine, dar de ajuns a ajuns.
Mulțumesc mult, Iepurilă! Dar va trebui să ai un pic de răbdare cu mine. Cum voi avea un pic de timp zbor să-l iau.
Sorina

#890 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 03 April 2015 - 09:05 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 03 April 2015 - 08:13 PM, a spus:

Brava Stella, brava Ice!

Eu ieri, după cum vă spuneam, am trimis la drum Iepurașul care ar trebui să ajungă în 3-4 zile.
Cum șeful de trib mă avertizase deja, zic, dacă tot sunt aici hai să întreb: cumva aveți ceva pe numele meu?
Întrebare logică: de unde vă vine pachetul?
Ei, asta nu o mai știu...
Așa că plec liniștită acasă.
Azi, la munca, mă bâzâie telefonul. Mesaj de la Atlassib: pachetul dvs a ajuns. Am început să râd ca nebuna.
Așa că Iepurilă a ajuns. Nu e încă la mine, dar de ajuns a ajuns.
Mulțumesc mult, Iepurilă! Dar va trebui să ai un pic de răbdare cu mine. Cum voi avea un pic de timp zbor să-l iau.

Si nici nu stiai pe cine sa-ntrebi de unde vine pachetul, asa-i??????? :bounce:
Asta e.... mai faci un drum, ca si-asa n-aveai programul prea aglomerat..... :lol:

#891 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 April 2015 - 09:07 PM

Vezi postareazoazorel, la 31 March 2015 - 07:22 PM, a spus:

Băi Bulinuș, dar ce cadou inspirat ți s-a fost trimis! Să le porți / stăpânești cu placerea și bucuria cu care ți-au fost trimise!

Și eu am mai primit de la draga de Roth o chestiuță.E o formă cu fund detașabil.ADORABILĂ!
Eu încă am emoții pentru dragul meu Iepuraș.Pe unde i-or alerga lui lăbuțele? O mai avea mult până la copilaș? Și-a uitat și telefonul acasa și nu-l pot nici suna! Imagine postata
Hai, Iepuric, spune-mi c-ai ajuns....

Frumos, frumos! :bounce: Forma-i taman buna pentru portiile mici pe care trebuie sa le faci! :lol:
Bravo, Roth! Zoazo, sa folosesti forma cu drag, placere si spor! :-*

#892 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 April 2015 - 09:14 PM

Vezi postareaGeany, la 02 April 2015 - 11:53 AM, a spus:

Sa le stapaniti sanatoase :D

Si la mine a ajuns urechiatul Stelinei care ne rasfata ca de obicei cu cafea,pastai de vanilie si ciucalata' fina,dulciurele fel de fel pt. bub' ,multumim din suflet draga Stelin',paste fericit si multa sanatate tuturor...

Si iti ofer primii toporasi de anul acesta culesi de bub' personel' :lol:

Sunt f. parfumati..

Frumooooos! :bounce: Bravo Stella! :D
Frumos si gestul Bubului!!! :-*

#893 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 April 2015 - 09:25 PM

Vezi postareaEataly, la 02 April 2015 - 01:04 PM, a spus:

Ioana, ce surpriza ne-ai facut?
Am primit acum pachetul, l-am desfacut in graba si n-am apucat sa fac poze.
Iti multumec pentru toate, m-ai nimerit cu esarfa, m-ai nimerit cu bratara, ne-ai nimerit cu toate din plin.
Manu nu se desparte de mielusel.

Primisem felicitare de la Zozo si credeam ca emotiile s-au terminat.
Ii multumesc si Zoazorelei si pe aceasta cale si-i tin pumnii stransi. :D

Cand am timp pun poza cu bratara ca-i faina de mor. :lol: :D
Nu stiu de unde le cumperi ca si data trecuta tot faine le-ai nimerit.
Pupam si mustacioasele ca stiu ca au contribuit cu spor. :D

Hi hi hi, ce de iepurasi plimbareti! Si plini de surprize! :bounce: Frumos, foarte frumos gest, Zerda!
Eataly, sa va bucurati din plin de cadouri! :-*

#894 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 April 2015 - 09:35 PM

Vezi postareaicecream, la 03 April 2015 - 07:45 AM, a spus:

Da, suntem amândoi și băutori de ceai dar și de cafea. Acu vreo 33 de ani când mi-am cunoscut consortul, eu eram mare amatoare de cafea iar ceaiul îl consideram ca fiind acel lichid fierbinte ce însoțea piramidonul și aspirina în caz de răceală- evident că era vorba de ceai de soc sau de tei. Consortul era amator de ceai, mi-a dat prima cană de Earl Gray și de atunci a început totul...Amândoi bem și cafeaua și ceaiul fără zahăr și vom savura cu atât mai mult cadourile iepurașului.

Ce ma bucur cand vad asa cadouri frumoase, alese si trimise cu drag! :bounce:
Felicitari tuturor! :lol:

#895 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 03 April 2015 - 09:42 PM

Vezi postareaicecream, la 03 April 2015 - 07:45 AM, a spus:

Da, suntem amândoi și băutori de ceai dar și de cafea. Acu vreo 33 de ani când mi-am cunoscut consortul, eu eram mare amatoare de cafea iar ceaiul îl consideram ca fiind acel lichid fierbinte ce însoțea piramidonul și aspirina în caz de răceală- evident că era vorba de ceai de soc sau de tei. Consortul era amator de ceai, mi-a dat prima cană de Earl Gray și de atunci a început totul...Amândoi bem și cafeaua și ceaiul fără zahăr și vom savura cu atât mai mult cadourile iepurașului.Atasament Iepuras.jpg

Vezi? Așa pățesc toți copilașii cuminți! Ce frumusețe la tine-acolo!Să le beți sănătoși!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#896 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 04 April 2015 - 07:28 AM

Vezi postareazoazorel, la 03 April 2015 - 09:42 PM, a spus:

Vezi? Așa pățesc toți copilașii cuminți! Ce frumusețe la tine-acolo!Să le beți sănătoși!

Da, deja am început să gustăm pe rând ceaiurile ( alb chiar nu mai aveam de ceva timp, e mai rar pe aici) și să mâncăm din cele ciocolate- foarte bune toate, și muuulteeee (încă, dar le biruim noi). :lol:
Briceagul a ajuns direct la consort, pe pincipul că "ce-i ardeleanul fără brișcă?" și cu argumentul logic că dacă ar fi la mine-n poșetă oricum ar dura o veșnicie până l-aș găsi în caz de nevoie, dar sigur m-aș încurca mereu de el când n-aș avea nevoie.

Iar când am văzut vanilia, :D mi-am dat seama că am uitat s-o pun în pachet pe cea luată de mine pentru copilașul cuminte la care a plecat iepurașul meu... :bounce:
Oricum întregul pachet pus de mine a fost cu peripeții și improvizații de ultim moment, acum aștept să ajungă și iepurașul meu săptămâna viitoare :-* și o să povestesc atunci ce și cum.

Sărbători fericite tuturor celor care mâine întâmpină Învierea Domnului, să petreceți cu bucurii și lumină în suflete alături de cei dragi.

#897 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 April 2015 - 08:55 AM

Icecream , :lol: asa e cu ardeleanul si brisca. in tineretea mea stiam un banc : * ma Ioane maaaaaaaaaa, ti-o luat cânele slana si-o mannca....raspunsul era ...mânca pe naiba , ca brisca-i la mine " :bounce:

#898 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • LocationBucuresti

Postat 05 April 2015 - 05:58 PM

Pfff, mai Iepuras, mai, m-ai lasat fara cuvinte! Draga Sorina si familia, multumim din to sufletul pentru absolut tot ce era in pachetel. Ma apucasem sa-l desfac si nu se mai termina :P Piciul meu si-a luat in primire jucariile, e tare incantat de masina si de ouale de decorat, o parte le-a si pictat deja (pachetul a ajuns dimineata). Multumesc tare mult pentru magnetul de frigider si pentru restul chestiilor cu tematica dulce, le ador, le colectionez :D Nici ca ma puteai nimeri mai bine, Sorina. :wub: :wub: :wub: Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa aveti un Paste fericit si frumos in familie. SUnteti niste oameni cu o inima atat de mare :)
Atasez si dovada :D

Fisier atasat  riviera cake-1.jpg (101.56K)
Number of downloads: 0
Imagine postata

#899 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • LocationBucuresti

Postat 05 April 2015 - 05:59 PM

Aaa si bombonelele alea care pocnesc ne-au dat gata :wub:)) Ce senzatie ciudata :wub: Ne-am distrat copios :wub:))
Imagine postata

#900 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 April 2015 - 07:26 PM

Mă bucur mult, Olguța!
A fost destul de greu la început, dar apoi am lăsat agitația la o parte și am început să mă bucur.
Asta e tot ce contează!
Ca mamă a două fete am avut plăcerea de data aceasta de a trece și prin cealaltă parte a magazinelor. Mi-a făcut placere!
Sper doar sa fi nimerit bine...
Sorina

Arata acest topic

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou