Forum Culinar: Scrisoare catre iepuras - Forum Culinar

Salt la continut

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare catre iepuras Incepem deci

#941 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 10-December 12
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 08 April 2015 - 03:11 PM

[quote name='Daniella' date='08 April 2015 - 05:54 PM' timestamp='1428497654' post='227641']

[/quote]

E untură de rață Daniella, ai spus undeva că ai face cartofi sarladaise dacă ai avea
esti foarte tare! cum le retii tu pe toate, mai bine decat mine ! :( Merci, scumpa! merge tinut o vreme la frigi, da?
[/quote]

E memoria forumului :mad: , am căutat rețeta de curând și așa am aflat.
Sigur că stă la frigi mai mult timp. Dacă dorința ta nu mai e de actualitate și ai găsit untură de rață în altă parte, asta e, ghinion de neșansă :(:(

#942 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 08 April 2015 - 03:15 PM

Vezi postareaDaniella, la 08 April 2015 - 02:55 PM, a spus:

PS asa ca o inteleg pe roth, ca a inghitit perlele :(

Și a greșit Roth cu ceva, adică mărgeluțele nu-s de înghițit? Ba tocmai că le-a nimerit la fix utilizarea :mad:

#943 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 08 April 2015 - 03:32 PM

[quote name='icecream' date='08 April 2015 - 03:11 PM' timestamp='1428498710' post='227643']
[quote name='Daniella' date='08 April 2015 - 05:54 PM' timestamp='1428497654' post='227641']
[/quote]

E untură de rață Daniella, ai spus undeva că ai face cartofi sarladaise dacă ai avea
esti foarte tare! cum le retii tu pe toate, mai bine decat mine ! :( Merci, scumpa! merge tinut o vreme la frigi, da?
[/quote]

E memoria forumului :mad: , am căutat rețeta de curând și așa am aflat.
Sigur că stă la frigi mai mult timp. Dacă dorința ta nu mai e de actualitate și ai găsit untură de rață în altă parte, asta e, ghinion de neșansă :(:(
[/quote]

nu, nu am gasit/vazut pe nicaieri untura de rata! doar ca nu cred ca apuc sa fac in perioada asta de Paste, dar sigur ii fac pe sarladaise! un pic mai devreme mi-am printat si reteta!

Iti multumim pentru tot!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#944 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2015 - 03:33 PM

Vezi postareaicecream, la 08 April 2015 - 03:15 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 08 April 2015 - 02:55 PM, a spus:

PS asa ca o inteleg pe roth, ca a inghitit perlele :(

Și a greșit Roth cu ceva, adică mărgeluțele nu-s de înghițit? Ba tocmai că le-a nimerit la fix utilizarea :mad:

deloc, doar ca nu se astepta la perlute cu aroma de pruna :(

#945 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 08 April 2015 - 08:56 PM

Si,pentru ca Iepurasul a coniderat ca am fost cuminte,a trecut si pe la mine.A fost o surpriza enorma,iar ce a scos din desaga lui,surpriza a fost si mai mare.Iepurasule,sper sa ne intalnim intr-o zi,sa te imbratisez si sa-ti multumesc asa cum se cuvine.
Multumesc frumos Daniella!

Fisier atasat  10420332_918309054866779_5979137871093978186_n.jpg (95.41K)
Number of downloads: 0
Prietenii advarati sunt rari

#946 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 08 April 2015 - 11:00 PM

Inteleg ca Daniella e Iepurasul sef anul asta. Si la mine l-a trimis, saru'mana :* (poza cu telefonul de la fata locului, lipsesc din poza jucariile piciului, erau deja desfacute :rolleyes: )

Fisier atasat  10406701_742466835851981_7007158696130445579_n.jpg (110.74K)
Imagine postata

#947 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 09 April 2015 - 08:18 AM

Destiny, Olguța, adică de ce numai voi să vă lăudați? Și eu am primit pachețelde iepuraș de la Daniella, doar că poza-i atât de slabă că mai bine povestesc decât să pierd timpul micșorând-o, că tot nu se vede nimic, că doar eu am făcut-o :rolleyes:
Am primit trei oje colorate care (cu permisiunea Daniellei) vor pleca către copilul din dotare, rimel- pe ăsta nu-l dau nimănui, nici măcar consortului, decorațiuni de Paște și ouțe, iepurași și puișori de ciocolată!

#948 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 09 April 2015 - 08:09 PM

Și mai vin și eu cu un Iepuraș dulce.Dulce ca cea care mi l-a trimis: Stellina!
Imagine postata Stellina mea dragă! Uitați aici bunătăți!

Fisier atasat  IMG_0244.JPG (173.77K)

Și, vorbind la telefon cu mama, am mai aflat o veste bună: acasă mă mai așteaptă încă un Iepuric.De la Julix! Julix, a ajuns țopăitorul tău, dar abia măine-l voi putea vedea.Sper să am timp să-l și pozez tot mâine!Imagine postataImagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#949 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 09 April 2015 - 08:57 PM

Ma bucur ca a ajuns, sper cu bine. A ajuns si la mine Iepurici, dar cum avizul a venit cam tarziu, abia maine il ridic de la posta.
Stellina este oficial toti mosii, iepuricii si zilele de sarbatoare ale arteiculinarilor. Sper ca am fost coerenta, ca la cat de hartuita am fost saptamana asta cu scoala in toate directiile, ma mir ca mai stiu scrie si ceti.

#950 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 April 2015 - 10:22 PM

Destiny, Olguta, Icecream va imbratisez cu drag! Ma faceti sa rosesc, e doar un minim minimorum ce mi s-a lipit de maini cu gandul la oameni dragi!
Nuuu, nu sunt eu iepurasul anului! Am primit si noi si mai multe decat am reusit sa daruim! Dupa iepurasul de la Cami, a venit cel de la Icecream, iar azi Beutzicul, cred ca cel mai rasfatat copil al forumului, a primit again doi iepurasi scumpi de tot: Carmen si Stellina! Poate maine sa reusesc cu foto, ca doar acum ce m-am recules de la serviciu si trebi casnice diverse....+pictura cu junioarea...

PS: Cami, am terminat de incondeiat toate outzele DIY :rolleyes: so relaxing!!!

Va pup si va iubesc pe toate/toti artistii culinari :love7:
Pregatiri frumoase!
I love you all

Fisiere atasate

• Fisier atasat  image.jpg (103.64K)

#951 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 April 2015 - 09:14 AM

Hello de la mine din sat. Am aterizat azi dimineata. Ma bucur ca au ajuns iepurilii la destinatii.
Pup tulemond.

#952 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 April 2015 - 11:15 AM

ma bucur ca ai ajuns cu bine Stellina :rolleyes: , te pupam cu mare drag! sper ca esti ok si toate bune! o fi venit si la tine vreun iepuras dragalas oare? sau tu esti mereu doar daruitorul?

poze, tot nu reusesc inca sa pun, dar va spun ca Bea s-a bucurat de fiecare cadou in parte:
- a strans dulciurile de la icecream la piept de ziceai ca nu a mancat cioco in viata ei!
- s-a repezit la parfumul de la Carmen, doarme cu iepurasul in pat si nu vrea sa-mi lase nici macar oja!
- de ciocolatelele Swiss nu va mai spun ca e bucuria ei de fiecare data cand le primeste sa-si umple gura si sa umple borcanul mare de sticla! basca imediat si-a pus toate clamitele alea cu pampon in par, ba azi mi-a imprumutat si mie doua pt serviciu, a zis ca mi se potrivesc cu tinuta! dar chiar sunt misto tare!
deci la noi bucurie maxima cu iepurasul, ceea ce va doresc si voua !!! sper ca dati zor la pregateli si morcovei la iepurasii rataciti
mai termin si eu una alta la birou si apoi sa ma duc sa ma mai joc cu picea cu vopseluri de oua :love7:

zile senine si Sarbatori magice va doresc!

#953 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 10 April 2015 - 12:02 PM

Buna ziua tuturor!

Eu am fost ieri destul de suparata, pentru ca, din cauza unei incurcaturi la posta, iepurasul trimis de mine va ajunge abia marti sau miercuri:(

Dar iepurasul primit de la 2-ut a ajuns fix la momentul potrivit! Azi am avut la scoala curs de gatit Master Chef Junior, asa ca am si inaugurat sortul de bucatarie! :rolleyes:))))
Imi plac enorm hartiutele pentru briose, iar forma de silicon pentru flori chiar mi-o doream de mult! Esarfa o port incepand de maine, ca in sfarsit a venit si la mine-n sat primavara!
Ceaiul trebuie sa fie grozav, n-am baut niciodata ceai din asta original...

Multumesc din suflet, Bianca! Si da, ai avut dreptate, baietii s-au bucurat de ciocolata mai mult decat de orice altceva :love7:

Iar fata de masa cu maci... Oh, doamne, e supeeeeeeeerba!!!!!!!!!

Sarbatori fericite tuturor!

Fisiere atasate

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#954 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 10 April 2015 - 12:10 PM

A ajuns si iepurasul meu, de la draga mea Camelia - Roth.
M-am bucurat ca un copilas de fiecare minune pusa acolo. E adevarat ca platoul sub forma de gainuta a suferit avarii definitive, dar vorba mamei mele "mor oameni".

Detaliu cu iepurasul plin de dulciuri
Fisier atasat  Picture 106.jpg (240.88K)

Fisier atasat  Picture 107.jpg (226.01K)

Detaliu cu suportul de servetele, care a ajuns intreg si care va sta cu siguranta pe masa de Paste. Pun la pastrare suportul cu mielusei, pentru alta data.

Fisier atasat  Picture 108.jpg (196.13K)

Aici este gainuta avariata. Dar nu sunt rea de scarba. Desi mie imi plac toate aceste chestii si am fost putin trista, pastrez gestul care a insotit cadoul, apoape de suflet, mai ales ca a venit de la un om drag mie, pe care l-am cunoscut "in carne si oase" acum 2 ani.
Fisier atasat  Picture 109.jpg (153.24K)

Fata de masa cu iepuras si cu oute este tot de la Roth.

Fisier atasat  Picture 110.jpg (220.87K)

Sper sa fi ajuns cu bine si intregi lucrurile pe care le-am pus in pachetul pentru draga noastra Zoazorica.

Va doresc spor la pregatit bunatatile de Paste si mai trec eu pe aici.

#955 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 10 April 2015 - 08:52 PM

Da, Julixuto, au ajuns! Superbe, ca-ntotdeauna!
Putin inaintea mea, dar si eu azi, dupa ele!Abia am asteptat sa deschid pachetele!
Si stiam eu de ce: Doi Iepurasi deosebiti! Julix si Yoyo, dragi sufletului meu.
De a Yoyo:

Fisier atasat  IMG_0251.jpg (122.96K)

Fisier atasat  IMG_0254.jpg (124.23K)

Forma de trandafir din silicon, pe care mi-o doream de multa vreme, ciocolata, un tub pe care scrie-n ungureste.Yoyo, imi poti spune ce-i? Sa nu fac vreo prostioara.Ce-am inteles e ca-i cu lapte.Crema de ciocolata? Sabloane pentru ornat tort-nici n-am stiut ca exista, dar acum eu aaammm! Si-un superb set de labradorit pe care-l voi purta! Atentie, fetelor, labradoritul stimuleaza creativitatea!

Imagine postata Yoyo! Superb totul! Imagine postata

Si-acum, de la draga de Julix!
Ouale incondeiate m-au dat gata! Si-s intregi toate!
Ciocolate (ce bune-s, ca eu stiu!), un superb platou cu iepuras si un cos cu oua incondeiate.O lumanarica-ou si-o lumanarica-fantezie.O felicitare superba, a la Julix, comme d'habitude Imagine postata

Fisier atasat  IMG_0245.jpg (124.05K)
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#956 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 10 April 2015 - 09:06 PM

Wow, ce fain ; Tare cuminte copil a fost Zoaza , de o stiu toti iepurasii :rolleyes:

#957 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 April 2015 - 10:13 PM

Bravo iepurasi si copii cuminti! E asa de incarcat de vibratii pozitive topicul acesta!
Love you all :hug:

#958 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 12 April 2015 - 08:06 AM

Vezi postareaDaniella, la 08 April 2015 - 02:18 PM, a spus:

merci, Sorina. Sunt si pe iphone softuri free, tb sa ma uit ce am descarcat din app pt tableta.

Icecream, a sosit un iepuras dragalas chiar acum cu cu o surpriaza: iepurasi Heidi, ousoare Milka si "Kacsazsir"
zi-mi ce e este "Kacsazsir" ca nu vreau sa fac si eu vreo nefacuta :). Nu vreau sa deschid punguta acum, ca abia astept sa ii spun picei ca are pachetel de la iepuras! se bucura si ar vrea in fiecare zi :-* sa aiba cate un colet cu orice fleac ! asa ca a picat la tzanc!

ah, Cami, mi-a spus Bea sa le spun prietenelor mele sa ii mai trimita gentute DIY, ca pe alea le-a terminat de crosetat =)) Nu va luati dupa ce zic, spun doar de amuzament, ca sa vedeti ce e in capul unui copilas de 4 anisori ....

Daniella, daca as mai gasi, cu tot dragul =)) Dar nu se cred sa mai fie, din pacate. Ce simpatica e Bea :hug:

#959 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 13 April 2015 - 09:01 AM

Lume, lume, a sosit si iepurasul meu. de la Koralinda.
Moama, Koralinda draga mea, ai devalizat magazinele. Merci mullt de tot, tare rasfatata am mai fost.
In ordine( sau dezordine) o tava faina , o carte (iubesc sa fiu femeie) , solnita&pipernita ( set sare si piper) plus 6 lingurite dragalase
o trusa de manichiura de voiaj; un sort, halvale, ciucalate ( cu rom si belgiene) caramele, si pogacele; o crema si forme de taiat fursecuri sau gogosi....urmeaza si pozele mai incolo.
Merci la toti iepurila care mai de care mai inventiv si mai plin de fantezie. Paste fericit tuturor.

#960 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 13 April 2015 - 12:47 PM

am adus si pozele,

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 52 Pagini +
  • « Prima